Forum Rockmetalshop
Vader - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Vader (/thread-vader)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

- Jakub - 10-29-2004

no nie wiem sami muzycy swoja tworczosc uwazaja za death ale najnowsza plyte uwazaja za klimat bardzij podchodzacy do trashu

- Dżemik - 10-29-2004

tHrash.. nawet jesli jedna plyta ma nalecialosci tego gatunku.. nie zmienia to faktu ze Vader to klasyka (polskiego) death.. Zreszta.. Gdzie na Beast jest thrash? To juz wiecej jest go na Ultimate..

- Calmwater - 11-09-2004

Vader jakoś niespecjalnie przypadł mi do gustu,raczej nie słucham.Może ze względu na,jak dla mnie,dość surowe,pozbawione urozmaiceń i różnych smaczków brzmienie?Co nie zmienia faktu,że to kawał solidnego death metalu Smile

- the matal men - 11-26-2004

od kiedy Vader gra trash?? ja myślałem że death... Rolleyes

czytałem trochę w necie o The Beast i pisało że zaczerpnęli wzorce z korzeni czyli trash i tyle Rolleyes Rolleyes Rolleyes

- fireball - 11-26-2004

Vader krolami skandynawskiego gothiku!!! Big Grin czy ja sie nie znam? :> Big Grin a powaznie - z Docentem, czy bez kapela wymiata...choc Doc to juz czesc tego zespolu...i moglby w nim zostac. "Bestia" dobra...choc nie wybitna, a material o tworzeniu plyty wyszedl calkiem niezle :]

Szanujmy Vader, bo to oni ratuja opinie polskiego death... Vader RLZ!

- metallgirl - 11-28-2004

Bardzo lubie ten zaspol... Tongue Laughing

- metallgirl - 12-06-2004

Szanujmy Vader, bo to oni ratuja opinie polskiego death... Vader RLZ![/quote]

Zgadzam sie,najlepszy polski death metalowy zespol,co trzeba przyznac...czy ja wiem,znaczy z tego co wiem,to w Danii malo osob slucha Vadara,ale widnieja gadzety i plyty na polkach "hard metal shop to die" w Danii,ale raczej jak jacys sa to wola Burzum,malo death,black,thrash i heavy metalowcow,raczej tylko nu-metalowcy,co ich jest duzo przeliczjac na metali,w jednym sklepie w dziale black metal,jest slipknot Question ,

- Dawid666 - 12-06-2004

CHyba raczej nie nazwiesz nu-metalowca kolesia który słucha Burzum :>

Dawid666 napisał(a):CHyba raczej nie nazwiesz nu-metalowca kolesia który słucha Burzum :>

Nie...chodzilo mi bardziej o slipknot...do Burzum nic nie mam...fajny zespol... Big Grin

- Kalin - 12-06-2004

metallgirl napisał(a):
Dawid666 napisał(a):CHyba raczej nie nazwiesz nu-metalowca kolesia który słucha Burzum :>

Nie...chodzilo mi bardziej o slipknot...do Burzum nic nie mam...fajny zespol... Big Grin
Chyba się szukuje kolejna wojna :?
Ja szanuje Wiadera, choć ich nie słucham.
A Slipknot to raczej nei jest NU.
Kolesie którzy słuchają Burzum tez przeciez moga słuchać Slipknota i innych kapel. Macie jakieś chore pojęcie o słuchaniu tylko jednego gatunku Metalu Rolleyes

- psychosis - 12-06-2004

chlopcy chlopcy ile mozna wam tłumaczyć cyz LP to to samo co Slipknot ??? Niewydaje mnie sieSmile))ze i to i to jest niu metalem??? czy przypadkiem sufit wam na łeb sie niespadł...???

czy ja wygladam na chlopaka :!: Evil or Very Mad
Nie mam zadnych problemow z gatunkami metalu...
a jak bys sie wsuchal w Slipknot,to moze bys zauwazyl. Laughing

- Cesarzyk - 12-06-2004

W temacie Vader a ci dyskutują o slipshit.
Ostatnia płyta slipshita zasługuje na 6/10, na reszte szkoda sobie nawet jęzor ostrzyć Laughing

- psychosis - 12-06-2004

metallgirl napisał(a):czy ja wygladam na chlopaka :!: Evil or Very Mad
Nie mam zadnych problemow z gatunkami metalu...
a jak bys sie wsuchal w Slipknot,to moze bys zauwazyl. Laughing
hmm niewiem niewidze Twojego zdjęcia...Wink))))

a co to slipkek to niewydaje mnie sie zeby wsłuchanie cos dało... Moim zdaniem za chuj nieda sie Slipków jebnąc do niu shitaSmile))))

- Kalin - 12-06-2004

Cytat:a jak bys sie wsuchal w Slipknot,to moze bys zauwazyl.
Prosze CIę dziewczynko nie mów mi o wsłuchiwaniu się w Slipknota, bo nie masz pojęcia jak często i jak długo juz słucham Slipknota. Znam ich muzyke naprawde bardzo dobrze, i nie wmawiaj mi ze to Nu Evil or Very Mad