Forum Rockmetalshop
Śniadaniowy płatko-problem (Teoria Spisku) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Śniadaniowy płatko-problem (Teoria Spisku) (/thread-%C5%9Bniadaniowy-p%C5%82atko-problem-teoria-spisku)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Jałokim - 02-06-2005

Wybaczcie mi Drodzy Bracia moją nieobecnosć, ale przez te ostatnie dni byłem zajęty obmyślaniem szczegółowego planu, który miałby zapewnić Nam rozgłos i świetlaną przyszłość, przyszłość... bez komuchów, żydów, masonów i calego tego uciskającego mą Aryjską jaźń ścierwa. Chcę zakończyć swe działania bohaterskim czynem, który byłby wzorcem dla przyszłych pokoleń Wojowników Słońca, chcę zrobić cos wyniosłego... coś co wstrząśnie światem w posadach... Czego najlepiej dokonać by to osiagnąć...? Już wyjaśniam...
Na tym świecie są rzeczy ważne i mniej ważne, uznawane za dobra kulturalne, materialne... SYMBOLE... tak... to jest odpowiedź na moje pytanie... Gdzie najbardziej boli gdy się uderzy...? Oczywiście że po jajach! Ale nie to miałem na mysli, chociaż można tego uzyć jako przenośni. Musze tylko zaczekać aż odbudują WTC i wtedy z imieniem Peruna na ustach uderze... Wszyscy doskonale wiedzą zę tam sami żydzi pracowali. Tylko zburzenie tak potężnego symbolu masońskiej potęgi sprawi iż ugną się ich kolana. Z powodu braku funduszy najprawdopodobniej zrobie to lotnią, ale wiem, iż moja wiara przezwycięży trudy finansowe, gdyz Dobro zawsze zwycieza.

- Tuomasss - 02-06-2005

Zniszczym Pałac Kultury i Nauki!!! To budowla wzniesiona przez komunistów, Żydów i masonów. Nie będziemu musieli tyle czekać, no i jest trochę mniejsza więc można dokonać zniszczenia przy pomocy mniejszych nakładów finansowych. Odniesie to spodziewany efekt, musimy tylko zapodać cynk TVN 24 żeby filmowli atak na żywo. Potem sprzedają taśmę do CNN, albo BBC i cały świat się dowie!!! Wygramy tę wojnę, bo Perun jest po naszej stronie i oświetli nam drogę naszej mrocznej wędrówki do wolności.

Sława Bracia!!!

- Jałokim - 02-07-2005

Z Pajacem Kultóry to będzie taki problem, że to właśnie komuchy stawiali i to jest kawał solidnego, betonowego kloca. Trza będzie siakiegos tarana na lotnię założyć, bo inaczej nie pójdzie. Z WTC byłoby łatwiej, bo to całe gówno ze szkła było więc tylko brzdęknąc i wszystko leci. Lecz jednak jestem za pałacem kultury, to całkiem dobry pomysł. Na pewno taniej wyniesie, bo jakbym miał lotnią przez Atlantyk lecieć to musiałbym wziąć zapasy jedzenia i jakieś pieniadze na nocleg po drodze, bo pod gołym niebem na środku oceanu, to się kimać nie da (za miękka ziemia żeby namiot rozstawić).
Ma rodzicielka przygotowała mi już prześcieradło. Teraz tylko znajde jakieś kijki żeby je ułożyć w skrzydła i do tego jakiś taran skołuje i już ku Chwale i Zwycięstwie do stolicy w imię Stali i Słońca mknę jak wicher!

