Forum Rockmetalshop
Gorgoroth aresztowani - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Gorgoroth aresztowani (/thread-gorgoroth-aresztowani)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Dżemik - 10-23-2004

1. Satanizm to nie religia
2. W Polsce nie ma 20 milionow maniakalnych satanistow.. A katolikow i owszem..
3. Ale racja.. to byla komedia..

- Hethell - 10-23-2004

1.Satanizm to chyba jednak religia
2.A moze są..kto ich tam wie..
3.Przyznaje sobie racje Laughing

Ale zeby az 20 milionow maniakalnych katoli??
zaczełam sie pakować... Mad

Heth

- Splash - 10-24-2004

Satanizm to jest religia. W 1966 bodajże została przez La Veya czy jakoś tak zarejestrowana jako religia...

- aXe Rose - 10-24-2004

Maniakalni katole żyją głównie na wsiach, ale tak naprawdę są maniakalną dulszczyzną, a religia katolicka jest im potrzebna tylko po to, żeby umoralniać ludzi, od których w gruncie rzeczy są bardziej niemoralni; i żeby sycić swoją hipokryzję. Dokładniejszą analizę tego problemu możecie znaleźć w wielu książkach z różnych gatunków, choćby w "Świętoszku" by Molier Big Grin

- Hagall - 10-24-2004

aXe Rose napisał(a):Maniakalni katole żyją głównie na wsiach, ale tak naprawdę są maniakalną dulszczyzną, a religia katolicka jest im potrzebna tylko po to, żeby umoralniać ludzi, od których w gruncie rzeczy są bardziej niemoralni; i żeby sycić swoją hipokryzję. Dokładniejszą analizę tego problemu możecie znaleźć w wielu książkach z różnych gatunków, choćby w "Świętoszku" by Molier Big Grin
Dobrze prawisz.Religia w tym kraju jest na pokaz : krzyż na każdym wiejskim zakręcie,kilka kościodołów w każdym mieście,wszędobylskie Veritasy i dewocja, a przemoc na ulicy i w domach.Czy nasz kraj nie jest wspaniały ?

- Splash - 10-24-2004

Hagall napisał(a):Czy nasz kraj nie jest wspaniały ?
Nasz kraj jest zajebisty !

- Skippy - 10-28-2004

Hagall napisał(a):Czy nasz kraj nie jest wspaniały ?

Zawsze się czymś wyróżnialiśmy.

- fireball - 11-17-2004

Polska jest taki dziwnym krajem, w ktorym Jedyne i Sluszne racje kazdego czlowieka sa dla niego powodem do fuckania na wszystkich Innowiercow z gory na dol...niestety demokratyczna zasada wiekszosci glosu sprawia, ze w krajuz, w ktorym jest 115% (Smile) katoli taki koncert jak panow z Norwegii nie przejdzie...a szkoda...przydaloby sie polskie Black Circle...spalic kilka kosciolow Smile tak dla zabawy Big Grin a na zgliszczach robic sceny otwarte dla blackowych kapel ;]

fuck, odwala mi...a dopiero 22:00 jest ;]

- Norder - 11-21-2004

Koncert Gorgoroth'a w polsce był jednym z lepszych jakie odbyły się w ostatnim czasie w polsce. Nie podwarzajmy umiejętności tej kapeli bo nie ma się o co sprzeczać.... jedno jest pewne grają dużo koncertów, wydają płyty więc to o czymś świadczy... Co do samej polski... a raczej kościoła w polsce to wstrzymam się od komentarza Mad :? :!:

- Calmwater - 12-03-2004

A moim zdaniem nasi kochani ortokatolicy znów stanęli na wysokości zadania Smile Gorgoth mają dzięki nim nie tylko problemy,ale także świetną darmową reklamę-w koncu zakazany owoc smakuje najlepiej,więc... Wink A przy okazji papadewocjonaliści zareklamowali własną głupotę Laughing Szkoda tylko,że cała Polska będzie pewnie postrzegana jako kraj krzyża i świętej inkwizycji Evil or Very Mad

- fireball - 12-03-2004

Polska odstawila wioche jakich malo... potem sie dziwic, ze u nas graja same Arki Noego i inne rammstein'y Big Grin katole rzadza swiatem... niestety Evil or Very Mad

Koncert - Dawid666 - 12-03-2004

w marcu będzie koncert kredek, mam nadzieje ze ci skończeni idioci (chdzoi mi o rzadz i katolików ) nie będą odstawiać gówna i nie zpieprzą zabawy !

- Krolik - 12-04-2004

myśle, ze jak zobaczą tych pedałów (COF) to oleją sprawę....

p.s nie uzywaj słowa idota nie znajac jego znaczenia....

- Dechri - 12-04-2004

myślę że w końcu ciebie ktoś zobaczy i oleje bo pierdoły gadasz

- fireball - 12-04-2004

Fuckt fucktem, ze COF do powaznych kapel nie naleza...i tak jak nigdy sie z Krolikiem nie zgadzam,tak teraz chyba jestem zmuszony Big Grin akurat o Kredki sie nie martwie Smile na koncercie bedzie kilka wycieczek szkolnych i fani Ich Troje, wiec gdzie tu problem? Big Grin a Polska wiesniakiem stoi tak czy siak...