Forum Rockmetalshop
------>>Eskalacja pedalstwa<<------- - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: ------>>Eskalacja pedalstwa<<------- (/thread-eskalacja-pedalstwa)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- Lech - 08-28-2005

Muzyka Judas Priest zmazuje winy Halford'a jak dla mnie.

- Mille - 08-28-2005

Lech napisał(a):Muzyka Judas Priest zmazuje winy Halford'a jak dla mnie.
Winy?? Zapewne mówisz o głosie, ale dla mnie, to on jest pojebany. Odchodząc z JP powiedział, że metal to muzyka dla neandertalczyków i ,ze już nigdy nie będzie go grał Evil or Very Mad

- Lech - 08-28-2005

Pod slowem "winy" ukrywa sie jego cwelostwo- o tym jest topic.

- Mille - 08-28-2005

lol ze mnie Big Grin

- Kudłaty_87 - 08-28-2005

kredki - jak ktos napisał, niby wiele lackowych kapel robi makijaże itp ale kredki to naprawde cyrk...

nie rozmumiem dlaczego Halforda tu wrzucacie..fakt że to najsławniejszy pedzio w metalu ale ludzie jak już napisał Necro, chodzi o pedalstwo w muzyce a o to JP posądzić nie można!

- Nivo - 08-28-2005

Toki napisał(a):Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał 8)

no comments...

- Necro Desecrator - 08-28-2005

Kudłaty_87 napisał(a):nie rozmumiem dlaczego Halforda tu wrzucacie..fakt że to najsławniejszy pedzio w metalu ale ludzie jak już napisał Necro, chodzi o pedalstwo w muzyce a o to JP posądzić nie można!

No,nareszcie ktoś zrozumiało co mi chodzi.Nie inaczej!

jakiś wieśniak napisał(a):Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał

ROTFL

- Mille - 08-28-2005

Taaak, czyli ogólnie metal jest dla ciebie pedalski, bo to właśnie Sabbaci zapoczątkowali taki rodzaj muzyki. Nic dodać, nic ująć Evil or Very Mad

- Krzychun - 08-29-2005

Toki zastanawiam sie co ty robisz na tym forum Evil or Very Mad Question
Ozzy zachowuje sie jak pedał??Po czym to stwierdzasz??
Co do moich typów to musze sie jeszcze zastanowic.

- Kudłaty_87 - 08-29-2005

Uzasadnij Mille dlaczego uważasz, że jeden z NAJWIĘKSZYCH zespołów na świecie uważasz za pedalski??????? (chodzi ofkorz o BS)

- fetus - 08-29-2005

Nivo napisał(a):
Toki napisał(a):Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał 8)

no comments...

rouzmiem ze Ozzy nie jest w twoim typie?

- aXe Rose - 08-29-2005

pedał forumowy napisał(a):Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał
Post z dupy...

- Mille - 08-29-2005

Kudłaty_87 napisał(a):Uzasadnij Mille dlaczego uważasz, że jeden z NAJWIĘKSZYCH zespołów na świecie uważasz za pedalski??????? (chodzi ofkorz o BS)
Hehe, nie skapowałeś, to pan o nicku "pedał forumowy" napisał, że "Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał".
A to co napisałem, to jest tylko mój wniosek.
Bo skoro pionierzy metalu są dla niego pedałami, to i cały metal też musi taki być.
A Black Sabbath jest dla mnie zajebiste 8)

- fetus - 08-29-2005

myśle ze to gejowska prowokacja, facet wymyśla temat i podnieca się wulgarnymi wypowiedziami. taki z niego sado pedzio.

- Toki - 08-29-2005

Coście sie tak dojebali Mad A zreszta to nie ja pisałem ten post jak większość tutaj więc piszcie co chececie JEBIE MNIE TO :!: :!:A jestem na tym forum bo mi sie nudzi całymi dniami i niekiedy czytam te wasze posty.