- kLuCz - 02-07-2005

Bracie Jałokimie! Właśnie organizujemy zbiórkę petard i odpustowych strzelawek. Jest to bardzo proste, bo dużo Żydowskich i komuszych bachorów trzyma takie rzeczy za kurtkami, aby męczyc nasz czysty Aryjski naród. Akcja dywersyjna polega na tym, że podchodzimy do takiego gnoja, dajemy mu fałszywe 5złotych coby się nie burzył(jak wiadomo większe żydy/komuchy mogą czaic się za rogiem) i odchodzimy. Na tą chwilę mamy 218 petard ,,Korsarz'' oraz około 370 mniejszych petard. Niedługo postaramy się okraśc żydowskiego sprzedawcę petard i fajerwerków. Jeżeli zdobędziemy jego stragan, będziemy mieli wystarczającą siłę, by zniszczyc co najmniej cztery Pajace Kultury!! Włączajcie się do naszej akcji zbierania petard od komuszych i żydowskich bachorów!!

- hier_kommt_die_sonne - 02-07-2005

Nie wiem co powiedzieć, ale.... po prostu wymiatacie!

- Jałokim - 02-08-2005

tak drogi Bracie hier_kommt_die_sonne, WYMIATAMY te żydo-masońsko-komucho-gówno z powierzchni Naszego kraju, a potem... GLOBU!

Tak trzymać Bracie Klucz!

Jeszce raz musze to napisać...:
DUMA...! Duma mnę rozpera kiedy czytam o waszych wysiłkach dążenia ku wyzwoleniu prawdy. Kiedy ide ulicami mego miasta, gdy patrzę na twarze ludzi... Ja juz nei widze LUDZI...
Zwracam się do tych, którzy NIE WIDZĄ: OTWÓRZCIE OCZY! CZY NIE WIDZICIE TYCH ZIELONYCH CYFEREK DOOKOŁA?!?
Tak moi drodzy Bracia... To ‘Matriks’... Ale My nie poprzestaniemy walczyć... Bo MY wyzwolimy Prawdę!

DALEJ BRACIA...! DALEJ BRACIA KU CHWALE!!!

- Jałokim - 02-08-2005

BRACIA! Po raz kolejny stałem się niedoszłą ofiarą zamachu na me Aryjskie dupsko!
Przed momentem wróciłem z przygotowań do śniadania. Jego procedurę już znacie, ale tym razem po uzyskaniu otworu o kształcie litery V zajrzałem do ów otworu i co ujrzało me tkwiące w Aryjsko Białej głowie oko?!? Przedmiot zamachu (!), którego chyba bliżej przedstawiać nie musze... Z tym, zę teraz ma spostrzegawczość dociekła pewnej anomalii w stosunku do poprzednich przypadków. Mianowicie doczynienia mam tu nie z „A” na czerwonym tle, a z „C” na żółtym...(!) To znaczyć może tylko JEDNO... Maczają w tym palce również Chińczycy. W sumie to oczywiste, bo są państwem totalitarnym wiec komuchów tam od zajoba i ciut, ciut...
Sprawa nabiera coraz to większego pędu, a przeciwnik gromadzi wokół siebie wielu sojuszników wyczuwając zblizajacą się rewolucję...
Tak.. to już ten moment... ta własciwa chwila...

Oto przedmiot którego należy sie wystrzegac:

[Obrazek: 161175348.JPG]

a teraz ide strawic to szatańskie nasienie w oczyszczajacej mocy ognia, za mym domostwem

- hier_kommt_die_sonne - 02-08-2005

Jałokim napisał(a):tak drogi Bracie hier_kommt_die_sonne,
Siostro, jak coś... Big Grin Smile

- Aeroth - 02-08-2005

pomożecie?

- kLuCz - 02-08-2005

Bracia...znaczy...Wujowie, nasza organizacja przeżywa kryzys. Mamy cholernie mało członków(behehe) a wrogowie zyskują coraz więcej sojuszników. Musimy coś szybko rozpieprzyc bo zaleje nas to żydowsko-komuszo-chińskie gówno. Chyba żaden z nas nie chce żeby jego szef nazywał się Kałasznikow, CinkCiankCiongł albo jakoś tak. Musimy zniszczyc jakąś większą fabrykę żydopłatków. MUSIMY

- Tuomasss - 02-08-2005

Sytuacja wygląda nieciekawie. Pracuję nad hipernowoczesnym systemem wykrywania fabryk żydopłatków. powinien być gotowy do końca tygodnia. Wówaczas palnuę go podłączyć do zamobieżnej wyrzutni petard typu korsarz i spuścić ze smyczy. to będzie rzeź.
Sława Wujowie!!!

