Forum Rockmetalshop
Guano apes... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Guano apes... (/thread-guano-apes)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- TechnoMariolka - 08-12-2005

...heh Niezla kapelka chetnie Jej slucham ale nie mam zbyt duzo ich piosenek... Sad

- nikusiaa - 08-18-2005

ja uwielbiam Guano ApesBig GrinBig Grin

Ale żeby porównywac GA i Garbage?? Na to bym nie wpadła... moim zdaniem to 2 całkiem rózne zespoły. pozatym Garbage nie lubie.

- The_widow - 11-13-2005

Guano Apes grali świetną muzykę. Non stop ich słucham i jakoś mi się nie nudzą Big Grin
Głos Sandry jak najbardziej mi się podoba. Zazdroszczę jej go cholernie, ale w sumie sama najgorzej nie daję, hehe 8) Uwielbiam piosenkę Open your eyes i Storm Tongue Ehh, co bym dała, żeby się z nimi widzieć Tongue

- Tomash - 11-13-2005

Przeież ta laska wogóle śpiewać nie umie/umiała.
Ten zespół to jedna wielka patologia, jeden kawałek mieli NIEZŁY(open your eyes właśnie) i tyle.

- aXe Rose - 11-13-2005

Tomash napisał(a):Przeież ta laska wogóle śpiewać nie umie/umiała.
Ten zespół to jedna wielka patologia, jeden kawałek mieli NIEZŁY(open your eyes właśnie) i tyle.
Nie zgodzę się Smile jak dla mnie kawałek porządnego rocka. To chyba lepiej, że ona się drze, zamiast śpiewać np. jak DODa Smile

- statekx - 11-13-2005

Kiedys tez zdarzylo mi sie posluchac. Slyszalem 2 pierwsze plyty. Nie jest tak zle, muzyka jest dosc ciekawa, lecz prosta. Ogolnie zespol jest nadgryziony komercja, ale posluchac sie da. W skali swiatowej gdzie linkin park i system of a down maja=0, a Slayer=10 a zalozmy Obituary=8. Dalbym im=4~5.

- Kamael - 11-13-2005

Jak to nie umie, przecież ma bardzo dobry wokal ;/.
Cytat:Ten zespół to jedna wielka patologia
A tego to już w ogóle nie rozumiem, o co chodzi? ;>

- Dżemik - 11-13-2005

Tomash znowu jest pijany.. Big Grin

- Tomash - 11-13-2005

Kamael napisał(a):
Jak to nie umie, przecież ma bardzo dobry wokal ;/.

Po pierwsze - tak drzeć ryja potrafi co najmniej 60 % populacji ludzkiej. Po drugie - widziałem na vivie ich koncert - ani jeden wałek nie był zaśpiewany czysto, co więcej, nie był to chyba wyjątek, bo w każdej relacji z ich koncertu którą czytałem pisze to samo:]
Cytat:

O to że w ich muzyce nie ma dosłownie nic ciekawego(wg. mnie), po dwóch wałkach słuchanie ich twórczości staje się męczące

Cytat:W skali swiatowej gdzie linkin park i system of a down maja=0, a Slayer=10 a zalozmy Obituary=8. Dalbym im=4~5.

Oj statek statek...Ty to jednak durny jesteś Laughing

- Kamael - 11-13-2005

Tomash napisał(a):
Cytat:

O to że w ich muzyce nie ma dosłownie nic ciekawego(wg. mnie), po dwóch wałkach słuchanie ich twórczości staje się męczące
No dobra (zgadzam się, choć mnie zespół zaczyna męczyć trochę później ; )), ale nazywanie takiego zjawiska "wielką patologią" nie jest zbyt zasadne.
Dla mnie to zwykłe, przyzwoite rockowe granie.

- statekx - 11-13-2005

Tomash napisał(a):
Cytat:W skali swiatowej gdzie linkin park i system of a down maja=0, a Slayer=10 a zalozmy Obituary=8. Dalbym im=4~5.

Oj statek statek...Ty to jednak durny jesteś Laughing

nie ja po prostu wykorzystuje kazda sytuacje w ktorej moge soad z blotem zmieszac Laughing mam alergie na to, fobie po prostu Surprised

- Angel of death - 11-13-2005

fajny zepsol break the line to moja ulubiona piosenka Big Grin

- Lady Novir - 11-20-2005

Niestety niektore zepsoly aby przetrwac czasem ida w storne komercji , ale nie twierdze ze zalicza sie do nich guano apes... tego nie wiem, bynajmniej nie zauważylam .. ymm , moje kumpele bardzo ich lubią, mozna powiedziec ze ja tez troche.

- gofer24 - 11-20-2005

Oni juz chyba nie istnieja prawda? (chyba ze sie myle Tongue) lubie ich, fajna muzyczke grali, szczegolnie podobal mi sie wokal.

- Avea - 11-20-2005

nie istnieją. a to co się stało z Sandrą widać w klipie "Very Loud Lullaby" z T.Raumschmierrem czy jakos tak. cóż. jednak muzyke dobrą sprzedawali Smile