Forum Rockmetalshop
Metalmania 2006 - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Metalmania 2006 (/thread-metalmania-2006)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Ambivalent - 12-30-2005

Wtedy to chyba zrobie mu juz wjazdcna chate Laughing

- Nightal - 12-30-2005

Tak sobie ostatnio myślałem jaka kapela może być niespodzianką tegorocznej metalmanii. Do głowy odrazu przyszedł mi szalony pomysł - EMPEROR! Biorąc pod uwagę, że panowie wznowili działalność koncertową, a w międzyczasie zagrają koncert w Niemczech to prawdopodobieństwo spełnienia tej wizji staje sie realne Smile Jak myslicie ?

- Tomash - 12-30-2005

No to by jakoś uratowało tą impreze. Tyle że czy ja wiem czy blackowa kapela grająca dość trudną muze nadaje się na gwiazdę takiego festivalu Question

- Nightal - 12-30-2005

Ostatnio grał Arcturus to teraz mógłby się pojawić Emperor Wink

- Tomash - 12-31-2005

Cytat:Metal Mind Productions informuje jednak, iż: "organizator wypłacił grupie 10% zaliczkę i była to zaliczka za występ, a nie zadatek do negocjacji i wszystkie warunki ze strony Metal Mind Productions zostały w tym względzie spełnione. Współpraca z agencją Maximus Entertainment układa się pomyślnie, także w kwestiach promocyjnych i nie znamy żadnych powodów, dla których agencja wydała takie oświadczenie".

Wprawdzie znając mmp to pewnie oni coś zapieprzyli, ale Testament chyba też robi jakieś wałki w tym momencie :/

- statekx - 12-31-2005

Tomash napisał(a):
Cytat:Metal Mind Productions informuje jednak, iż: "organizator wypłacił grupie 10% zaliczkę i była to zaliczka za występ, a nie zadatek do negocjacji i wszystkie warunki ze strony Metal Mind Productions zostały w tym względzie spełnione. Współpraca z agencją Maximus Entertainment układa się pomyślnie, także w kwestiach promocyjnych i nie znamy żadnych powodów, dla których agencja wydała takie oświadczenie".

Wprawdzie znając mmp to pewnie oni coś zapieprzyli, ale Testament chyba też robi jakieś wałki w tym momencie :/

No tak ale kto komu łache robi w tym momencie? Testament moze osrac Polske i jechac gdzie indziej. Polska smierdzi...

- Tomash - 12-31-2005

Właśnie patrzyłem na strone Nevermore - zero informacji o metalmanii w datach koncertów. Soilwork,którzy aktualnie nie mają gitarzysty - też zero potwierdzenia...

- Kamael - 12-31-2005

Ej, oni już zaczęli dystrybucję biletów? Nie chciałbym być w skórze osób, które bilety kupiły dla zapowiadanego składu wykonawców... Delikatnie mówiąc wkurzyłbym się ; ), bo jak tak czytam te Wasze posty zaczynam mieć wrażenie, że ten festiwal to jakaś prowizorka.

- AEnema - 01-01-2006

no niestety ja sie nie wybieram Sad ale Carpathianów to bym zobaczyła...

- Zakk_Wylde - 01-01-2006

http://muzyka.onet.pl/mr,1221001,wiadomosci.html ... może testament jednak przyjedzie ?

- Dance Of Death - 01-01-2006

Cytat:No tak ale kto komu łache robi w tym momencie? Testament moze osrac Polske i jechac gdzie indziej. Polska smierdzi...

no nie wiem czy Polska smierdzi ?!? zauważ ze w Polsce odbywają sie najlepsze (czytez jedne z lepszych koncertów w europie.) i ja sobie tego z dupy nie wyciągłem tylko wiele kapel sobie chwali Polske a w zasadzie polaków ze potrafią sie bawic na koncertach.

- statekx - 01-01-2006

Dance Of Death napisał(a):
Cytat:No tak ale kto komu łache robi w tym momencie? Testament moze osrac Polske i jechac gdzie indziej. Polska smierdzi...

no nie wiem czy Polska smierdzi ?!? zauważ ze w Polsce odbywają sie najlepsze (czytez jedne z lepszych koncertów w europie.) i ja sobie tego z dupy nie wyciągłem tylko wiele kapel sobie chwali Polske a w zasadzie polaków ze potrafią sie bawic na koncertach.

LOL

- Hethell - 01-01-2006

popatrz sobie co przyjezdza do chociazby Berlina

- statekx - 01-01-2006

Hethell napisał(a):

popatrz sobie co przyjezdza do chociazby Berlina

Dobry przyklad Tongue

- RamzeS - 01-01-2006

Popatrzcie co przyjeżdza do Pragi