- kLuCz - 02-08-2005

Wujowie! Do naszych Aryjskich rąk trafiły plany trzech fabryk żydopłatków! Dwie z nich są już oblężone przez nasze oddziały desantowe, i lada chwila padną. Tymczasem wywiad zdobył zdjęcia ze spotkania osi żydo-komucho-chińczyków. Wiemy już, że w sprawę jest zamieszany ks. Rydzyk, który w swoim Maybachu ma wyrzutnię rakiet i składnicę bomb. Wiemy również, że nasi szpiedzy wkradli się między szefów żydowsko-rosyjskich restauracji ( w chińskich snack-barach śmierdzi, a nie chcemy się narażac). Wszyscy z naszych szpiegów awansowali od pomywacza kibli do pomywacza/stróża kotłów, i tym samym mają okazję do dosypywania toksyny antyżydującej do żydowskiego żarcia. Zwiad podejrzewa, że w jednej z oblężonych fabryk znajdują się depesze od dowództwa żydowsko-komuszego. Jeżeli rozszyfrujemy te depesze, nasze szanse zwiększą się o jakieś 50-60%

SŁAWA WUJOWIE!!!!

- Jałokim - 02-09-2005

hier_kommt_die_sonne napisał(a):
Jałokim napisał(a):tak drogi Bracie hier_kommt_die_sonne,
Siostro, jak coś... Big Grin Smile

W takim zrazie... Ciociu :*

Tuomasss Arrow Proponuje by twoi naukowcy poszli o krok dalej i skonstruowali system wykrywajacy fabryki wroga PRZED ich powstaniem. W ten sposób zaoszczędzimy na czasie i będziemy je niszczyć punki są jeszce zalążkiem w matczynym łonie.
Lepiej zapobiegać niż leczyć.

- aXe Rose - 02-09-2005

Zleciłem swoim wtajemniczonym biologom zmutowanie za pomocą promieni gamma zarazków wąglika (ang. Anthrax Laughing ) tak, by po zarażeniu permanentnie odżydziły organizm ofiary. Po zakończeniu prac będzie można rozpylić te zarazki nad fabrykami żydo-masonerii. Każdy dostanie też pistolecik ze szczepem zmutowanego anthraxu, żeby móc się uratować z opresji nawet, gdy dorwie go duża grupa uzbrojonych żydomasonów. Będzie to możliwe dzięki wszczepieniu do DNA zarazków genu przyśpieszającego 200-krotnie reakcje chorobotwórcze Wink

- kLuCz - 02-09-2005

Wujowie...Stała się rzecz tragiczna. Do komuszych rąk dostali się nasi komandosi, ich akcja na drugą fabrykę lewych płatków w Obornikach Dolnych została przewidziana, i siły Osi zapobiegły jej. Jest bardzo prawdopodobne, że nasza kwatera główna jest pod stałą obserwacją. Niemożliwe jest to, aby któryś z naszych członków był kablem, bo jak wiadomo po kontakcie z Żydem/komuchem/żółtkiem trąci troszkę poszczególnym z tych narodów. Po za tym, w terenie są nasi komandosi z wykrywaczami żydowsko/komuszo/żółtkowego smrodku, i po kontakcie z którąś z tych narodowości każdy kabel zostałby zlokalizowany. Wiemy natomiast, że ks. Rydzyk zakończył akcję zbrojenia swojego Maybacha, i teraz selekcjonuje członków swojej eskadry wybornych dupodajców, którzy zaatakują naszą organizację. Musimy przeprowadzic akcję, której celem byłoby przebicie opon w Maybachu księdza(jak wiadomo księża ani pedały nie potrafią zmieniac opon). Są to plany na najbliższy czas, i mam nadzieję, że powiodą się one, i będziemy mogli dalej przeprowadzac ataki na fabryki płatków.

SŁAWA WUJOWIE I CIOCIE!!!