Forum Rockmetalshop
Światogor - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Światogor (/thread-%C5%9Bwiatogor)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Abadon - 04-07-2005

Kretyn??
Posłuchaj sobie disco polo jak Ci sie to nie podoba!!
Albo pisz o power metalu!!
Tacy ludzie jak Ty powinni być odseperowywnani od społeczeństawa!! - do Annunakki

- Annunakki - 04-07-2005

Abadon napisał(a):Kretyn??
Posłuchaj sobie disco polo jak Ci sie to nie podoba!!
Albo pisz o power metalu!!
Tacy ludzie jak Ty powinni być odseperowywnani od społeczeństawa!! - do Annunakki

od społeczeństwa podludzi z IQ poniżej 90, jak ty, to my się sami izolujemy, spokojna głowa.

- hegemon88 - 04-07-2005

Tomash napisał(a):a już tytuły typu "las, nasz dom", nie no sorry :?

Masz jakies wonty do leśnego Black Metalu?

- Tomash - 04-07-2005

hegemon88 napisał(a):
Tomash napisał(a):a już tytuły typu "las, nasz dom", nie no sorry :?

Masz jakies wonty do leśnego Black Metalu?

gdzież bym śmiał Laughing ale o ile mi wiadomo, w lesie raczej nie da się podłączyć gitar i mikrofonów Laughing Laughing Laughing pociesze Cię, że często chodze na koncerty do klubu który zwie się
Leśniczówka, i mieści się w czymś w rodzaju lasu, co więcej, nieczęsto jest tam więcej niż 100 osób, więc jest true Laughing

- hegemon88 - 04-07-2005

Tomash napisał(a):o ile mi wiadomo, w lesie raczej nie da się podłączyć gitar i mikrofonów

Chuja prawda,np. muzycy Blasphemous Sadist zapowiadali w wywiadzie ze na nastepnym albumie wokale maja byc nagrywane w lesie.

- Lech - 04-07-2005

hegemon88 napisał(a):
Tomash napisał(a):o ile mi wiadomo, w lesie raczej nie da się podłączyć gitar i mikrofonów

Chuja prawda,np. muzycy Blasphemous Sadist zapowiadali w wywiadzie ze na nastepnym albumie wokale maja byc nagrywane w lesie.

niech podepna mikrofony i wzmacniacze do jakiejs wiewiorczej dziupli Laughing

- Tomash - 04-07-2005

Lech napisał(a):
hegemon88 napisał(a):

niech podepna mikrofony i wzmacniacze do jakiejs wiewiorczej dziupli Laughing

Gorzej jak to usłyszy jakiś misio i się zdenerwuje Laughing ok, nie schodźmy z tego wielce poważnego tematu Tongue

- Annunakki - 04-07-2005

Tomash napisał(a):Gorzej jak to usłyszy jakiś misio i się zdenerwuje Laughing ok, nie schodźmy z tego wielce poważnego tematu Tongue

nie kpij sobie, wiem od samego Wszebąda, że następny album Warrahy będzie nagrywany w Puszczy Jodłowej na zboczach Łysej Góry, w noc Kupały, ze szczególnym uwzględnieniem odgłosów lasu.

- Lech - 04-07-2005

Annunakki napisał(a):
Tomash napisał(a):Gorzej jak to usłyszy jakiś misio i się zdenerwuje Laughing ok, nie schodźmy z tego wielce poważnego tematu Tongue

nie kpij sobie, wiem od samego Wszebąda, że następny album Warrahy będzie nagrywany w Puszczy Jodłowej na zboczach Łysej Góry, w noc Kupały, ze szczególnym uwzględnieniem odgłosów lasu.

wkraczajac na temat Wszebada, to chyba bana otrzymal Smile

- Annunakki - 04-07-2005

Lech napisał(a):
Annunakki napisał(a):

wkraczajac na temat Wszebada, to chyba bana otrzymal Smile

wojna jest już knuta, ostrzy moc zabłyśnie w noc

- Anonymous - 04-08-2005

no to tylko czekać na nową Warrahę ;p

- Kellur - 04-08-2005

Ściągnąłem sobie tylko "Las" i już po więcej nie sięgnę ... Jak dla mnie dno, żenada, a muzyka do dupy. Nie mówiąc już o tym "pseudowokalu" zażynanego prosiaka ...

- Mario1349 - 04-14-2005

SatanicSyndrome napisał(a):Eh... jestem zwolennikiem NS Black Metalu, ale powoli te wszystkie zespoliki zaczynają mnie wkurwiać.
no to taki z ciebie zwolennik NS Black Metalu jak z czarnucha żółtek.

- hegemon88 - 04-14-2005

Kellur napisał(a):Ściągnąłem sobie tylko "Las" i już po więcej nie sięgnę ...

Widocznie nie poczules lesnego klimatu.

- Choronzon - 04-15-2005

Żałosne brzmienie ,beznadziejne teksty , padaczna muza . Nic nowego w tym rodzaju muzyki Laughing