Forum Rockmetalshop
Iced Earth - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Iced Earth (/thread-iced-earth)

Strony: 1 2 3 4 5

- Anonymous - 10-15-2004

chodziło mi o to że może by zmienił zdanie gdyby poznał inne piosenki IE
dlatego też napisałem że mój post może być nie do końca zrozumiały...

- BOO - 10-25-2004

Mhm podpisze sie pod tymi, którzy twierdza, ze zmiana wokalu nie wyszła IE na dobre, mówi sie trudno :]

tix napisał(a):MY OWN SAVIOR - niesamowity utwór.

A widziałeś połączenie MOS i Berserka ?? (takie anime Big Grin ) Klip mozna znalezc na wszelakich Kaazach, iMeszach etc. Niemal doskonałe połączenie Wink

- Macias - 10-25-2004

Faktycznie szkoda ze nie ma Barlowa juz w IE ale nowa płytka tez jest niczego sobie. Mnie raczej dziwi czemu znów nagrali koncept album Laughing

- Jebus - 11-12-2004

Ja nad odejsciem Barlowa placze codziennie. I guzik mnie to obchodzi ze to jego zycie Laughing Nie ma prawa rezygnowac z muzyki. 8) Zostal obdarzony takim glosem i nie powinien go marnowac... Nie jestem zbyt wierzacy ale przypomina mi sie przypowiesc z talentami. On go poprostu zakopal i zostanie za to ukarany Mad jak przyjdzie czas (przez Najwyzszego Surprised )
A jakbym mieszkal niedaleko od niego (chociaz z 500km) to bym mu tak trul dupe, ze albo by mnie zamkneli albo wrocilby do Iced Earth...
Poza tym konczac z muzyka postapil bardzo egoistycznie Surprised , popatrzcie ilu ludzi skrzywdzil... Wink Dla mnie Owens w IE to prawdziwy wyciskacz lez... Pasuje tam ni w dupe ni w oko!!!

A kij z tym jutro kupuje bilet i lece do Stanow..
BARLOW!!! Strzez sie ide po ciebie Mad

- hier_kommt_die_sonne - 01-26-2005

Iced Earth.... Już Master Grucha powiedział to co myślę.... Kapela zajefajna, moje ulubione to "melancholy", "Angels Holocaust", i pare innych, mam zreszta wszystkie albumy...

- duff_wife - 01-29-2005

Zespół jest najlepszy!!!!!!!!!!!

- LCF - 01-29-2005

Obracasz sie moze w srodowisku homo?

- Tomek/Nevermore - 02-17-2005

świetny band ...niestety - skończyli się na Horror show

- H8ful - 02-17-2005

bardzo lubię dark saga i kilka kawałków z horrorw show..."when the jews return to zion and the comet fills the sky' hehe

- Ryu Yamino - 02-20-2005

Hmh... Dawno już tu nie zaglądałem... Tak Iced Earth dla większości fanów skończyli się na odejściu M. Barlow'a... Dla mnie również... Ale cóż, trzeba się z tym pogodzić...

Iced Earth
1991-2001
R.I.P

Crying or Very Sad

- Anonymous - 04-04-2005

www.powermetal.pl/index.php?do=news&a_id=999

- eddie - 04-04-2005

Iced jest zajebisty... bez znaczenia który wokalista śpiewa, Iced Earth to super kapela... szkoda tylko że się rozpadli... Sad niby tylko wstrzymali działalność, ale te komentarze na temat nowej płyty przesądzają o ich końcu... narazie pracują nad promocją DVD... Sad

- Ryu Yamino - 04-04-2005

AAAaaaa !! AAAaaaa !! AAAAAAAAAAA !!!! Why ?! Za co, za jakie grzechy ?! Dlaczego ?! Walić fakt, że Owens nie pasuje do Icedów... To zbyt dobra kapela, żeby zaprzestali działalności... Ale chociaż wiadomo, że Schaffer pracuje przy projekcie "Demons & Wizards' - tyle dobrze ^^'

- Ambivalent - 12-20-2005

Bardzo dobry poczatek:
IE - nie znam
NOTS - 8/10
BO - 8/10

i obnizka formy:
TDR - 6/10
SWTWC - 6/10
THS - 6/10
TGB - 6/10

- Scully - 12-21-2005

Ambivalent napisał(a):TDR - 6/10