-
Axel - 08-02-2007
-Rene- napisał(a):Świetnie chłopaki, zjechaliście nową panną we wszystkie dziury jakie się tylko dało (nie pomijając uszu). Możecie być z siebie dumni.
Zazdrościsz?
-
-Rene- - 08-02-2007
twoich nieudolnych pojazdów najpierw po Stigu a teraz po jakieś małolacie?
-
Axel - 08-02-2007
-Rene- napisał(a):twoich nieudolnych pojazdów najpierw po Stigu a teraz po jakieś małolacie?
Nie rżnięcia w każda dziurę ?
-
-Rene- - 08-02-2007
A to już nie moja sprawa, jak się zabawiasz z kolegami
-
Axel - 08-02-2007
Przytoczę słowa Vomitora, nie oceniaj innych swoja miara.
-
-Rene- - 08-02-2007
Przytoczę słowa Księcia, "wypierdalaj na drzewo niedojebany synu mleczarza"
-
Ghost_82 - 08-02-2007
Ostra jesteś.
-
-Rene- - 08-02-2007
Nie- e
-
Ghost_82 - 08-02-2007
Tak tak
-
-Rene- - 08-02-2007
Edytowałam, ale to nic. I tak zostanie po staremu.
-
Raven_phpbb2_import3993 - 08-02-2007
Kto jedzie ten jedzie, ja tylko stwierdziłem fakt, że wszystkie płyty lavigne są równie zjebane.
-
sylvicious - 08-02-2007
Mentalny gwałt zbiorowy został dokonany
![Confused Confused](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/confused.png)
hock:
Hej dziewczyno, nie martw się, dzisiaj wszyscy mamy 'ten dzień', a zwykle to wszyscy są bardzo sympatyczni
-
jankier - 08-02-2007
no cóż... nic dodać, nic ująć
-
-Rene- - 08-02-2007
Że ja mam okres to ok, ale że z Axela taka pizda co się porządnie odszczeknąć babie nie potrafi, to już inna rzecz
-
JakaśTaka - 08-02-2007
Axel, teraz mam prawie 13 lat. I nie czuję się ani true, ani not true... po prostu słucham muzyki, czy jest ambitna, czy nieambitna, niewiele mnie obchodzi, każdy ma swoje odczucia w stosunku do każdego zespołu, więc nigdy nie będzie tak, że nikt nie uzna mnie za pozerkę, zawsze znajdzie się ktoś kto mnie zbeszta, a przecież nie słucham muzyki aby się komuś przypodobać, tylko dla własnej satysfakcji.
DraVen - gdybym usłyszała te płyty teraz, może podzieliłabym Twoje zdanie, nie wiem. Kiedyś uważałam je za dobrą muzykę, ale dawno nie słuchałam starych płyt Avril Lavigne, więc trudno mi powiedzieć, co teraz myślę o jej wcześniejszej twórczości...
-Rene- wyrazili swoje zdanie, a że jest skrajnie odmienne od mojego, no to trudno...