-
Lech - 08-28-2005
Muzyka Judas Priest zmazuje winy Halford'a jak dla mnie.
-
Mille - 08-28-2005
Lech napisał(a):Muzyka Judas Priest zmazuje winy Halford'a jak dla mnie.
Winy?? Zapewne mówisz o głosie, ale dla mnie, to on jest pojebany. Odchodząc z JP powiedział, że metal to muzyka dla neandertalczyków i ,ze już nigdy nie będzie go grał
-
Lech - 08-28-2005
Pod slowem "winy" ukrywa sie jego cwelostwo- o tym jest topic.
-
Mille - 08-28-2005
lol ze mnie
-
Kudłaty_87 - 08-28-2005
kredki - jak ktos napisał, niby wiele lackowych kapel robi makijaże itp ale kredki to naprawde cyrk...
nie rozmumiem dlaczego Halforda tu wrzucacie..fakt że to najsławniejszy pedzio w metalu ale ludzie jak już napisał Necro, chodzi o pedalstwo w muzyce a o to JP posądzić nie można!
-
Nivo - 08-28-2005
Toki napisał(a):Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał 8)
no comments...
-
Necro Desecrator - 08-28-2005
Kudłaty_87 napisał(a):nie rozmumiem dlaczego Halforda tu wrzucacie..fakt że to najsławniejszy pedzio w metalu ale ludzie jak już napisał Necro, chodzi o pedalstwo w muzyce a o to JP posądzić nie można!
No,nareszcie ktoś zrozumiało co mi chodzi.Nie inaczej!
jakiś wieśniak napisał(a):Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał
ROTFL
-
Mille - 08-28-2005
Taaak, czyli ogólnie metal jest dla ciebie pedalski, bo to właśnie Sabbaci zapoczątkowali taki rodzaj muzyki. Nic dodać, nic ująć
-
Krzychun - 08-29-2005
Toki zastanawiam sie co ty robisz na tym forum
Ozzy zachowuje sie jak pedał??Po czym to stwierdzasz??
Co do moich typów to musze sie jeszcze zastanowic.
-
Kudłaty_87 - 08-29-2005
Uzasadnij Mille dlaczego uważasz, że jeden z NAJWIĘKSZYCH zespołów na świecie uważasz za pedalski??????? (chodzi ofkorz o BS)
-
fetus - 08-29-2005
Nivo napisał(a):Toki napisał(a):Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał 8)
no comments...
rouzmiem ze Ozzy nie jest w twoim typie?
-
aXe Rose - 08-29-2005
pedał forumowy napisał(a):Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał
Post z dupy...
-
Mille - 08-29-2005
Kudłaty_87 napisał(a):Uzasadnij Mille dlaczego uważasz, że jeden z NAJWIĘKSZYCH zespołów na świecie uważasz za pedalski??????? (chodzi ofkorz o BS)
Hehe, nie skapowałeś, to pan o nicku "pedał forumowy" napisał, że "Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał".
A to co napisałem, to jest tylko mój wniosek.
Bo skoro pionierzy metalu są dla niego pedałami, to i cały metal też musi taki być.
A Black Sabbath jest dla mnie zajebiste 8)
-
fetus - 08-29-2005
myśle ze to gejowska prowokacja, facet wymyśla temat i podnieca się wulgarnymi wypowiedziami. taki z niego sado pedzio.
-
Toki - 08-29-2005
Coście sie tak dojebali

A zreszta to nie ja pisałem ten post jak większość tutaj więc piszcie co chececie JEBIE MNIE TO :!: :!:A jestem na tym forum bo mi sie nudzi całymi dniami i niekiedy czytam te wasze posty.