-
Ajana - 03-14-2005
Od pewnego czasu kupuję każde pismo w którym jest jakiś fajny film.
-
eternal - 04-12-2005
hmmm, tak wlasciwie to nie ma co czytac, ale od jakiegos czasu czytam kod leonarda da vinci, bardzo pasjonujaca kniga(a ile stronek

, czytac sie odechciewa) no dobra- nedzna troche
-
qsiarz - 04-12-2005
ja tam lubie ksiazki mastertona czytac i harrego pottera

takie przyjemne to jest

poza tym "5 lat kacetu", to znam prawie na pamiec 8)
-
Vlkodlak - 04-13-2005
czasopism właściwie teraz nie czytuję. Czasem National Geographic jak są jakieś ładne zdjęcia z interesującego mnie przedziału (bo treści tam mniej niż reklam niestety). Czasem kupię Focusa, jak coś mnie zainteresuje
Czasami coś o czworonogach (o piesach czy koniach) albo o akwarium
Muzyczne podczytuję w empiku, jak mi się nudzi :]. Większość artykułów jest tendencyjna, polega na "cześć, ale fajną wydaliście ostatnio płytę, opowiedzcie nam o tym"

Chociaż czasem trafi się coś ciekawego. Ale rzadko o zespole, który lubię. Wolę już poczytać oficjalne strony zespołów
-
whatsername - 04-14-2005
Hmmmmmmmm jakoś nigdy niewyrabiam się z lekrurami powyżej 500 stron , albo przeczytam z 10 , albo nawet nie zacznę....
Ale ostatnio zaczęłam czytać Zbrodnię i karę.....i przeczytam do końca

.........bo fajna ;]
A i kończę Mistrza i Małgorzatę......chociaż to będzie moją lekturą w III klasie
-
Kaktus. - 04-14-2005
Tuomasss napisał(a):Jeśli chodzi o wyborczą to nie przepadam, ale czytam bo rodzice kupują. Ale nie zaczynam od ostatnich stron. Pierwsza rzecz to dodatek katowicki. Tam na drugiej stronie jest Kalendarium Śląskie, czyli co wydarzyło się lata temu w naszym pięknym regionie. Zawsze z tego gniję, bo takie głupoty tam są
A potem w okolice końca, na komiksy (Garfield rlz!!!)
I na koniec reszta...
A poza tym to czasem politykę, regularnie Teraz Rock. Kiedyś kupowałem jeszcze Film, ale zszedł na psy 
z wyborczą mam tak samo tyle że zaczynam od garfielda

po za tym regularnie teraz rock i newsweek prawie, ostatnio kupiłem wprost bo nie było w/w gazety i fakt jest bardzo tendencyjna
a z książek ostatnio czytana to miasto utrapienia pilcha fajna książka polecam
-
Frustra - 04-14-2005
Kaktus. napisał(a):z wyborczą mam tak samo tyle że zaczynam od garfielda
po za tym regularnie teraz rock i newsweek prawie, ostatnio kupiłem wprost bo nie było w/w gazety i fakt jest bardzo tendencyjna
a z książek ostatnio czytana to miasto utrapienia pilcha fajna książka polecam
no jasne, Garfield rządzi

niestety ostatnio przestali go zamieszczać w dodatku "Co jest grane?"

...czytuję Wyborczą, Newsweek też się zdarzy. No i Cinema (przynajmniej lepsza chwilowo od Filmu), Teraz Rock, Metal Hammer rzadziej...
Z książek to ostatnio "odswieżam" sobie Antygonę - w zasadzie jedna z moich ukochanych książek (dramatów)
-
Scully - 05-04-2005
Mystic Art, Komputer Świat - Ekspert

, Wiedza i Życie (w nowej odsłonie jedna z najlepszych gazet, jakie się ukazują - no i tańsza od Świata Nauki

). Ewentualnie Wprost.
-
Tomash - 05-04-2005
Scully napisał(a):Wiedza i Życie (w nowej odsłonie jedna z najlepszych gazet, jakie się ukazują - no i tańsza od Świata Nauki
).
No poza tym świat nauki jest momentami...eh...zbyt fachowy
-
Scully - 05-04-2005
Eee, to sie czyta tylko te artykuły, w których czuje się pewnie, a resztę przerzuca pobieżnie

biologii tam sporo ostatnio było, nie mogę narzekać.
-
Calmwater - 05-25-2005
Dawniej kupowałem Metal Hammera,ale jakiś czas temu ten polski nie tylko podrożał,ale i zwyczjnie zdziadział
-
Valhalla - 05-25-2005
Ja czytam wyborcza, angore, przekroj i wszystko inne co wpadnie w lapy

wszedzie gdzie sa litery (opakowania itp)
-
seelenleib - 05-26-2005
phil hine - magia chaosu
hakim bey - millenium
h.d. thoreau - walden
edit:
a jesli chodzi o gazety to juz byl taki topic
-
Calmwater - 05-26-2005
Z książek ostatnio wpadł mi w łapy "Gnój".A gazety też te,co mi w łapy wpadną,żeby wiedzieć,co się na świecie dzieje.Tylko w prasie muzycznej jakiś nieurodzaj :?
-
martaaa - 05-26-2005
Z muzycznych- Pasażera
A pozatym to cotygodniowo Angore i od czasu do czasu Wprost i Wyborczą.