Forum Rockmetalshop
Mistrzostwa Europy - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Mistrzostwa Europy (/thread-mistrzostwa-europy)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Prisca - 06-24-2004

Holandaia w Ćwiartkach Big Grin jestem w niebie mhhhmmm Big Grin

Kibicuje jeszcze Portugalii i Anglikom Big Grin hehe

- Miriam - 06-24-2004

Stawiam na Czechów Smile

- Prisca - 06-24-2004

No dobra bądźmy realistami, będę kibicować Anglikom Smile

Bo Holandia przewali ze Szwecją Big Grin

Haha a za 15 minut mecz Portugalia - Anglia Tongue

- gannon - 06-24-2004

hmm, Prisca...czyżbys była kibicem piłkarskim :? ?

hehe..ja tam stawiam na ...na...eeee
ani jedni ani drudzy mnie nie obchodzą..Czesi górą!!!! Smile

- Prisca - 06-24-2004

hahahahaha a jednak moje chłopaki z Portugalii - wygrali Big Grin
A ja w nich nie wierzyłam ... ale i tak cieszę się jak idiotka Big Grin hehehe

Ich karne były świetne, a potem Ricardo obronił, no i potem szczelił Big Grin
Cholera aż gryzłam poduszkę ze zdenerwowania Big Grin
Jezu, adrenalina mi skacze Big Grin

- Miriam - 06-24-2004

Yeahhhh!!! Big Grin Big Grin Big Grin Fenomenalny mecz i awans Portugalii do półfinału Big Grin Teraz mozna powiedzieć tylko jedno: Goodbye England Big Grin Prisca <- mnie również skacze adrenalina Wink Masakra Smile

- Prisca - 06-24-2004

haha Mir to ubieramy się na bordowo zielono i jedziemy do Portugalii świętować, upijemy się z jakimiś portuglaskimi kibicami, zaliczymy zgona i będziemy w siódmym niebie - ach świetna perspektywa Big Grin

- gannon - 06-25-2004

chwilka...jade z wami drogie panie 8) ........no chyba ze mnie nie chcecie Sad

tak czy siak mecz był piekny...a Ricardo sie popisał

- Miriam - 06-25-2004

Hehe, no to kiedy wyjeżdżamy Prisca? Wink Aha, trzeba jeszcze zaopatrzyć się w szaliki Smile
PS: Bierzemy ze sobą Githerzai'ego? Smile

- Prisca - 06-25-2004

Możemy jechać w każdej chwili, pasowałoby gdzieś tak teraz co by zdążyć na finał Big GrinBig Grin

A Githerzai'ego bierzemy - przemycimy go jakoś Big Grin Może inni tez się zabiorą Tongue

- Dżemik - 06-25-2004

Hell yeah! Ja jade.. jestem szczuplutki wiec mozna mnie przemycic w walizce.. Nie bede sprawial klopotow.. =)

- Prisca - 06-25-2004

Noo najważniejsze jest to, że jak juz się schlejemy z Mir wraz z Portugalczykami Big Grin to żeby ktoś nas przypilnował, bo inaczej to bedzie "cientko". Mówiąc krótko trzeba wyznaczyć kogoś na przyzwoitke XD
hehe Tongue

- Acrid - 06-25-2004

A mnie nie chcecie? [Obrazek: cry.gif]

Nie Kocham Was Juz Mr. Green

A dzisiaj Grecy mam nadzieje dadza rade!!

Ps. Jutro nie zobacze niestety Szwecja - Holandia bo ide na koncert KULTu, buuu! ;( W sumie to z TVP, moze telebim chociaz kolo sceny dadza? Mr. Green

- gannon - 06-25-2004

jeeee....dzieki drogie panie...będe dozgonnie wdzięczny, ale Acrida tesh weźcie 8) będzie weselej, szczególnie jak weźmie 3 walizki tych swoich koszul Wink

PS: na przyzwoitke to się nadam bo ja nie pije...to chyba cos niebywałego dzisiaj Rolleyes

- Prisca - 06-25-2004

No tak będzie co z niego zdzierać Big Grin - no to go bierzemy Big Grin

Ahhh dzisiaj Grecja - Francja... Nie lubie żabolandii tak samo jak żabojadów... ale pewnie oni wygrają - niestety. Ciekawa jestem czy mecz będzie równie piekny co wczorajszy ;]

Jedyna osoba którą lubię w zespole Francuzów to nikt inny jak Fabien Barthez ;] respect ;]