Forum Rockmetalshop
Horrorscope - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Horrorscope (/thread-horrorscope)

Strony: 1 2 3 4

- Emperor's Return - 07-11-2006

Mam ich pierwsze wydawnictwo na mc, bardzo dobre granie, ale Saratan ze swoim demkiem rozpierdala im nery Laughing

- Tomash - 07-11-2006

Pierwsze czyli?:>

- Krzychun - 07-11-2006

Kurde fajny ten teledysk,moze sobie cos waszego kupie niedlugoWink

- Tomash - 07-11-2006

polecam Crushing design i live collission. Na "Pictures..." Są fajne wałki, ale brzmienie z leksza z dupy, "Wrong side of the road" jest fpyte, ale niedostępne, a "worship game" to takie typowe średnie demo, tylko dla fanatyków

Tomash napisał(a):Pierwsze czyli?:>
"Pictures...".

- Tomash - 07-11-2006

Czyli trzecie a nie pierwsze Surprised Na pictures są świetne kawałki, ale płyta jest jakaś taka niedojebana.

Tomash napisał(a):Czyli trzecie a nie pierwsze Surprised
Się dojebał.. Te wcześniejsze to chyba demka Laughing

- Tomash - 07-11-2006

"Worship..." to demo, ale "Wrong side..." to już normalne wydawnictwo, tyle że wyszło ino na kasecie Big Grin

- Krzychun - 07-11-2006

Kurde Tomasz ,czesto to tam u was gra??

- Tomash - 07-11-2006

odkąd nie ma rampy już nie tak często, ale z 10 razy ich już widziałem, w tym roku chyba tylko raz :/

- Mariusz P. - 09-02-2006

Emperor's Return napisał(a):ale Saratan ze swoim demkiem rozpierdala im nery Laughing

Kurwa - muszę to kupić/sciągnąć/dostać, bo sciągnąłem jak narazie 2 pliki mp3 i rozpierdala mnie poziom, no i produkcja Smile

Ale nie o to, nie o to, że sie tak wyrażę....

NO KURWA - HORRORSCOPE UMIEŚCIŁ NOWY TELEDYSK W NECIE !!!

Zaglądajcie na stronkę zespołu, albowiem tam jest link do tego, jakże ciekawego dzieła. I jeszcze coś - ostrzegam, przy pierwszym obejrzeniu dostaniecie oczopląsu Laughing
Kawałek dobry, teledysk też, więc co tu dużo gadać - sciągać (60 mb) !
Zaraz napiszę coś więcej na forum zespołu...

- Acrid - 10-31-2006

Dziś (30 października 2006) odbyła się premiera nowego krążka śląskich thrasherów z Horrorscope. Album o nazwie "Evoking Demons" został wydany przez Metal Mind Productions oraz Shark Records. Materiał zarejestrowano na przełomie maja i czerwca 2006 w olkuskim ZEDstudio. Zespół zapewnia, że jedenaście nowych utworów to nie tylko ostra, thrashowa jazda na najwyższym poziomie, ale i mnogość aranżacji, świetna produkcja i specyficzny klimat. Przekonać się o tym można na oficjalnej stronie zespołu (http://www.horrorscope.net), gdzie umieszczony został teledysk do utworu "The Inner Pride" promujący album.

[Obrazek: ed.jpg]

01. New Insignia (intro)
02. Mephisto
03. Traumatic Legacy
04. The Inner Pride
05. Branded
06. The Tide
07. Headhunters
08. Light The Fuse
09. The Request
10. Killers Breeding
11. Evil [bonus track]
12. The Inner Pride [video] [bonus japan version]

- Tomek/Nevermore - 11-03-2006

Cytat:Dziś (30 października 2006) odbyła się premiera nowego krążka śląskich thrasherów z Horrorscope

hmm, taki duży a kłamie Wink
w czym rzecz: 30 października miała być premiera nowej płyty Horrorscope - tak podawał MMP (dystrybutor albumu na Polskę)... czy jednak płyta rzeczywiście pojawiła się tego dnia na póółkach sklepowych? Jeżeli to nie wszędzie... u mnie na wsi w Empikach nie słyszano wogóle o takowej premierze... w MM-cie wiedzą, ale dostawy nie mieli i może będą mieli w przyszłym tygodniu... może, a może nie

poza tym - płyta znakomita (mam wersję promocyjną - z "gadaniem")

- Tomash - 11-03-2006

też nie widziałem jeszcze w sklepach, ale z tego co słyszałem na zywo, i z teledysku można wywnioskować że płyta będzie zabijać jeszcze bardziej niż Crushing Design Big Grin

- Vlad - 12-13-2006

No i zabija. Światowa czołówka, bez dwóch zdań! 8)