-
Wars - 10-29-2006
Uwaga, uwaga, na liście dobiutuje Exodus z WIMS =)
-
Ghost_82 - 10-29-2006
Ehhhhh, już mi jeden typ poleciał w pizdu

Myslałem, że Gunsi będą lepiej notowani, a tu chuj. Zobaczymy jak "Paradise City" sobie poradzi

W końcu wystawiłem utwory z jednego z nailepszych albumów w historii rocka
-
IstnyKurwaRomantyk - 10-29-2006
Dodalbym Tedego albo jakis punkowy kawalek ale nikt by pewnie nie zaglosowal, wiec dorzucilem Helloween - Future World
-
Sobota - 10-29-2006
Ha BLack Metal z prawie końca jest w 10 top. Głosować ,na jeden z najważniejszych numerów w historii metalu !!!
-
Acrid - 10-29-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):dorzucilem Helloween - Future World
Aj, aj, na ten numer to i ja moge na + zaglosowac. Dyniowaci rzadza ;) [przynajmniej kiedys rulsowali ;P]
-
Sobota - 10-29-2006
Ausgebombt dodane - głosować !!!
-
KubusPuchatek - 10-29-2006
Kurka, jak taki kiepawy walek Floyd'ow moze utrzymywac sie w pierwszej 10 (;
-
buubi - 10-29-2006
KubusPuchatek napisał(a):Kurka, jak taki kiepawy walek Floyd'ow moze utrzymywac sie w pierwszej 10 (;
Kubus dałbym bardziej ambitny typu AHM, Brain Damage czy Echoes ale wielu ludzi by nie zagłosowało nie znając go :/ Więc dałem nabardziej znany - ot co
Edit: Chciałem dodać Starless KC ale widze że już dodałeś - moj głos i 5-0
-
Ghost_82 - 10-29-2006
Trzeba było lepiej dać "High Hopes"
-
buubi - 10-29-2006
Ghost_82 napisał(a):Trzeba było lepiej dać "High Hopes" 
Eee bez Watersa to już nie próbka reprezentatywna - z całym szacunkiem dla fajnego High Hopes, ale przy w/w utworach (AHM, BD, Echoes itp itd) to jeno namiastka
-
Ghost_82 - 10-29-2006
Ja zdecydowanie wole Gilmoura na wokalu. I jego dokonania wydają mi sie bardziej ambitne, niz to było za czasów Watersa. Ale oczywiscie, to moje zdanie
-
buubi - 10-29-2006
Ghost_82 napisał(a):Ja zdecydowanie wole Gilmoura na wokalu. I jego dokonania wydają mi sie bardziej ambitne, niz to było za czasów Watersa. Ale oczywiscie, to moje zdanie 
Eee nie mówię o wokalu, bo Gilmour ma oczywiście lepszy niż zawodzenie (co prawda klimatyczne) Watesra. Mówie o tym kto jest lepszym twórca, animatorem sztuki itp utd - to równiez oczywiście tylko moje zdaniem, choć plyty przemawiają za siebie - nawet najlepsze utwory na Dark Side (Money, Brain Damage, Eclipse) były dziełem Watersa
edit: I btw zastanawiam sie jak drewniane lub pozbawione szacunku dla spraw świętych i przełomowych są uszy 6-ciu włascicieli palców które kliknęły "W dół" na Schizoida Crimsonów
-
balzac - 10-29-2006
Głosujcie na
Killing Joke - Hosannas From The Basement Of Hell
Cytat: I btw zastanawiam sie jak drewniane lub pozbawione szacunku dla spraw świętych i przełomowych są uszy 6-ciu włascicieli palców które kliknęły "W dół" na Schizoida Crimsonów
To dziwozony! Nnn-na Stos-sss, Nnn-na Stos-sss!
-
Kamael - 10-29-2006
Przyklejam.
Dodałem Mars Voltę, choć pewnie i tak szybko wypadnie.
-
RamzeS - 10-29-2006
Aaarghh! Na miejscu 48 debiut na liscie - PANZER DIVISION MARDUK \m/