Forum Rockmetalshop
Motörhead - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Motörhead (/thread-mot%C3%B6rhead)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- Dance Of Death - 11-18-2005

Ambivalent napisał(a):najlepiej bedzie jak poprostu zaczniecie ignorowac takie glupie prowokacje.

a czemu twoim zdaniem napisanie własnego skromnego zdania na temat zespołu jest prowokacją ? ta prowokacje to wy sobie stwarzacie !! zawsze macie problem i zawsze cos wam sie nie podoba...

- ZenithalMan - 11-18-2005

A ja mysle, ze on jest sadomaso i lubi jak kazdy po nim jedzie Wink

- RamzeS - 11-18-2005

Ambivalent napisał(a):najlepiej bedzie jak poprostu zaczniecie ignorowac takie glupie prowokacje.
Dokładnie,niech pisze sobie swoje glupoty a my go ignorujmy

- Ambivalent - 11-18-2005

Dance Of Death napisał(a):

a czemu twoim zdaniem napisanie własnego skromnego zdania na temat zespołu jest prowokacją ? ta prowokacje to wy sobie stwarzacie !! zawsze macie problem i zawsze cos wam sie nie podoba...

Dobrze wiesz ,ze jak napiszesz cos takiego w tym temacie to posypia sie ciekawe riposty,wiec nie zgrywaj cwaniaka. Jesli bedzie to jedyna rzecz jaka umiescisz w tym temacie to sie nie bedzie czego czepiac.

ZenithalMan napisał(a):A ja mysle, ze on jest sadomaso i lubi jak kazdy po nim jedzie Wink

poczęsci masz racje... ale dla sprecyzowania powiem tylko lubie sie nabijać z ludzi, którzy dosc agresywnie reagują na moje zarty heh...

Cytat:Dobrze wiesz ,ze jak napiszesz cos takiego w tym temacie to posypia sie ciekawe riposty,wiec nie zgrywaj cwaniaka. Jesli bedzie to jedyna rzecz jaka umiescisz w tym temacie to sie nie bedzie czego czepiac.

niestety tak nie jest... bo juz 3 osoby sie nacieły

- RamzeS - 11-18-2005

ZenithalMan napisał(a):A ja mysle, ze on jest sadomaso i lubi jak kazdy po nim jedzie Wink

poczęsci masz racje... ale dla sprecyzowania powiem tylko lubie sie nabijać z ludzi, którzy dosc agresywnie reagują na moje zarty heh...
LOL,to sie nazywa odwracanie kota ogonem Laughing Toć całe forum ma z ciebie ubaw Laughing

- aXe Rose - 11-18-2005

ReTuRn napisał(a):JAk myślicie, czy to wystarczajacy powód, by dać mu 3. ostrzeżenie?
Ja myślę, że optymalną karą byłaby chłosta.

R_amze_S napisał(a):

LOL,to sie nazywa odwracanie kota ogonem Laughing Toć całe forum ma z ciebie ubaw Laughing

no wiesz... zart polega na tym ze obie strony sie smieją Laughing czyli nadawca i odbiorca Laughing

- RamzeS - 11-18-2005

To ciekawe...bo ten "smiech" u ciebie to bylo zazwyczaj rzucanie chamskich obelg :>

Cytat:niestety tak nie jest... bo juz 3 osoby sie nacieły

to po kiego chvja odpisujesz ?! wlacz na luz i przestan rozpierdalac temat :?

- Dżemik - 11-18-2005

Ambivalent napisał(a):

Wlaciwie to nie DoD rozpierdala ten temat, tylko pozostala czesc forumowiczow, ktora bedzie teraz przez kolejne 4 strony bluzgac na chlopaczka.. Jak chce, to niech sie wypowiada na temat zespolu, nie wiem skad to poruszenie.. Tematy nie sluza jedynie spuszczaniu sie nad boskoscia grupy ktorej topic dotyczy..

- Necro Desecrator - 11-18-2005

Dżemik napisał(a):Tematy nie sluza jedynie spuszczaniu sie nad boskoscia grupy ktorej topic dotyczy..

NIE INACZEJ,słowa krytyki sa jak najbardziej wskazane.Prowadzi to do konfliktów, a konflikt rodzi POSTĘP!

Dżemik napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

Wlaciwie to nie DoD rozpierdala ten temat, tylko pozostala czesc forumowiczow, ktora bedzie teraz przez kolejne 4 strony bluzgac na chlopaczka.. Jak chce, to niech sie wypowiada na temat zespolu, nie wiem skad to poruszenie.. Tematy nie sluza jedynie spuszczaniu sie nad boskoscia grupy ktorej topic dotyczy..

Oczywiscie wina jest po obu stronach ale on dobrze zdaje sobie sprawe z tego ,ze kazdy jego post bedzie w jakis sposob komentowany. Nie bronie mu pisac na temat zespolu ale jak wiemy (co zreszta widac i po tym temacie) rozmowa schodzi z glownego toru na "Twoja stara". Gdyby przestal odpisywac na te durne riposty a skupial sie na merytorycznych argumentach dot. tematu problemu by nie bylo. Chlopaczki popierdolily by troche i tyle.

Swoja droga ,ze zadaniem moderatorow powinno byc utrzymywanie porzadku i chamowanie tego typu zachowan...

- aXe Rose - 11-18-2005

Ambivalent napisał(a):
Dżemik napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

Oczywiscie wina jest po obu stronach ale on dobrze zdaje sobie sprawe z tego ,ze kazdy jego post bedzie w jakis sposob komentowany. Nie bronie mu pisac na temat zespolu ale jak wiemy (co zreszta widac i po tym temacie) rozmowa schodzi z glownego toru na "Twoja stara". Gdyby przestal odpisywac na te durne riposty a skupial sie na merytorycznych argumentach dot. tematu problemu by nie bylo. Chlopaczki popierdolily by troche i tyle.

Swoja droga ,ze zadaniem moderatorow powinno byc utrzymywanie porzadku i chamowanie tego typu zachowan...
Cóż poradzić, że DODa to zwykły głąb, który powinien wypierdalać.

- Tomash - 11-19-2005

Necro Desecrator napisał(a):
Dżemik napisał(a):Tematy nie sluza jedynie spuszczaniu sie nad boskoscia grupy ktorej topic dotyczy..

NIE INACZEJ,słowa krytyki sa jak najbardziej wskazane.Prowadzi to do konfliktów, a konflikt rodzi POSTĘP!

Ale nie w tym przypadku Wink