-
Flying Corpse - 11-22-2007
Sopot to taki dotatek,żeby ludzie sie nie dziwili,że molo w szczerym polu stoi
-
Axel - 11-22-2007
Sopot jest fajny jeśli chodzi o cluby i o to żeby po tańczyć. No i w sezonie jest nawet fajnie. A Gdynia jest pod każdym względem zajebista

Gdańsk po za starówką to w większości same brudne blokowiska gdzie nikt normalny sie nocą nie zapuści. Polecam przymorze z falowcami

-
Tomash - 11-22-2007
Krzychun napisał(a):Gdzie ta diana jest?
jakieś 200 metrów od spodka.
-
Valhalla - 11-22-2007
w trv miejscu ;P
-
Headless cadaver - 11-22-2007
Axel napisał(a):Sopot jest fajny jeśli chodzi o cluby i o to żeby po tańczyć. No i w sezonie jest nawet fajnie. A Gdynia jest pod każdym względem zajebista 
Gdańsk po za starówką to w większości same brudne blokowiska gdzie nikt normalny sie nocą nie zapuści. Polecam przymorze z falowcami 

Jakby co, to wszyćko prawda. Po starówce fajnie się przejść, ale po co jak w Gdyni można iść do Chaty Rybaka na skórzane kanapy
-
balzac - 11-22-2007
O, właśnie. Kojarzysz ze Starogardu Gdańskiego takiego metala o ksywie Królik? Koleś chyba studiuje w Gdańsku, ponadto chyba kuleje na jedną nogę...
-
Sobota - 11-22-2007
nie kurwa tylko nie królik : P
-
Headless cadaver - 11-22-2007
Teraz ciężko mi skojarzyć, jak se przypomne to dam znać (czyli za jakieś kilka lat znając moją pamięć zeżartą winami) A co to ten z tego forum?
-
Książę - 11-22-2007
Chodzi o Królika Królika? To był jedyny prawdziwy gość na tym forum.
-
balzac - 11-22-2007
Raczej nie. Przynajmniej nic o tym nie wspominał, zresztą Królik w ogóle nie wspominał...
-
Książę - 11-22-2007
ja bym mógł jechać na taki zlot coś zaruchać, ale na tym forum nie dosć że udziela się mało dziewczyn, to jeszcze same brzydkie
-
Samooray - 11-23-2007
Axel napisał(a):Balzac i Sobota :> Gdańsk jest z dupy po za starym miastem. Only Gdynia 
tak ciągnąc tego Offtopa, to chyba nie byłeś nigdy w Gdańsku, skoro tak mowisz.
-
balzac - 11-23-2007
^ Orunia górna elegancka i spokojna. Na Zaspie Wałęsa, a rozpierdol to raczej na Olszynce i okolicy - bieda, stadion Wybrzeża. Gdańsk az tak kwadratowy nie jest, już Toruń jest bardziej.
-
Valhalla - 11-23-2007
Książę napisał(a):ale na tym forum nie dosć że udziela się mało dziewczyn, to jeszcze same brzydkie
za to same inteligentne ;]
-
Flying Corpse - 11-23-2007
szczególnie ta z zagranicy co napierdalała dużą ilością emotek

8)