-
deathless - 04-16-2005
aXe Rose napisał(a):trzeba iść z duchem czasu
<aXe wsadza sobie rysik od ołówka w ujście cewki moczowej...>

Hey noo nie Ty!
Już nie musisz przyjeżdżać <boję się>
-
aXe Rose - 04-16-2005
<otrzeźwiony przez słowa "już nie musisz przyjeżdżać", aXe szybko wyjmuje rysik ze swojego Freda...>
-
Slayerd - 04-17-2005
Błachacha!!!
-
qsiarz - 04-17-2005
boze

przeciez ci ludzie sa popieprzyni, jak mozna cos takiego wymyslic? apropo ostatnio na macie babka mowila o jakis trudnych zadaniach, a potem westchnela i stwierdzila "ale my musimy sie zadowolic prostokatem"
-
Katiria - 04-21-2005
-
Tomash - 04-21-2005
qsiarz napisał(a):"ale my musimy sie zadowolic prostokatem" 
u mnie w LO kobieta dyktowała jakąś definicje: "blablabla
prosta ta bla bla bla..."
-
aXe Rose - 04-21-2005
w moim gimie jedna polonistka miała zwyczaj masować się po sutach w trakcie dyktowania notatek..
-
nowy - 04-21-2005
aXe Rose napisał(a):w moim gimie jedna polonistka miała zwyczaj masować się po sutach w trakcie dyktowania notatek..
moze tak jej sie lepiej mysli
-
metallgirl - 04-23-2005
Taaa,a ja pamietam jeszcze z podstawowki,jak baba cos opowiadala,to zawsze musiala pokazywac srokowy polec

niewychowana jakas :?
A co do tematu to niezle
Raz mi kumpel mowil,ze jego starszy brat chciala zostac ksiedzem,ale po bardzo krotkim czasie zrezygnowal

,powiedzial tyle,ze czul sie tam jak meska ku**a... posrod tych wszystkich ksiezy
-
Kuman666 - 01-28-2007
Taki to zwyczajny ksionc
-
karakas - 03-21-2007
Ładny temat do rozjebania,ale nie chce mi się marnować na was czasu pojeby. Opowiadajcie sobie dalej te historyjki o księżach z waszej wsi.
Jedno pytanko: lepiej wkładać sobie coś w dupe, czy czytać NIE?
-
jankier - 03-22-2007
wole czytać nawet "mein kampf" w oryginale niż mieć cokolwiek w dupie (chyba że poglądy polityczne większości polityków).
-
Krzychun - 03-22-2007
karakas napisał(a):Jedno pytanko: lepiej wkładać sobie coś w dupe, czy czytać NIE?
Mozna nie wsadzać sobie czegos w dupe i nie czytac jakiejs chujowej gazety.
-
Sacred - 03-22-2007
karakas napisał(a):Jedno pytanko: lepiej wkładać sobie coś w dupe, czy czytać NIE?
a co ma piernik do wiatraka ?
btw pojebów nie brakuje...