Forum Rockmetalshop
Spiritual Demise (Kielce power/thrash) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Spiritual Demise (Kielce power/thrash) (/thread-spiritual-demise-kielce-power-thrash)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- dobromirsite - 04-24-2009

Cytat:ten z prawej ma troche semickie rysy twarzy

Mówisz o tym najbardziej z prawej?

- IstnyKurwaRomantyk - 04-24-2009

Tak, wlasnie o tym najbardziej skrajnym

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Tak, wlasnie o tym najbardziej skrajnym

Czy ty kurwa nie rozumiesz że tym stwierdzeniem obrażasz prawdziwy aryjski kvlt Sławi? Ssij czarnuchowi i wypierdalaj stąd!!! KILL!!!

- lenin139 - 04-24-2009

wzmianki o czarnych kutasach w duzej czesci twoich postow maja podloze psychologiczne? chcialbys nam o tym opowiedziec?

- KelThuz - 04-24-2009

Te kurwy co nie kupują płyty - won z tematu
albo zapierdol będzie przy najblizszej okazji, jak ostatnio w sobote.

kontakt:
only.spiritual.demise@gmail.com

ilość ograniczona!

- Removed2 - 04-24-2009

Przesłuchałem próbki. Można to skomentować tylko tak: Zajebiste! Najlepszy kawałek IMO Dusk of Faith. Gitarki podkręcają na maksa i ogólnie srogi rozpierdol. Płyte na pewno kupuje Wink

Cytat:wzmianki o czarnych kutasach w duzej czesci twoich postow maja podloze psychologiczne?

Podkreślam jedynie w mocniejszy sposób swoje argumenty.

KelThuz napisał(a):
Cytat:kontakt:

ilość ograniczona!

Mistrzu, jeżeli tylko chcesz mogę zamieścić na stronie jakąś reklamę nowej płyty.

- lenin139 - 04-24-2009

KelThuz napisał(a):Te kurwy co nie kupują płyty - won z tematu

[Obrazek: da6c585bdada06e4med.jpg]

dobromirsite napisał(a):
lenin139 napisał(a):wzmianki o czarnych kutasach w duzej czesci twoich postow maja podloze psychologiczne?
Podkreślam jedynie w mocniejszy sposób swoje argumenty.

raczej ukazujesz fantazje erotyczne nabyte przez ciebie we wczesnej fazie analnej

dobromirsite napisał(a):Mistrzu, jeżeli tylko chcesz mogę zamieścić na stronie jakąś reklamę nowej płyty.

co zaproponowalbys gdyby mistrza zaswedzialo lewe jadro?

natomiast muzyka o dziwo calkiem porzadna, podejrzewam ze to pozytywny skutek ograniczenia wizjonerskich zapedow keltuza. nastepnemu zespolowi radze trzymac go w klatce, a z lancucha spuszczac tylko podczas koncertow oraz nagrywania nowego materialu, nie pozwolic pierdolic glupot o lewakach/katolach/armenoidach/wspak-kulturowcach/wrogach slawii - i bedzie jeszcze lepiej!

*ach, i trzymac jak najdalej od mikrofonu

- Removed2 - 04-25-2009

A ja myślę, że jesteś tak zacietrzewiony w stosunku do KelThuza, że nie jesteś nawet w stanie swierdzić, że odwalił zajebistą robotę i należy mu się tron w Kielcach Laughing

- IstnyKurwaRomantyk - 04-25-2009

KelThuz napisał(a):Te kurwy co nie kupują płyty - won z tematu

kontakt:

ilość ograniczona!
Ta, a komu wpierdoliles cwaniaku? Czy moze jak zwykle zasloniles sie kolegami?

- raf667 - 04-25-2009

nie bo on uważa że jak zagra koncert to to jest ten wpierdol chyba

- dobromirsite - 04-25-2009

lenin139 napisał(a):raczej ukazujesz fantazje erotyczne nabyte przez ciebie we wczesnej fazie analnej

Znowu się pomyliłeś, zresztą jak zawsze. KILL!

Cytat:co zaproponowalbys gdyby mistrza zaswedzialo lewe jadro?

Chuj cię to obchodzi kretynie!...O przepraszam pomyliłem się. Ty przecież jesteś niedorozwinięty! GIŃ socjaldewiancie! (Zapiszę to oczywiście na KILL LIST)

- KelThuz - 04-26-2009

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ta, a komu wpierdoliles cwaniaku? Czy moze jak zwykle zasloniles sie kolegami?

trzeba bylo przyjechac i zobaczyc.
masz okazje 16 maja, premiera plyty.

to po pierwsze
a po drugie, gówniarski pedrylu, takich jak ty się wytyka palcami i napierdala z liścia.

- jankier - 04-26-2009

KelThuz napisał(a):napierdala z liścia.
trochę damski styl

- dobromirsite - 04-26-2009

Cytat:a po drugie, gówniarski pedrylu, takich jak ty się wytyka palcami i napierdala z liścia.

Brawo mistrzu! Cudowny pokaz twej nadludzkiej elokwencji. Slava!