-
KISIEL - 09-09-2006
O widzę, że szanowna Pani vomitor też raczyła zajrzeć. Tak więc co do mych "kompleksów" - po czym stwierdzacie, że je mam ? I gdzie jest napisane proszę Pani, że "
muszę dowartościowywać się zaglądając na te forum" ? Nie jest napisane ? Ojej, tak mi przykro. Czytać ze zrozumieniem umie każdy 10-latek, sorry jeśli tyle nie masz - nikt nie będzie winił Ciebie, co najwyżej Twoją nowiutką probówkę...
-
Zoltan - 09-09-2006
Nagonka na twoją osobę po prostu. Co z tego, że nie powiedziałeś, to ci dopowiedzą. Taki kraj, prędzej takie osoby oskarżyłbym o jakieś kompleksy :/
-
KISIEL - 09-09-2006
O :!: Kolejny normalny
-
-Rene- - 09-09-2006
Książę 2 napisał(a):Poza tym spróbuj czasem wysilić się na potraktowanie czegoś w kategoriach lekkiej żartobliwej rozmowy - bo taką (wydaje mi się w odczuwalny dla obydwu stron sposób) prowadziłem z Rene.
I mnie się zdawało,że był nasz dialog niczym rosa poranna na trawie,świeży i 'ożywczy'.Nie ma o co kopii kruszyć,przynajmniej mojej z w/w Panem zdaje mi się..
nimdraug napisał(a):Takiego psa SYJONU to nawet żydy ( bez urazy dla istniejących ) by nie uśpiły...
A ty ile masz lat dziewczynko?
-
RamzeS - 09-09-2006
Cytat: Tak więc co do mych "kompleksów" - po czym stwierdzacie, że je mam ? I gdzie jest napisane proszę Pani, że "muszę dowartościowywać się zaglądając na te forum" ?
Skoro nie musisz ,to czemu się
"dowartosciowujesz bardzo często zaglądając na to forum"? Ja osobiscie -i jak sądzę większośc userów-wchodzę tu niemal wyłącznie w celach rozrywkowych a nie żeby się w jakikolwiek sposób dowartosciwywać.
Ale idźmy dalej:
Cytat:- dowartościowuję się bardzo często zaglądając na "RMS" i wymieniając posty z wirtualnymi postaciami waszego pokroju.
Dyskutując z wirtualnymi postaciami naszego pokroju raczej ujawniasz nie tylko swoją głupotę,ale i -ostatnio- swoje kompleksy.
Cytat: Że jestem zabawny, to wiem -
Owszem ,wywołujesz uśmiechy...politowania.
Cytat:Ramzesie drogi - nie próbuj nikogo swatać
A kogo ja tu niby swatam?
Cytat:Stig myślę, że nie jest na niczyim łańcuszku.
Ty myślisz?
Cytat:A jeśli gustujesz w tego typu podobnych gadżetach, to załóż sobie kaganiec i nie szczekaj, bo zbędna Twa energia
Jak widać niekoniecznie,skoro sie tak napinasz i machasz szabelką.Przy czym osobiscie niewiele mnie to energii kosztuje,za to Tobie jak widac-ze pozwole sobie zacytować Księcia-"tru hemoroidy pękają "a zyła na czole aż pęcznieje z wkurwienia.
Cytat: I dajcie sobie siana w paszcze Wasze, bo w butach już macie - a to apropos wieśniactwa.
Wybacz,ale nie ty mnie będziesz pouczał cieciu z polski C co jest wiochą.A już zwłaszcza w kontekscie owej słynnej wymiany w temacie o konkwiscie ,której byłeś negatywnym bohaterem.
I jeszcze jeden tekst usera Kisiel:
Cytat:Ty psie (tutaj już po prostu psie, nie "syjonu") racz odsunąć swoje jakiekolwiek sugestie co do użytkowniczki "-RENE-", bo i tak by Cie INTELIGENTNIE (w przeciwieństwie do Ciebie) "przegadała" z palcem w nosie
Pokaż mi ,gdzie uzytkowniczka Rene potrafiła kogokolwiek na tym forum INTELIGENTNIE przegadać.Wrzuć cytaty albo linki.Im więcej tym lepiej.Nie żebym się czepiał,ot może po prostu mam sklerozę,bo jakoś sobie nie przypominam.Do dzieła,Kisielku.
-
Tomash - 09-09-2006
Zoltan napisał(a):Dajcie spokój, po co się kłucić. Peace dudes 8)
Powiadasz kłucić...
Jak zwykle się nie czepiam ortów, bo każdemu się może zdarzyć, to takie coś już mocno wali po oczach
-
Vomitor - 09-09-2006
KISIEL napisał(a):O widzę, że szanowna Pani vomitor też raczyła zajrzeć.
Cóż za wyrafinowana docinka, jestem pełen podziwu
Cytat:Tak więc co do mych "kompleksów" - po czym stwierdzacie, że je mam ?
