Forum Rockmetalshop
WOODSTOCK2005 - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: WOODSTOCK2005 (/thread-woodstock2005)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

- LCF - 01-26-2005

Nie, po prostu mowie co widze, a widze jebanych dzikusow, totez uznaje ich za zwierzeta.

- Pandora - 01-26-2005

Jka to : widzisz? Przecież niedawno mówiłeś, że nigdy nie byłeś na Woodstocku... :?

Ufaj filmom, to daleko zajdziesz... :?

- Zygfrydiusz - 01-26-2005

Moze jakoś uargumentuj swoje stwierdzenie, że ci wszyscy ludzie to zwierzęta Evil or Very Mad ? A jak nie masz konkretnych, sensownych argumentów to zamknij morde i się nie udzielaj...

- psychosis - 01-26-2005

LCF napisał(a):Nie, po prostu mowie co widze, a widze jebanych dzikusow, totez uznaje ich za zwierzeta.
Koleś byleś kiedy na jakimś koncercie albo coś?? Czy gustujesz w balecie?

- LCF - 01-26-2005

Lubie balet i teatr Big Grin
Macie racje, filmy klamia- jak widze napis na dole ekranu "Relacja z Woodstocka" to na pewno nie jest to relacja z Woodstocka, tylko spisek Zydow i masonow.

- psychosis - 01-26-2005

a kto tu pisze ze klamie TV?ja doskonale wiem co sie dzieje na takich imprezach... mnie poprostu śmieszy twoje podejście do tego, bo nierozumiem... widocznie nigdy na koncercie niebyleś tylko grasz w pokera i szachy dlatego tak Cie to szokuje...

- LCF - 01-26-2005

Blad, mnie to nie szokuje. Tez chodze na imprezy i tez sie czasem najebuje, ale to co tam sie odprawia jest zenujace. Przyjezdzaja masy ludu z roznych grup spolecznych (normalnie jedni drugich to by nawet nie opluli) i razem sie upijaja, taplaja w blocie, wszedzie syf i gowno. I mi powiesz ze tak sie nie zachowuja zwierzeta?

- psychosis - 01-26-2005

a Ty jak sie napierdolisz to jak sie zachowujesz..?? jak rasowy zwierzak bo tego niemozna inaczej nazwać...Sam wspomniales ze czasie sie najebiesz...

hmm Syf owszem trudno zeby niebylo syfu na powietrzu gdzie jest pełno piasku i ludzie bawiacy sie...wiadomo kurzy sie
hmm gówno.?? niesądze... masz chyba zle informacje...

- LCF - 01-26-2005

Jak sie napierdole to jestem spokojny jak baranek (albo zazganiam Smile ). Natomiast co innego najebac sie z kumplami a co innego wsrod tej bandy przyglupow, ktorzy w 90% nawet nie wiedza co to za zepsol gra na scenie.

- psychosis - 01-26-2005

hahahaha , skąd Ty to możesz wiedzieć jesli nigdy tam niebyleś... jasne na koncertach tez opierasz ściany? Big Grin
hmm a na woodstocku nienapierdalasz sie z kumplami?? ciekawe...a z kim w takim razie...niebyles tam a piszez przygłupów ehhh...

- Calmwater - 01-26-2005

Niektóre komentarze z nóg zwalają...Tylko debil generalizuje!Na pewno na woodstocku są debile,ludzie podobni do zwierząt,nawaleni.Ale to tylko część i to na pewno znikoma.Nie musiałem tam być,żeby to wiedzieć,wystarczy logicznie pomyśleć.Tak jak nie każdy ksiądz jest pedziem (pomimo nagłaśniania afer) tak nie każdy woodstckowicz musi być zwierzęciem i nie każdy musi być porządnym człowiekiem.Z resztą jak ktoś jest rozsądny-oleje towarzystwo i będzie postępował zgodnie ze swoimi zasadami Tongue

- Kamael - 01-27-2005

psychosis napisał(a):widocznie nigdy na koncercie niebyleś tylko grasz w pokera i szachy dlatego tak Cie to szokuje...
Coś Ci się w szachach nie podoba? ;> To stary podpadłeś! ;D
Mi jakoś granie w szachy nie przeszkadza w chodzeniu na koncerty i dobrej zabawie ; ).
Ja się co do Woodstocku kłócić nie będę. Sam chętnie bym pojechał i imprezę uważam za świetną w tym zacofanym koncertowo kraju, tak nie wiele jest okazji do zabawy przy dobrej muzyce.

- Katiria - 01-27-2005

Kamael napisał(a):[Sam chętnie bym pojechał i imprezę uważam za świetną w tym zacofanym koncertowo kraju, tak nie wiele jest okazji do zabawy przy dobrej muzyce.

Co racja to racja...

- psychosis - 01-27-2005

Nie, niemam nic do szachów, sam gram...ale zwierzeta sa wszedzie nietylko na woodstocku , i niewiem cezmu LCF daj*al sie do tego woodstock'a...

- Emma - 01-27-2005

na woodzie sa tez najebani ludzie ...kolesie ktorych glownym celem jest zaliczyc jak najwiecej panienek w jak najkrotszym czasie .. jest brudno i syf .. ale sa tez fajni ludzie i uwierz jest ich bardzo duzo :p wiec sorry ale nie uogolniaj