-
Vlkodlak - 04-08-2005
Lech trochę dystansu Ci się przyda :]
Posłuchałbyś ich tekstów, i wiedziałbyś, że taki wyskok jest dość mocno wpleciony w to, co zespół i sam Steele sobą reprezentuje.
a poza tym... pozlewać sobie nie można?
Child: to nie są róże, tylko storczyki i lilie
a poza tym chamskie jakieś te fotki. Wolę niedopowiedziane akty :] i bez zegarków.
-
Lech - 04-08-2005
dobrze, poleglem na polu bitwy z fanami penisa Steel'a

juz nic nie mowie, chcialem jedynie w poprzednich postach podkreslic to ze lubie ich muzyke, a czasami wlasnie ta otoczka mnie do nich zniecheca, bo nie przepadam za golymi facetami

znam ich teksty, jednak nadal bede jedynie sluchaczem
-
Primosz - 04-08-2005
Lechu
Troche przesadzasz. To forum o Type'ach, linka ogladac nie musisz a liczy sie to ze fakt iz Steele pozował w takiej sesji znacząco wpływa na jego wizerunek i go dopełnia. Ja to traktuje jako ciekawostkę.
zreszta the hanged man dobrze zauwazyl ze dyskusja sie robila tendencjna:
" lubie ToN, najlepsza plyta to october rust.." "sluchalem ich malo ale ich lubie..." "nie slyszalem nigdy o nich ale i tak juz ich lubie" itp.
No dobra nagadalem sie to teraz troche mojego tendecyjnego ględzenia.
ToN uwielbiam ( zreszta mam 3 orginalki a na dwa kolejne poluje ) za klimat, za teksty ale rowniez za wizerunek sceniczny ktory mi sie poprostu podoba ( chyba najbardziej napakowani muzycy jakich widzialem haha ).
Poza tym teksty powalaja, wspomniany juz I know you're fucking someone else ( czy tez Unsuccessfull copying with the natural beauty of identity ), albo Why are you afraid, czy Christian Woman ( to ta piosenka o ktorej teledysku ktos tu wspomnial ze jest "o kobiecie ktora wziela milosc Chrystusa zbyt doslownie " )
Najelpsza płyta to oprocz Bloody Kisses ( w sumie dosc dziwnej

obok Christian Woman i Black no1 takie "inne "utwory jak It's too late czy can't loose you ) to October Rust i The origin of Feces. Choc WCD tez sie zasluchiwalem.
Obecnie slucham pierwszego projektu Steela - Carnivores, ciekawe nawet
-
The_hanged_man - 04-08-2005
Cytat:Obecnie slucham pierwszego projektu Steela - Carnivores, ciekawe nawet
Przyznam się, że nie miałem okazji na zapoznanie się z tymi płytami, a szkoda podobno bardzo są podobne do
"slow deep and hard", i muzycznie i tekstami.
A dla fanów klipu black no 1 znalazłem bonusa
http://et.put.poznan.pl/~dmarcin/malina/black_no_1_street.avi
-
The_hanged_man - 04-24-2005
Mały zastój nastąpił w temacie.
Może więc podzielicie się wrażeniami i powiecie która wersja teledysku "christian woman" bardziej przypadła wam do gustu ????
GADAĆ !!!
-
Vlkodlak - 04-30-2005
ja mam tylko jedną, a jakie są ? pewnie Censored i Uncensored
-
borysso - 05-01-2005
hehe, pewnie tak. sam nie wiem, którą wersję mam/widziałem. różnią się jakoś szczególnie drastycznie? chyba nie powinny...
-
The_hanged_man - 05-01-2005
Cytat:hehe, pewnie tak. sam nie wiem, którą wersję mam/widziałem. różnią się jakoś szczególnie drastycznie? chyba nie powinny...
A właśnie ,że się różnią i to bardzo drastycznie. Sam nie wiem która wersja jest lepsza.
Macie linki bo widze, że sami to nic nie zdziałacie
Wersja oficjalna:
http://et.put.poznan.pl/%7Edmarcin/malina/christian_woman.avi
I nieoficjalna lub jak kto woli pełna "J.C. Looks Like Me" :
http://et.put.poznan.pl/%7Edmarcin/malina/christian_woman_full_lenght.avi
-
borysso - 05-01-2005
fakt, na drugą wersję wcześniej nie trafiłem. ale ciekawa, dosyć sTONowana...
-
Vlkodlak - 05-05-2005
widzieliście stronę oficjalną ToN? Chyba fani się na nich wqr.... bo dawno updejta nie było (a Peter cośtam licho ze zdrowiem) i im stronę zhakowali
www.typeonegative.net
http://typeonegative.rockmetal.art.pl/typko.JPG tu drugi link, jakby oficjalną już naprawili :]
-
The_hanged_man - 05-06-2005
Hehehe dawno mnie nic tak nie rozbawiło. Teraz mam to na tapecie.
A Peter ma kłopoty z prostatą, przy tej wiadomości też polewałem.
-
Beast King - 05-06-2005
Nie nooo -TON jest zajebisty! Mam Origin of the Feces, ale kurza noga nigdzie nie moge dostac Life is killing me (I don't wanna be - świetny teledysk

)
-
Vlkodlak - 05-06-2005
Hanged: a skad wiesz?

Krążyły ploty, że to wątroba mu siadła, almo ma aidsa, albo przedawkował albo odwyk albo cholera wie co jeszcze :]
-
The_hanged_man - 05-07-2005
Cytat:Hanged: a skad wiesz? Krążyły ploty, że to wątroba mu siadła, almo ma aidsa, albo przedawkował albo odwyk albo cholera wie co jeszcze :]
Tajne źrudła fana.
Akurat załapałem klimat z pierwszej płyty Typków (serio).. ta płytka jest zbyt prawdziwa....
-
bamelotka - 06-27-2006
TON - kolejna kapela którą strasznie cenię. Uwielbiam ich muzykę. 8)