-
hier_kommt_die_sonne - 06-21-2005
Ja powiem tak: disco polo kojarzy mi się z dawnymi dobrymi czasami beztroskiego życia, z podstawówka... Lubię czasem zapuscić sobie dla posmiania, albo zeby wyobrazić sobie, że żyje sobie na jakiejś małej wsi, zdala od egzystencjonalnych problemów... Nie umiem tego wyjaśnić, ale mam sentyment do takiej weselnej muzy itp.. Poza tym (nie mowię o Was) wiele ludzi najeżdza na disco polo, by pokazć, jacy to oni sa wspaniali i że takiego shitu nie słuchają..
-
Lech - 06-21-2005
Tomash napisał(a):Lech napisał(a):zdaje sie link do tego "teledysku" jest gdzies w dziale Humor przed jego obejrzeniem nie wiedzialem ze rodza sie tacy kretyni
juz nie ma, bo musielismy to usunac z serewra za duzo miejsca zajmowało
szkoda, bylo co ogladac
-
Ajana - 06-21-2005
Jest to muzyka, żeby się pośmiać.Jest również idealna na popijawy.
-
Lech - 06-21-2005
Ajana napisał(a):Jest to muzyka, żeby się pośmiać.Jest również idealna na popijawy.
wolalbym jednak pic przy czyms "strawniejszym"
-
The_hanged_man - 06-22-2005
Cytat:20-sto? cos takie malutkie bylo chyba jeszcze
Żałowalem, że to nie ja wygrałem było by zamiast pieska.
-
Scully - 06-22-2005
The_hanged_man napisał(a):Cytat:20-sto? cos takie malutkie bylo chyba jeszcze
Żałowalem, że to nie ja wygrałem było by zamiast pieska.
a gdyby urosło i zaczęło wydzielać niepożądane zapachy?
-
Sol - 06-23-2005
Disco z pola
. Krótko mówiąc...
-
velvetova - 06-23-2005
najlepsza zabawa jest na weselach przy tej muzyce...nic tego nie przebije
osttanio w szkole nasza klasa zrobila furore bo na przedstawieniu szkolnym wykorzystalismy piosenki Just 5 i te piosenke co w refrenie jest "daj mi te noc te jedna noc" ale nie pamietam jakiej to bylo kapeli...wszyscy mieli niezlyubaw nawet nauczyciele...nie wiem czemu sie smiali w koncu kilka lat temu pewnie wiekszosc z nich byla fanem just 5
-
Vlkodlak - 06-23-2005
khe.... dico polo. Już wole to niż rapy i inne. Pozlewać można po pijaku. A słyszeliście takie coś (była cała płyta przeróbek discopolowych)
"Ma kutasa po kolana i kondomów pęk!"
-
Lech - 06-23-2005
Vlkodlak napisał(a):khe.... dico polo. Już wole to niż rapy i inne. Pozlewać można po pijaku. A słyszeliście takie coś (była cała płyta przeróbek discopolowych)
"Ma kutasa po kolana i kondomów pęk!"
ten kawalek jest swietny
peee-ęk!
-
The_hanged_man - 06-24-2005
Cytat:a gdyby urosło i zaczęło wydzielać niepożądane zapachy?
To na ruszt.
A tak poważnie czy Szaza nie zapoczątkowała polskiej sceny gotyckiej ???
-
Quostek - 08-11-2005
Cytat:A tak poważnie czy Szaza nie zapoczątkowała polskiej sceny gotyckiej ???
No, Shaza pionierką. Bayer Full zapoczątkował death metal, a Just 5 było pierwszą polską kapelą Doom
-
-lilith- - 08-11-2005
Ojeny, disco polo... Pamiętam jak kilka tygodni przed wakacjami usłyszałam jak mój kolega z klasy zapytał się takiej dziewczyny, czy mu pozyczy jakąśtam płytę z disco polo
hock: Jeżeli to się znowu zrobi modne to nie wytrzymam. Ostatnio jak była u mnie babcia, chciała oglądać Szansę Na Sukces, a tam ktoś śpiewa piosenkę (disko polo oczywiście) o takim tekście: "Majteczki w kropeczki, bielutki staniczek". Ja się zaczęłam śmiać, amoja babcia myślała, że to dlatego, że facet nie umiał śpiewać
-
Beast King - 08-11-2005
Jedyne co lubię z shazzą związanego, to piosenka Big Cyca "Shazza moja miłość"
:
"Skąd miałem wiedzieć, że jesteś facetem
Przebranym tylko na kobietę?"
Ponoć Skiba i reszta mieli wytoczony proces za ten kawałek
-
Dżemik - 08-11-2005
-lilith- napisał(a):Ostatnio jak była u mnie babcia, chciała oglądać Szansę Na Sukces, a tam ktoś śpiewa piosenkę (disko polo oczywiście) o takim tekście: "Majteczki w kropeczki, bielutki staniczek". Ja się zaczęłam śmiać, amoja babcia myślała, że to dlatego, że facet nie umiał śpiewać
Phi.. WIdac, zes mloda i pozbawiona wysublimowanego gustu.. ;p Toc to klasyk polskiej sceny- Bayer Full! Hej Sokoly, tudziez Moja Muzyka mozna sluchac naokraglo.. ;]
Cytat:Ojeny, disco polo... Pamiętam jak kilka tygodni przed wakacjami usłyszałam jak mój kolega z klasy zapytał się takiej dziewczyny, czy mu pozyczy jakąśtam płytę z disco polo Jeżeli to się znowu zrobi modne to nie wytrzymam.
Disco Polo nigdy nie umarlo! Zostalo zepchniete do podziemia, lecz teraz znowu wychodzi na swiatlo dzienne..
O-Zone, Ivan i Delfin, a ostatnio Bartek Wrona (taki pan z Just5) na wszelakich potupajach bija rekordy popularnosci..