Forum Rockmetalshop
Anorexia Nervosa - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Anorexia Nervosa (/thread-anorexia-nervosa)

Strony: 1 2 3 4

- aXe Rose - 07-15-2005

Juri T.N.B.M napisał(a):Anorexia Nervosa jest naprawde zajebista boim zdaniem zastąpi luke po Emperor Polecam wszystkim rozumiejącym Black Metal 8)
...
[Obrazek: koziolek.jpg]

- elvenranger - 07-15-2005

BTW: będą wystepować z Vaderem we wrześniu na trasie Blitzkrieg 3 Evil or Very Mad (wraz z Lost Soul i Rotting Christ)

- Hethell - 07-15-2005

no wlasnie a we wrocku ich nie bedzie Mad

- Lech - 07-16-2005

Ale beda w Opolu wiec zajezdzaj Smile

- Mario1349 - 07-22-2005

Juri T.N.B.M napisał(a):Anorexia Nervosa jest naprawde zajebista boim zdaniem zastąpi luke po Emperor Polecam wszystkim rozumiejącym Black Metal 8)
pierdolnąłeś jak łysy żyd grzywką o napletek, jaką kurwa jebaną lukę? Podziel się z nami wiedzą mentorze abyśmy zrozumieli Black Metal. I wypierdalaj z Frostem z avatara bo jesteś na niego za głupi, pierdolnij sobie lepiej McDimmu Burgera w sam raz coś dla ciebie, zapewne twoja ulubiona kapela z zajebistymi riffami, przepierdolonym vokalem i zajebiści kurwa szybkimi blastami, pedalskimi melanholijnymi klawiszami i hujowym image`em. krzyż ci w dupe co byś piszczał "Fuck Me Jesus". A kurwa men.

- AmaimoN - 08-16-2005

ja tylko dla nich jade na blitzkrieg ; P

- Necro Desecrator - 08-17-2005

Mario1349 napisał(a):
pierdolnąłeś jak łysy żyd grzywką o napletek, jaką czosnek jebaną lukę? Podziel się z nami wiedzą mentorze abyśmy zrozumieli Black Metal. I wypierdalaj z Frostem z avatara bo jesteś na niego za głupi, pierdolnij sobie lepiej McDimmu Burgera w sam raz coś dla ciebie, zapewne twoja ulubiona kapela z zajebistymi riffami, przepierdolonym vokalem i zajebiści czosnek szybkimi blastami, pedalskimi melanholijnymi klawiszami i hujowym image`em. krzyż ci w dupe co byś piszczał "Fuck Me Jesus". A czosnek men.

A ten jaki zawodnik!

- Genocide - 08-17-2005

MArio, ty z tym 1349 wypierdalaj, a na family frosta to jesteś zbyt mądry...

- Acrid - 09-29-2005

Cytat:Dwie 14-letnie fanki black metalu popełniły samobójstwo we Francji.

Marion i Virginie związały razem swoje ręce i wyskoczyły z okna na 17 piętrze. Obie obsesyjnie mówiły o śmierci, a blog jednej z nich zawierał sporo cytatów z tekstów blackmetalowej grupy Anorexia Nervosa. Istniejący od 1995 zespół pochodzi z francuskiego miasta Limoges. Ma na swoim koncie kilka albumów, a jeden z jej utworów zatytułowany jest "Suicide Is Sexy" (ang. samobójstwo jest seksowne).

Zesz, a ja myslalem ze u nas jest dziwnie, ale najwidoczniej sie myle. Powinni zabronic sprzedazy plyt dzieciom ;P Niech sobie pana jape kupia, czy smerfne hity, geez.

- Genocide - 09-29-2005

może psychicznie nie wytrzymały ich muzyki 8)

- Morte - 09-29-2005

o lol... skąd to?

- Tomash - 09-29-2005

Jeus Maria! Ja byłem na ich koncercie!!! Laughing

- Genocide - 09-29-2005

na jednym z warszawskich koncertów ludzie tneli sie żyletkami. RAZOR KULT ! i jakoś o tym nikt nie wspominał.

- Kanibal - 10-04-2005

Grają całkiem fajnie, kumpel polecił jakiś czas temu i wsumie się spodobało. Chciałam jechać na w/w koncert, ale nie wyszło.

14-letnie fanki popełniły samobójstwo?... eh na mnie takie informacje nie robią kompletnie wrażenia. Cyrk na kółkach... Mało to się ludzia zabija z innych powodów?

- wilk_fenriz - 10-05-2005

nie widze wiekszej różnicy miedzy samobojstwem a smiercia od kul na modę afirmujących "luzacki" styl zycia czarnych raperów- tu i tu jest taki sam finał ale nie, przeciez metal to szatan