Forum Rockmetalshop
Heyah :D - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Heyah :D (/thread-heyah-d)

Strony: 1 2 3 4

- Rhonwen - 06-18-2004

Paszczak napisał(a):ulubione kapele: Opeth, Katatonia, Anathema, My Dying Bride, RATM, Sepultura, Dimmu Borgir, etc.

tyeż uwielbiam My Dying Bride tylko jakoś tak zapomniało mi się napisac Wink

- Valhalla - 06-18-2004

uhuh ja chodze do klasy dziennikarskiej Tongue Ale ogolnie robimy wielkie nic na zajeciach z dziennikarstwa Wink

- gannon - 06-23-2004

mmm...nio więc jestem z Gdanska(takie sliczne miastoBig Grin)
właśnie skonczyłem gimnazjum i wybieram sie do ogólniaka...muzaTongue
Rammstain, RHChP, SOAD,Kult ...Kazik,Iron Maiden, Apocalyptica, czasami Manson, nieraz OzzY i co z nim związane,....jush mi sie nie chceTongue
hmm có jeszcze...aa nio lubiem DH, FR, i kung fu SmileSmile Angry

- Dżemik - 06-23-2004

Prisca, Ryu Yamino.. mordy Wy moje kochane.. =D Z Tarnowa jestescie.. =P Jak mozecie mowic ze Tarnow to wioska? Kocham to miasto.. Tam sie urodzilem.. wychowalem.. szkoda ze juz tam nie mieszkam =( Na szczescie zawsze przyjezdzam na wakacje.. =D

W odpowiednim topicu juz o sobie napisalem.. zapomnialem tylko dodac czym sie interesuje.. A wiec.. pilka nozna (kiedys uprawialem profesjonalnie.. teraz tylko dla przyjemnosci), zuzel, dobra ksiazeczka, gram na gitarce i interesuje sie wikingami oraz ich kultura.. =]

Ah! Mam psa Papieza (Pappy.. kochany Basset hound =]), do niedawna mialem zolwia (odszedl.. =( ).. Ucze sie w LO- profil jezkowy (i ciekawe gdzie ja potem po takim profilu na studia pojde? =P)

PS. Prisca.. nie wiem co Ty masz z geografii.. ale Tarnow lezy na wchod od Krakowa.. a nie poludnie.. =P

- Rhonwen - 06-23-2004

Dżemik napisał(a):interesuje sie wikingami oraz ich kultura.. =]

mogę się pochwalić, że dzisiaj brałam udział w wyścigach smoczych łodzi Smile

- Dżemik - 06-23-2004

hehe.. i jak poszlo?

- Prisca - 06-23-2004

Dżemik napisał(a):Prisca, Ryu Yamino.. mordy Wy moje kochane.. =D Z Tarnowa jestescie.. =P Jak mozecie mowic ze Tarnow to wioska? Kocham to miasto.. Tam sie urodzilem.. wychowalem.. szkoda ze juz tam nie mieszkam =( Na szczescie zawsze przyjezdzam na wakacje.. =D

PS. Prisca.. nie wiem co Ty masz z geografii.. ale Tarnow lezy na wchod od Krakowa.. a nie poludnie.. =P

ad. 1 -> No proszę Tarnowianin Big Grin Wiocha to było raczej w przenośni ;] Tak ogólnie tez lubię to miasto, pełno znajomych twarzy, całkiem niezła atmosfera, nie licząc drechów ;>

ad.2 -> Przyjmijmy, że na południowy wschód, przecież nie leżą równorzędnie - chyba? Big Grin
WIem, wiem geografem to ja nie będę Big Grin

- Dżemik - 06-23-2004

Ad1. W Tarnowie (w poronaniu z Bialymstokiem) drechow i skejtow nie ma! Wogole w malopolsce tej plagi jest bardzo malo.. Kiedys na podlasiu krolowalo disco-polo.. teraz hip hop.. Mamo! Ja chce sie przeprowadzic..!
Ad2. Poludniowy wschod moze byc =)

- Rhonwen - 06-24-2004

Dżemik napisał(a):hehe.. i jak poszlo?
Drugie miejsce Smile

- Dżemik - 06-24-2004

No to moje gratulacje =) Swoja droga ciekawe imprezy macie tam w Gdansku.. =)

- Rhonwen - 06-24-2004

Dziękuję Smile a co do imprez, to niestety bieda w tym roku jeśli chodzi o fajne darmowe koncerty, ale to już chyba nie ten temat Wink

- Prisca - 06-24-2004

Dżemik napisał(a):Ad1. W Tarnowie (w poronaniu z Bialymstokiem) drechow i skejtow nie ma! Wogole w malopolsce tej plagi jest bardzo malo.. Kiedys na podlasiu krolowalo disco-polo.. teraz hip hop.. Mamo! Ja chce sie przeprowadzic..!

Ale teraz się tego namnożyło ... Big Grin

- gannon - 06-24-2004

szkoda ze stałych forumerów mozna policzyć dośc szybko....mało nas....a powszechnie wiadomo ze im nas więcej tym weselej Wink :!:

- Prisca - 06-24-2004

Cholera, trzeba będzie się posłuzyć faszystowską metodą i zrobic łapankę Big Grin hell yeah Big Grin

- gannon - 06-24-2004

Prisca...jak możesz..nic związanego z faszyzmem..prosze cie Crying or Very Sad .
w tym wypadku nalezy chyba poprostu rozreklamowac forum wsród znajomych i znajomych znajomych.... 8)