-
Ajana - 03-26-2005
gabrysia napisał(a):Elún napisał(a):Sid z Sex Pistols
![[Obrazek: sid7cd.gif]](http://img205.exs.cx/img205/6114/sid7cd.gif)
Oh yeah!!!

Niezły jest,naprawdę niezły.
-
Alsvartr - 03-26-2005
Jeśli chcicei zobaczyć rzeczywiście godnego uwagi faceta to spójrzcie na post Valhalli, pozycję 1
-
metallgirl - 03-26-2005
Tuomasss - coz jakbys odgarnal te wlosy z twarzy to moze calkiem,calkiem
Coz po ogladnieciu filmu o Pistolsach(wiadomo o co chodzi) Sid nie przypadl mi do gustu,wymienie kilka przykladow why...cpal,chrapal ,probowal nasladowac rottena,co mi sie nie spodobalo,mial zly gust,co w wyborze partnerki

i poprostu mam juz to w naturze,ze w nieboszczykach sie nia zakochuje

,nie wiem...moze jest cos w nich pociagajacego,ale to nie dla mnie

...
Nawet sam Sid,powiedzial,ze badzoooo duzooo dziewczyn leci na niego

hock: :? ,to prosze taka krotka rada,prosze chwycic za bas,pozniej stac sie troche slawnym w otoczeniu np.punkow,niech wasza kapela napisze piosenke typu God Save The Queen,tu akurat moze byc o Kwasnieswkim

,znalesc sobie dziewczyne typu Nancy,pozniej zaczac cpac,zadzgac ta dziewczyne,pozniej samemu sie zacpac na smierc i gwarantowane tlumy dziewczyny,jak juz takie macie problemy sercowe
edit*
do kogos tam - zacpany nie zacpany,moze cos w tym jest...pijoki tez moga byc,byle by przystajne
-
gabrysia - 03-26-2005
Metallgirl, aleś mu doradziła

Hmm...ale nawet jeśli zastosował by się do Twoich rad, nic by z tego nie wyszło. Facet z "tym czymś" się chyba już rodzi

Co nie znaczy Tuomasss, że jesteś bee
-
aXe Rose - 03-26-2005
Bullshit. Na każdego leci wiele lasek, tylko nie zawsze się daje te laski zauważyć.
-
gabrysia - 03-26-2005
Oj tu bym się z Tobą nie zgodziła. Znam wielu kolesi, na których po prostu strach spojrzeć, a jak już się spojrzy to nie chce się drugi raz
-
aXe Rose - 03-26-2005
gabrysia napisał(a):Oj tu bym się z Tobą nie zgodziła. Znam wielu kolesi, na których po prostu strach spojrzeć, a jak już się spojrzy to nie chce się drugi raz 
Bo taki akurat jest Twój gust, ale znalazłyby się setki dziewczyn, którym ci kolesie się akurat podobają

Jak widzę np. z jakim lapsem się umawia całkiem ładna laleczka z mojej szkoły (jakiś tam krzywy zarost, okularki a'la stempień i stylowy sweterek a'la "czterdziestolatek") to mi się śmiać chce
-
deathless - 03-26-2005
aXe Rose napisał(a):Bo taki akurat jest Twój gust, ale znalazłyby się setki dziewczyn, którym ci kolesie się akurat podobają
Jak widzę np. z jakim lapsem się umawia całkiem ładna laleczka z mojej szkoły (jakiś tam krzywy zarost, okularki a'la stempień i stylowy sweterek a'la "czterdziestolatek") to mi się śmiać chce 
No cóż... racja, że każdy ma inny gust..
Ja np. kocham długie włoski...
-
velvetova - 03-26-2005
metallgirl napisał(a):znalesc sobie dziewczyne typu Nancy,pozniej zaczac cpac,zadzgac ta dziewczyne
Metallgirl dlaczego napisalas ze Sid zadzgal swoja dziewczyne :? ?? o ile wiem przecpala sie a on jej nie zabil....
faktycznie kazdy ma swoj gust...mi zawsze dziewczyny mowia ze nie mam gustu :? :? :?
-
Aeroth - 03-26-2005
Tomash napisał(a):ps: czemu wam się zawsze podobają ćpuny, alkoholicy, samobójcy lub psychopaci??? 
oho, moje szanse rosną.
-
aXe Rose - 03-26-2005
Tomash napisał(a):Było tak że Sid był tak naćpany, że sam nie pamiętał co się stało...ps: czemu wam się zawsze podobają ćpuny, alkoholicy, samobójcy lub psychopaci??? 
Żebym ja im się mógł podobać
Cytat:Ja np. kocham długie włoski...
A moje są do łopatek!!
-
deathless - 03-26-2005
aXe Rose napisał(a):A moje są do łopatek!! 
Pokaz mi je
-
velvetova - 03-26-2005
aXe Rose napisał(a):Tomash napisał(a):Było tak że Sid był tak naćpany, że sam nie pamiętał co się stało...ps: czemu wam się zawsze podobają ćpuny, alkoholicy, samobójcy lub psychopaci??? 
Żebym ja im się mógł podobać 
Cytat:Ja np. kocham długie włoski...
A moje są do łopatek!! 
hehe to pokaz nam swoje zdjecie to ci powiemy czy sie nam podobasz czy nie...
-
deathless - 03-26-2005
velvetova napisał(a):hehe to pokaz nam swoje zdjecie to ci powiemy czy sie nam podobasz czy nie...

Ma długie włosy- to się liczy!
Ale zdjęcia i tak możesz dać
-
aXe Rose - 03-26-2005
Cytat:Pokaz mi je
![[Obrazek: 0326_2030421.jpg]](http://cpt_crash.w.interia.pl/0326_2030421.jpg)
hihihi