Forum Rockmetalshop
co czytacie????????? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Literatura (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-literatura)
+--- Wątek: co czytacie????????? (/thread-co-czytacie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

- Ajana - 03-14-2005

Od pewnego czasu kupuję każde pismo w którym jest jakiś fajny film.
Smile

- eternal - 04-12-2005

hmmm, tak wlasciwie to nie ma co czytac, ale od jakiegos czasu czytam kod leonarda da vinci, bardzo pasjonujaca kniga(a ile stronek Tongue , czytac sie odechciewa) no dobra- nedzna troche Wink

- qsiarz - 04-12-2005

ja tam lubie ksiazki mastertona czytac i harrego pottera Big Grin takie przyjemne to jest Smile poza tym "5 lat kacetu", to znam prawie na pamiec 8)

- Vlkodlak - 04-13-2005

czasopism właściwie teraz nie czytuję. Czasem National Geographic jak są jakieś ładne zdjęcia z interesującego mnie przedziału (bo treści tam mniej niż reklam niestety). Czasem kupię Focusa, jak coś mnie zainteresuje

Czasami coś o czworonogach (o piesach czy koniach) albo o akwarium

Muzyczne podczytuję w empiku, jak mi się nudzi :]. Większość artykułów jest tendencyjna, polega na "cześć, ale fajną wydaliście ostatnio płytę, opowiedzcie nam o tym" Big Grin
Chociaż czasem trafi się coś ciekawego. Ale rzadko o zespole, który lubię. Wolę już poczytać oficjalne strony zespołów

- whatsername - 04-14-2005

Hmmmmmmmm jakoś nigdy niewyrabiam się z lekrurami powyżej 500 stron , albo przeczytam z 10 , albo nawet nie zacznę....
Ale ostatnio zaczęłam czytać Zbrodnię i karę.....i przeczytam do końca Tongue .........bo fajna ;]
A i kończę Mistrza i Małgorzatę......chociaż to będzie moją lekturą w III klasie Smile

- Kaktus. - 04-14-2005

Tuomasss napisał(a):Jeśli chodzi o wyborczą to nie przepadam, ale czytam bo rodzice kupują. Ale nie zaczynam od ostatnich stron. Pierwsza rzecz to dodatek katowicki. Tam na drugiej stronie jest Kalendarium Śląskie, czyli co wydarzyło się lata temu w naszym pięknym regionie. Zawsze z tego gniję, bo takie głupoty tam są Big Grin A potem w okolice końca, na komiksy (Garfield rlz!!!) Big Grin Big Grin I na koniec reszta...
A poza tym to czasem politykę, regularnie Teraz Rock. Kiedyś kupowałem jeszcze Film, ale zszedł na psy Sad

z wyborczą mam tak samo tyle że zaczynam od garfielda Big Grin po za tym regularnie teraz rock i newsweek prawie, ostatnio kupiłem wprost bo nie było w/w gazety i fakt jest bardzo tendencyjna
a z książek ostatnio czytana to miasto utrapienia pilcha fajna książka polecam

- Frustra - 04-14-2005

Kaktus. napisał(a):z wyborczą mam tak samo tyle że zaczynam od garfielda Big Grin po za tym regularnie teraz rock i newsweek prawie, ostatnio kupiłem wprost bo nie było w/w gazety i fakt jest bardzo tendencyjna
a z książek ostatnio czytana to miasto utrapienia pilcha fajna książka polecam

no jasne, Garfield rządzi Big Grin niestety ostatnio przestali go zamieszczać w dodatku "Co jest grane?" Sad ...czytuję Wyborczą, Newsweek też się zdarzy. No i Cinema (przynajmniej lepsza chwilowo od Filmu), Teraz Rock, Metal Hammer rzadziej...

Z książek to ostatnio "odswieżam" sobie Antygonę - w zasadzie jedna z moich ukochanych książek (dramatów)

- Scully - 05-04-2005

Mystic Art, Komputer Świat - Ekspert Wink, Wiedza i Życie (w nowej odsłonie jedna z najlepszych gazet, jakie się ukazują - no i tańsza od Świata Nauki Smile). Ewentualnie Wprost.

- Tomash - 05-04-2005

Scully napisał(a):Wiedza i Życie (w nowej odsłonie jedna z najlepszych gazet, jakie się ukazują - no i tańsza od Świata Nauki Smile).

No poza tym świat nauki jest momentami...eh...zbyt fachowy Big Grin

- Scully - 05-04-2005

Eee, to sie czyta tylko te artykuły, w których czuje się pewnie, a resztę przerzuca pobieżnie Wink
biologii tam sporo ostatnio było, nie mogę narzekać. Smile

- Calmwater - 05-25-2005

Dawniej kupowałem Metal Hammera,ale jakiś czas temu ten polski nie tylko podrożał,ale i zwyczjnie zdziadział Evil or Very Mad

- Valhalla - 05-25-2005

Ja czytam wyborcza, angore, przekroj i wszystko inne co wpadnie w lapy Big Grin wszedzie gdzie sa litery (opakowania itp)

- seelenleib - 05-26-2005

phil hine - magia chaosu
hakim bey - millenium
h.d. thoreau - walden

edit:
a jesli chodzi o gazety to juz byl taki topic

- Calmwater - 05-26-2005

Z książek ostatnio wpadł mi w łapy "Gnój".A gazety też te,co mi w łapy wpadną,żeby wiedzieć,co się na świecie dzieje.Tylko w prasie muzycznej jakiś nieurodzaj :?

- martaaa - 05-26-2005

Z muzycznych- Pasażera
A pozatym to cotygodniowo Angore i od czasu do czasu Wprost i Wyborczą.