-
balzac - 06-29-2006
MaFFej, ale ty się nie znasz
-
Wars - 06-29-2006
bamelotka napisał(a):No ja nie jestem emo...wogóle mnie by było trudno określić, bo nie zamykam się tylko na jeden gatunek... lubię Rock, Metal, Emo, Punkrock, nu-metal, heavymetal... tylko że wy chyba siedzicie ciągle w jedym gatunku...
Robisz się irytująca. Przejrzyj sobie forum i zobacz, kto tutaj "siedzi w jednym gatunku".
-
MaFFej - 06-29-2006
balzac napisał(a):MaFFej, ale ty się nie znasz
![Tongue Tongue](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/razz.png)
Taaak... byłem ślepy... przez tyle lat żyłem złudzeniami... coś mi się wydaję, że dzisiejszej nocy nie prześpię... prawda jest taka bolesna...
(prawie jak emo)
-
bamelotka - 07-01-2006
Tuomasss napisał(a):Wiesz, fakt, że ktoś nie lubi, na przykład emo (tudzież w to miejsce mozna wpisać dowolny inny gatunek muzyczny) nie oznacza, że jest jełopem zamkniętym w swoim własnym światu i niedostrzegającym innych rodzajów muzyki.
z tym się zgadzam...
warsadal napisał(a):bamelotka napisał(a):No ja nie jestem emo...wogóle mnie by było trudno określić, bo nie zamykam się tylko na jeden gatunek... lubię Rock, Metal, Emo, Punkrock, nu-metal, heavymetal... tylko że wy chyba siedzicie ciągle w jedym gatunku...
Robisz się irytująca. Przejrzyj sobie forum i zobacz, kto tutaj "siedzi w jednym gatunku".
no ale jak ja mam inaczej myśleć, skoro najeżdżacie na moje zainteresowania muzyczne? jakbyście byli tylko w jednym i nie zauważali innych. ja tak nie pluje na was że słychacie tego a tego...
Kamael: edytuj posty.
-
XdkyX - 07-01-2006
ej korwa fajt fer
-
MaQuSia - 12-07-2006
ja do emo, do mcr nic nie mam...moze rzeczywiscie na pierwszy rzut oka wygladaja jak pedalki...ale sa bardzo sympatyczni..wiedza czego chca...ale tot ylko moje zdanie...
Kazdy lubi co innego, inna muzyke, innyc styl ubioru itp..
i niech kazdy zostanie przy swoim...
-
-Rene- - 12-07-2006
MaQuSia napisał(a):wiedza czego chca...
To znaczy czego chcą?
-
Przemek87 - 12-07-2006
Beznadziejny pozerski zespół. A Koziczyński dał w TR ich najnowszej płycie 5 gwiazdek (max !!!!). Litości....
-
IstnyKurwaRomantyk - 12-07-2006
Przemek87 napisał(a):Beznadziejny pozerski zespół
Ty nie masz prawa krytykowac tutaj niczego i nikogo, bo juz w wielu miejscach na tym forum pokazales swoj poziom, klase i poczucie humoru
-
Książę 2 - 12-07-2006
Może jakaś ankieta? Na przykład "jakiej długości sznurówki nosicie?"
-
Dżemik - 12-07-2006
Cza przyznac, ze ich najnowszy singiel (Welcome To The Black Parade bodaj) jest calkiem niezly. Wpada w ucho.
-
Przemek87 - 12-09-2006
Cytat:Może jakaś ankieta? Na przykład "jakiej długości sznurówki nosicie?"
No właśnie. Jakiej ??
-
XdkyX - 12-09-2006
Przemek87 napisał(a):Beznadziejny pozerski zespół. A Koziczyński dał w TR ich najnowszej płycie 5 gwiazdek (max !!!!). Litości....
to oprocz sluchania tak przelmowych i wiekopomnych kapel jak RHCP i QOTSA robisz cos innego? i wogole umiesz czytac? wow
-
Przemek87 - 12-10-2006
Cytat:to oprocz sluchania tak przelmowych i wiekopomnych kapel jak RHCP i QOTSA
Hmmm, kiepska riposta. Tak się składa że te grupy akurat są przełomowe i wiekopomne (szczególnie QOTSA). A już na pewno bardziej zasłużone niż MCR
-
buubi - 12-10-2006
Przełomowe to moga być King Crimson, The Beatles, Sex Pistols, Slayer czy Sonic Youth... Zaraz się okaże że przełomowym dla historii rocka był Beherit