Forum Rockmetalshop
Lista Przebojów - Komentarze - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Lista Przebojów - Komentarze (/thread-lista-przeboj%C3%B3w-komentarze)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

- Wars - 10-29-2006

Uwaga, uwaga, na liście dobiutuje Exodus z WIMS =)

- Ghost_82 - 10-29-2006

Ehhhhh, już mi jeden typ poleciał w pizdu Evil or Very Mad Myslałem, że Gunsi będą lepiej notowani, a tu chuj. Zobaczymy jak "Paradise City" sobie poradzi Wink W końcu wystawiłem utwory z jednego z nailepszych albumów w historii rocka Wink

- IstnyKurwaRomantyk - 10-29-2006

Dodalbym Tedego albo jakis punkowy kawalek ale nikt by pewnie nie zaglosowal, wiec dorzucilem Helloween - Future World

- Sobota - 10-29-2006

Ha BLack Metal z prawie końca jest w 10 top. Głosować ,na jeden z najważniejszych numerów w historii metalu !!!

- Acrid - 10-29-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):dorzucilem Helloween - Future World

Aj, aj, na ten numer to i ja moge na + zaglosowac. Dyniowaci rzadza ;) [przynajmniej kiedys rulsowali ;P]

- Sobota - 10-29-2006

Ausgebombt dodane - głosować !!!

- KubusPuchatek - 10-29-2006

Kurka, jak taki kiepawy walek Floyd'ow moze utrzymywac sie w pierwszej 10 (;

- buubi - 10-29-2006

KubusPuchatek napisał(a):Kurka, jak taki kiepawy walek Floyd'ow moze utrzymywac sie w pierwszej 10 (;

Kubus dałbym bardziej ambitny typu AHM, Brain Damage czy Echoes ale wielu ludzi by nie zagłosowało nie znając go :/ Więc dałem nabardziej znany - ot co Wink

Edit: Chciałem dodać Starless KC ale widze że już dodałeś - moj głos i 5-0 Wink

- Ghost_82 - 10-29-2006

Trzeba było lepiej dać "High Hopes" Wink

- buubi - 10-29-2006

Ghost_82 napisał(a):Trzeba było lepiej dać "High Hopes" Wink

Eee bez Watersa to już nie próbka reprezentatywna - z całym szacunkiem dla fajnego High Hopes, ale przy w/w utworach (AHM, BD, Echoes itp itd) to jeno namiastka Wink

- Ghost_82 - 10-29-2006

Ja zdecydowanie wole Gilmoura na wokalu. I jego dokonania wydają mi sie bardziej ambitne, niz to było za czasów Watersa. Ale oczywiscie, to moje zdanie Tongue

- buubi - 10-29-2006

Ghost_82 napisał(a):Ja zdecydowanie wole Gilmoura na wokalu. I jego dokonania wydają mi sie bardziej ambitne, niz to było za czasów Watersa. Ale oczywiscie, to moje zdanie Tongue

Eee nie mówię o wokalu, bo Gilmour ma oczywiście lepszy niż zawodzenie (co prawda klimatyczne) Watesra. Mówie o tym kto jest lepszym twórca, animatorem sztuki itp utd - to równiez oczywiście tylko moje zdaniem, choć plyty przemawiają za siebie - nawet najlepsze utwory na Dark Side (Money, Brain Damage, Eclipse) były dziełem Watersa

edit: I btw zastanawiam sie jak drewniane lub pozbawione szacunku dla spraw świętych i przełomowych są uszy 6-ciu włascicieli palców które kliknęły "W dół" na Schizoida Crimsonów

- balzac - 10-29-2006

Głosujcie na Killing Joke - Hosannas From The Basement Of Hell

Cytat: I btw zastanawiam sie jak drewniane lub pozbawione szacunku dla spraw świętych i przełomowych są uszy 6-ciu włascicieli palców które kliknęły "W dół" na Schizoida Crimsonów
To dziwozony! Nnn-na Stos-sss, Nnn-na Stos-sss! Surprised

- Kamael - 10-29-2006

Przyklejam.

Dodałem Mars Voltę, choć pewnie i tak szybko wypadnie.

- RamzeS - 10-29-2006

Aaarghh! Na miejscu 48 debiut na liscie - PANZER DIVISION MARDUK \m/