-
KubusPuchatek - 08-07-2005
Cytat:Koszmarze z Ulicy Wiązów" - popłakałam się ze śmiechu na tym filmie. No cóż... I tak pewnie się nie znam ;P

ale to jest klasyka horrorow

jak moze sie nie podobac komus ten film , no i zobaczcie na date produkcji ... moze to tez Wam cos uswiadomi ...

[/quote]
-
Beast King - 08-07-2005
Mnie się Koszmar z ulicy wiązów też niezbyt podobał. Dla mnie klasyką horroru jest Frankenstein z Borisem Karloffem.
-
Sabelle - 08-07-2005
Beast King napisał(a):Mnie się Koszmar z ulicy wiązów też niezbyt podobał. Dla mnie klasyką horroru jest Frankenstein z Borisem Karloffem. 
....popieram
-
Blood - 08-09-2005
A teraz Omen jest na Polsacie
Oglada ktos?
Szczerze mowiac, to nigdy tego nie widzialam...
Az dziwne...
-
Ajana - 08-09-2005
Ja właśnie oglądam.Jak na razie jest super.
-
Ryhtyk - 08-09-2005
Omena nie znać, wstyd. Oglądałem z... 20 razy, jeśli dobrze licze, dziś był 21

. A za tydzień część druga, IMO ciekawsza, bo więcej się dzieje.
-
Blood - 08-09-2005
nu ja wiem, ze to wstyd...
A drugiej czesci sie doczekac nie moge
-
Morte - 08-09-2005
A tak na marginesie:
Amerykańcy robią swoją wersję świetnego " Dark Water". Mam nadzieję że dla odmiany nie skiepszczą...
-
Ajana - 08-10-2005
The Ring też był niezły (oczywiście w wersji japońskiej, bo amerykańska to podobno straszne badziewie).Muszę jeszcze obejrzeć drugą część i będzie spoko.
-
Kamael - 08-10-2005
Oglądałem amerykański "The Ring", hehehe... w decydującym momencie okazuje się, że płyta z filmem, którą od kumpla pożyczyłem, jest zryta (nie wiem czy w tym miejscu ktoś gwoździem ją potraktował, tak to wygląda ;D) i nie mogę dojść do końca. Ja to mam szczęście ;D. W każdym razie na początku chciało mi się śmiać, bo wszystko było dla mnie zbyt banalne. Później jednak nieźle film się rozkręcił i spodobał mi się.
Japońskiej wersji jeszcze nie widziałem, trzeba będzie zaległości nadrobić.
-
Neth - 08-10-2005
Ajana napisał(a):The Ring też był niezły (oczywiście w wersji japońskiej, bo amerykańska to podobno straszne badziewie).Muszę jeszcze obejrzeć drugą część i będzie spoko.

czemu mowisz "oczywiscie" skoro nie widzialas? z pewnoscia jest duzo osob, ktorym japonska wersja sie podoba ale z tym badziewiem to przesadzilas. Wychodząc z podobnego zalozenia co ty, wzialem sie najpierw za jap. - efekt: usnalem w polowie. Dla porownania obejrzalem amerykanska wersje i milo sie rozczarowalem -> wbrew memu przekonaniu byla duzo lepsza.
-
statekx - 08-10-2005
Ja Ring widzialem tylko japonska i dla mnie straszna nuda. Z tego co wiem to ring 2 jeszcze wieksza chała. Musze zobaczyc amerykanska wersje ring zeby sie juz w 100% wypowiedziec.
-
Sabelle - 08-10-2005
... obie części - niezłe, niezłe.... ale amerykańskiej jeszcze nie widziałam
-
Ryhtyk - 08-10-2005
Podobno ma być remake Omena. :? Mam tylko nadzieje że to nie będzie jakaś mega profanacja.
-
Cinnamon-girl - 08-10-2005
Begotten

troche trudny w odbiorze ale za to jaki klimat