-
Rumian - 03-09-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):KelThuz napisał(a):nie macie pojęcia o potężnym i arjozoficznym przesłaniu tej okładki, co tylko jednoznacznie potwierdza iż jest to elitarna sztuka, przeznaczona dla prawdziwych Zadrużan, a nie dla motłochu, spragnionego utartych schematów! WON! 
HAHAHAHHAHAAAA !!!! Dobra, pierdolmy schematy! Od dzisiaj na okladkach Britnej czy czego tam beda zakrwawione pentagramy, a okladlach hiphopowych motywy mitologiczne, a na Manowar pluszowe misie. Milosnicy niekonwencjonalnej elitarnej sztuki na pewno juz zacieraja rece ze zniecierpliwienia
Poza tym, jesli to gowniane zawodzenie nazywasz sztuka, to chyba wypada Ci zyczyc wiecej samokrytycyzmu.
a tak BTW: kto to sa Zadrużanie?
glupoty gadasz - Warrahe lubie za klimat i siłe emanujaca z kazdej nuty i jesli nie dostrzegasz tego to Twoj problem
-
de7th - 03-09-2006
Warraha jest niezła, choć zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu Sorcerer.
-
KelThuz - 03-09-2006
de7th napisał(a):Warraha jest niezła, choć zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu Sorcerer.
to jak porównywać późne Burzum i Mayhem!
a okładka emanuje wojną, nie inaczej!
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-09-2006
KelThuz napisał(a):a okładka emanuje wojną, nie inaczej!
Parada rownosci predzej
-
MaFFej - 03-09-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Parada rownosci predzej
To też swego rodzaju wojna, zwłaszcza jak pojawiają się wyrostki z Młodzieży Wszechpolskiej albo... policja

.
-
KelThuz - 03-10-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):KelThuz napisał(a):a okładka emanuje wojną, nie inaczej!
Parada rownosci predzej
odszczekasz to rychło, armenoidalny szubrawcze
-
hegemon88 - 03-11-2006
Nowa EPka niszczy wszystkie pozerskie obiekty.
10/10
Nie inaczej!
KelThuz napisał(a):Zwycięski projekt okładki autorstwa Unisława!
![[Obrazek: warrahacover8qb.th.jpg]](http://img109.imageshack.us/img109/4228/warrahacover8qb.th.jpg)
Sluchajac 'Dziedzictwo Arjów EP' przerobilem ow projekt okladki na bardziej true brunatna wersje.
-
Hethell - 03-13-2006
milion razy lepeij to wyglada
-
ReTuRn - 03-13-2006
O, taka może już być okładka!
Nie inaczej!
-
Jałokim - 03-13-2006
nawet fan Wszebada, Hegemon uważa że ta okładka jest pedalska skoro postanowił ja zmienić
-
Rumian - 03-13-2006
hegemon88 napisał(a):Nowa EPka niszczy wszystkie pozerskie obiekty.
10/10
Nie inaczej!
KelThuz napisał(a):Zwycięski projekt okładki autorstwa Unisława!
![[Obrazek: warrahacover8qb.th.jpg]](http://img109.imageshack.us/img109/4228/warrahacover8qb.th.jpg)
Sluchajac 'Dziedzictwo Arjów EP' przerobilem ow projekt okladki na bardziej true brunatna wersje.
![[Obrazek: jtipnsw88xvd44ywm.jpg]](http://images1.fotosik.pl/34/jtipnsw88xvd44ywm.jpg)
no i jest o wiele lepiej, jedyne co ja bym jeszcze zmienil to tytul na biało zeby byl bardziej czytelny
-
mal - 03-14-2006
A oto moja propozycja:
-
seelenleib - 03-15-2006
kurcze mal, to sie postaralas

calkiem calkiem. zupelnie inna kategoria niz pierwotna...
tylko troche nie czuc tu tych arjow ale i tak ladna.
-
buubi - 03-15-2006
No offense ale czemu trzcionka loga kapeli (oprócz loga dzieła Mal) trąci muzyką typu Kraftwerk ????
PS. Mowa o poprzednich logach, nie na projekcie Mal ktore jest najlepsze
-
hegemon88 - 03-15-2006
buubi napisał(a):trzcionka loga kapeli trąci muzyką typu Kraftwerk ???? 
Mi tam sie wydaje ze w ramach walki rasowej powinno uzywac sie tylko czcionki Arial ktora jest najbardziej aryjska.
Nie inaczej!