-
Dżemik - 10-23-2004
1. Satanizm to nie religia
2. W Polsce nie ma 20 milionow maniakalnych satanistow.. A katolikow i owszem..
3. Ale racja.. to byla komedia..
-
Hethell - 10-23-2004
1.Satanizm to chyba jednak religia
2.A moze są..kto ich tam wie..
3.Przyznaje sobie racje
Ale zeby az 20 milionow maniakalnych katoli??
zaczełam sie pakować...
Heth
-
Splash - 10-24-2004
Satanizm to jest religia. W 1966 bodajże została przez La Veya czy jakoś tak zarejestrowana jako religia...
-
aXe Rose - 10-24-2004
Maniakalni katole żyją głównie na wsiach, ale tak naprawdę są maniakalną dulszczyzną, a religia katolicka jest im potrzebna tylko po to, żeby umoralniać ludzi, od których w gruncie rzeczy są bardziej niemoralni; i żeby sycić swoją hipokryzję. Dokładniejszą analizę tego problemu możecie znaleźć w wielu książkach z różnych gatunków, choćby w "Świętoszku" by Molier
-
Hagall - 10-24-2004
aXe Rose napisał(a):Maniakalni katole żyją głównie na wsiach, ale tak naprawdę są maniakalną dulszczyzną, a religia katolicka jest im potrzebna tylko po to, żeby umoralniać ludzi, od których w gruncie rzeczy są bardziej niemoralni; i żeby sycić swoją hipokryzję. Dokładniejszą analizę tego problemu możecie znaleźć w wielu książkach z różnych gatunków, choćby w "Świętoszku" by Molier 
Dobrze prawisz.Religia w tym kraju jest na pokaz : krzyż na każdym wiejskim zakręcie,kilka kościodołów w każdym mieście,wszędobylskie Veritasy i dewocja, a przemoc na ulicy i w domach.Czy nasz kraj nie jest wspaniały ?
-
Splash - 10-24-2004
Hagall napisał(a):Czy nasz kraj nie jest wspaniały ?
Nasz kraj jest zajebisty !
-
Skippy - 10-28-2004
Hagall napisał(a):Czy nasz kraj nie jest wspaniały ?
Zawsze się czymś wyróżnialiśmy.
-
fireball - 11-17-2004
Polska jest taki dziwnym krajem, w ktorym Jedyne i Sluszne racje kazdego czlowieka sa dla niego powodem do fuckania na wszystkich Innowiercow z gory na dol...niestety demokratyczna zasada wiekszosci glosu sprawia, ze w krajuz, w ktorym jest 115% (

) katoli taki koncert jak panow z Norwegii nie przejdzie...a szkoda...przydaloby sie polskie Black Circle...spalic kilka kosciolow

tak dla zabawy

a na zgliszczach robic sceny otwarte dla blackowych kapel ;]
fuck, odwala mi...a dopiero 22:00 jest ;]
-
Norder - 11-21-2004
Koncert Gorgoroth'a w polsce był jednym z lepszych jakie odbyły się w ostatnim czasie w polsce. Nie podwarzajmy umiejętności tej kapeli bo nie ma się o co sprzeczać.... jedno jest pewne grają dużo koncertów, wydają płyty więc to o czymś świadczy... Co do samej polski... a raczej kościoła w polsce to wstrzymam się od komentarza

:? :!:
-
Calmwater - 12-03-2004
A moim zdaniem nasi kochani ortokatolicy znów stanęli na wysokości zadania

Gorgoth mają dzięki nim nie tylko problemy,ale także świetną darmową reklamę-w koncu zakazany owoc smakuje najlepiej,więc...

A przy okazji papadewocjonaliści zareklamowali własną głupotę

Szkoda tylko,że cała Polska będzie pewnie postrzegana jako kraj krzyża i świętej inkwizycji
-
fireball - 12-03-2004
Polska odstawila wioche jakich malo... potem sie dziwic, ze u nas graja same Arki Noego i inne rammstein'y

katole rzadza swiatem... niestety
Koncert -
Dawid666 - 12-03-2004
w marcu będzie koncert kredek, mam nadzieje ze ci skończeni idioci (chdzoi mi o rzadz i katolików ) nie będą odstawiać gówna i nie zpieprzą zabawy !
-
Krolik - 12-04-2004
myśle, ze jak zobaczą tych pedałów (COF) to oleją sprawę....
p.s nie uzywaj słowa idota nie znajac jego znaczenia....
-
Dechri - 12-04-2004
myślę że w końcu ciebie ktoś zobaczy i oleje bo pierdoły gadasz
-
fireball - 12-04-2004
Fuckt fucktem, ze COF do powaznych kapel nie naleza...i tak jak nigdy sie z Krolikiem nie zgadzam,tak teraz chyba jestem zmuszony

akurat o Kredki sie nie martwie

na koncercie bedzie kilka wycieczek szkolnych i fani Ich Troje, wiec gdzie tu problem?

a Polska wiesniakiem stoi tak czy siak...