Forum Rockmetalshop
Jaki zaspól najbardziej lubicie?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Jaki zaspól najbardziej lubicie?? (/thread-jaki-zasp%C3%B3l-najbardziej-lubicie)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Sus - 08-14-2004

SlipKnoT

- Majrona - 08-14-2004

Ja bym najchętniej zagłosowała na trzy: Slayer ("Angel Of Death" i "Raining Blood" to moje ulubione Big Grin), Iron Maiden (wszystkooooo) i Black Sabbath (ale tylko z Ozzy'm)

- Atari - 08-16-2004

Ja glosowalem na METALLICE to jest najlepszy zespul na swiecie Angry Angry Angry Mad Mad Mad 8) 8) 8)

- Andrey777 - 08-16-2004

A dlaczego nie ma ManOwaR?? Ja bym na nich zagłosował bo ich najbardziej lubie.

A tak BTW: to NAJ chetniej zagłosował bym na kilka. ManOwaR, Iron Maiden, Dream Theater, może też Slayer, Metallica

- Kaktus - 08-16-2004

Atari napisał(a):Ja glosowalem na METALLICE to jest najlepszy zespul na swiecie
no w końcu ktoś janic więcej nie powiem prócz tego że przyznam ci racje Big Grin

- Tasiorro - 08-24-2004

Nie ma niestety Opeth, AiC ani Anathemy, wiec oddaje glos na DT

- Kalin - 08-25-2004

A ja zagłosowałem na Slipknota!
Ale gdyby był Soulfly to ich bym wybrał Tongue
Są to dwie dość różne kapele ale obydwie bardzo mi się podobają!! Angry

- Dave_Mustaine - 08-25-2004

hmmm.... pomysł spoko. tylko wykonanie trochę nijakie... bo nie ma kilku dobrych kapel... np.: Judas Priest, Helloween, Gamma Ray, Accpet, Paradise Lost, Running Wild... no i nie ma mojej ulubionej ekipy Mustaine`a... wiec... coz.... poczekam na nastepna ankiete.... za to z wymienionych wybralbym kapele, ktorych najbardziej nie lubie....
PRECZ POPIERDÓŁKOM.... ale nie napisze, kogo nie lubie... bo to i tak nie ma sensu.... nie znikna te kapele z powierzchni ziemi... pozdro dla wszystkich fanow klasycznego łojenia... Big Grin

- TisH - 09-03-2004

A ja nie bede glosowac, bo mi w tym zestawieniu Blind Guardiana brakuje. Evil or Very Mad Humpf!

- tix - 09-03-2004

moje ulubione to:

ANATHEMA, Iced Earth, Offspring, Katatonia oraz po części MyDyingBride Smile

- aXe Rose - 09-03-2004

Wszystkie powyższe zespoły są doskonałe, ale oddałem głos na Metallicę - za niepowtarzalny, nieco szaleńczy klimat 8)

- Headbanger - 09-06-2004

wybór może być tylko jeden - MetallicA 8)

- grzybiarz - 09-06-2004

Ja bym zaglosował na któryś z tych trzech - Black Sabbath - Metallice - Iron Maiden, jednak są to juz stare zepsoły i lata świetlności mają za sobą. Teraz to się słucha Cradle Of Filth Smile

- Olga - Mike - 09-06-2004

metallica forever! ale jeszcze chciałam zaznaczyć slipknot i korn 8)

- zdenka88 - 09-07-2004

Metallica rządzi, najlepszy zespól na świecie i na nią oddam głos! solówki Kirka-Oh plz god help me Laughing !!!!