-
Abadon - 04-07-2005
Kretyn??
Posłuchaj sobie disco polo jak Ci sie to nie podoba!!
Albo pisz o power metalu!!
Tacy ludzie jak Ty powinni być odseperowywnani od społeczeństawa!! - do Annunakki
-
Annunakki - 04-07-2005
Abadon napisał(a):Kretyn??
Posłuchaj sobie disco polo jak Ci sie to nie podoba!!
Albo pisz o power metalu!!
Tacy ludzie jak Ty powinni być odseperowywnani od społeczeństawa!! - do Annunakki
od społeczeństwa podludzi z IQ poniżej 90, jak ty, to my się sami izolujemy, spokojna głowa.
-
hegemon88 - 04-07-2005
Tomash napisał(a):a już tytuły typu "las, nasz dom", nie no sorry :?
Masz jakies wonty do leśnego Black Metalu?
-
Tomash - 04-07-2005
hegemon88 napisał(a):Tomash napisał(a):a już tytuły typu "las, nasz dom", nie no sorry :?
Masz jakies wonty do leśnego Black Metalu?
gdzież bym śmiał

ale o ile mi wiadomo, w lesie raczej nie da się podłączyć gitar i mikrofonów

pociesze Cię, że często chodze na koncerty do klubu który zwie się
Leśniczówka, i mieści się w czymś w rodzaju lasu, co więcej, nieczęsto jest tam więcej niż 100 osób, więc jest true
-
hegemon88 - 04-07-2005
Tomash napisał(a):o ile mi wiadomo, w lesie raczej nie da się podłączyć gitar i mikrofonów
Chuja prawda,np. muzycy Blasphemous Sadist zapowiadali w wywiadzie ze na nastepnym albumie wokale maja byc nagrywane w lesie.
-
Lech - 04-07-2005
hegemon88 napisał(a):Tomash napisał(a):o ile mi wiadomo, w lesie raczej nie da się podłączyć gitar i mikrofonów
Chuja prawda,np. muzycy Blasphemous Sadist zapowiadali w wywiadzie ze na nastepnym albumie wokale maja byc nagrywane w lesie.
niech podepna mikrofony i wzmacniacze do jakiejs wiewiorczej dziupli
-
Tomash - 04-07-2005
Lech napisał(a):hegemon88 napisał(a):Tomash napisał(a):o ile mi wiadomo, w lesie raczej nie da się podłączyć gitar i mikrofonów
niech podepna mikrofony i wzmacniacze do jakiejs wiewiorczej dziupli 
Gorzej jak to usłyszy jakiś misio i się zdenerwuje

ok, nie schodźmy z tego wielce poważnego tematu
-
Annunakki - 04-07-2005
Tomash napisał(a):Gorzej jak to usłyszy jakiś misio i się zdenerwuje
nie kpij sobie, wiem od samego Wszebąda, że następny album Warrahy będzie nagrywany w Puszczy Jodłowej na zboczach Łysej Góry, w noc Kupały, ze szczególnym uwzględnieniem odgłosów lasu.
-
Lech - 04-07-2005
Annunakki napisał(a):Tomash napisał(a):Gorzej jak to usłyszy jakiś misio i się zdenerwuje
nie kpij sobie, wiem od samego Wszebąda, że następny album Warrahy będzie nagrywany w Puszczy Jodłowej na zboczach Łysej Góry, w noc Kupały, ze szczególnym uwzględnieniem odgłosów lasu.
wkraczajac na temat Wszebada, to chyba bana otrzymal
-
Annunakki - 04-07-2005
Lech napisał(a):Annunakki napisał(a):Tomash napisał(a):Gorzej jak to usłyszy jakiś misio i się zdenerwuje
wkraczajac na temat Wszebada, to chyba bana otrzymal 
wojna jest już knuta, ostrzy moc zabłyśnie w noc
- Anonymous - 04-08-2005
no to tylko czekać na nową Warrahę ;p
-
Kellur - 04-08-2005
Ściągnąłem sobie tylko "Las" i już po więcej nie sięgnę ... Jak dla mnie dno, żenada, a muzyka do dupy. Nie mówiąc już o tym "pseudowokalu" zażynanego prosiaka ...
-
Mario1349 - 04-14-2005
SatanicSyndrome napisał(a):Eh... jestem zwolennikiem NS Black Metalu, ale powoli te wszystkie zespoliki zaczynają mnie wkurwiać.
no to taki z ciebie zwolennik NS Black Metalu jak z czarnucha żółtek.
-
hegemon88 - 04-14-2005
Kellur napisał(a):Ściągnąłem sobie tylko "Las" i już po więcej nie sięgnę ...
Widocznie nie poczules lesnego klimatu.
-
Choronzon - 04-15-2005
Żałosne brzmienie ,beznadziejne teksty , padaczna muza . Nic nowego w tym rodzaju muzyki