Sam się kretynie wygadałeś na co już raczyłem zwrócić uwagę. Stwierdzasz, że nie masz kompleksów a następnie bredzisz coś, iż dowartościowujesz się wchodząc na to forum.. no sorry..
![[Obrazek: lol.gif]](http://i35.photobucket.com/albums/d154/Ujek/lol.gif)
Zrozumiałeś już, bo chyba nie można prościej..
Cytat:I gdzie jest napisane proszę Pani, że "muszę dowartościowywać się zaglądając na te forum" ?
Już się wydało chłopczyku, zatem daruj sobie czepianie się literówek, ja na forum owe wchodzę jeno i wyłącznie po to by pośmiać się z kretynów twego pokroju tudzież porobić jaja, ty - jak sam przyznałeś, aby się dowartościować. Cóż, różni ludzi różne potrzeby. Zatem - życzę udanego leczenia kompleksów w miejscu owym
Cytat: Ojej, tak mi przykro.
Że jesteś kretynem? Też ci współczuję.
Cytat:Czytać ze zrozumieniem umie każdy 10-latek,
No właśnie..
Póki co to jeno tobie wykazać się brakiem owej umiejętności było dane, ba powiem więcej - ty nawet nie rozumiesz co piszesz.
Cytat:sorry jeśli tyle nie masz - nikt nie będzie winił Ciebie, co najwyżej Twoją nowiutką probówkę...
Oho.. zaiste autor powyższej wypowiedzi zarzuca mi wiek lat dziesięciu..
Nie kisielku, pomyliłeś się, nie znajdziesz we mnie kolegi do wspólnych w piaskownicy zabaw
Zoltan napisał(a):Nagonka na twoją osobę po prostu.
Tak, tak.. wszystko co złe na tym forum to vomitor, oczywiście nagonka jak cholera..
Cytat: Co z tego, że nie powiedziałeś, to ci dopowiedzą.
Sorry, jeśli ktoś stwierdza, że na forum to wchodzi aby się dowartościować to wnioski średnio inteligentnej osobie słowa te czytającej nasuwają się same...
Cytat:Taki kraj, prędzej takie osoby oskarżyłbym o jakieś kompleksy :/
A ja prędzej osoby permanentnie biadolące jak to w kraju tym jest źle, tragicznie itp.
KISIEL napisał(a):O :!: Kolejny normalny 
Normalność jest rzeczą względną, idiota wsadzony do czubków będzie przecie czuł się tam wyśmienicie
Aha.. i jeszcze jedno, zwykle nie dzielę się korespondencją prywatną która do skrzynki mej przychodzi jednak w tym konkretnym akurat przypadku po prostu nie mogłem się powstrzymać..oto "riposta" na wypowiedź mą w temacie już zamkniętym się znajdującą (
temat) która w skrzynce mej jako wiadomość prywatna zawitała..
ZNISZCZENIE
Wpierdalam lacie
![[Obrazek: hahaha.gif]](http://i35.photobucket.com/albums/d154/Ujek/hahaha.gif)
![[Obrazek: hahaha.gif]](http://i35.photobucket.com/albums/d154/Ujek/hahaha.gif)
-
IstnyKurwaRomantyk - 09-09-2006
Przestancie sie wszyscy tak kurwa spinac. Zeby ochlonac idzcie posluchac Bialej Piesci
-
Vomitor - 09-09-2006
Dzięki.. mam szacunek dla mej już i tak nadwyrężonej przepony.
-
Valhalla - 09-09-2006
zrobmy jakas ustawke, co?
-
Książę 2 - 09-09-2006
Tak, tak, chętnie!!
-
RamzeS - 09-09-2006
Vomitor napisał(a):Dzięki.. mam szacunek dla mej już i tak nadwyrężonej przepony.
A do pęcherza nie?
Rene napisał(a):I mnie się zdawało,że był nasz dialog niczym rosa poranna na trawie,świeży i 'ożywczy'.Nie ma o co kopii kruszyć,przynajmniej mojej z w/w Panem zdaje mi się.
No proszę,Rene i Princ prowadzą sobie niezobowiązującą zartobliwą pogaduszkę a Kisiel napina się z tego powodu niczym 80-letni dziadek podczas porannego oddawania stolca.
Czyżby więc Kisielek-napinacz po raz kolejny wyszedł na głupka ? W dodatku za sprawą własnej panny ??
-
KlaudiaVanKilmister - 09-09-2006
wiocha: wszystkie te 13-15 letnie hippisy co nagle znajda nowe towarzystwo i wracaja do domu z koszulka nirvany i totalnie tr00 trampkami i koszulka w krate. dzieci co strzasznie chce byc tr00 i zeby sie podlizac tym starszym metalom (lol) kupuja koszulke iron maiden i glany i pieszczochy. D&G paski,koszulki itd. oczywiscie wszyscy musza takie miec. taka jedna tlusta z mojej klasy co jest strasznie tlusta a chodzi w obcislych spodniach i bluzeczkach i po kazdym weekendzie musi sie podniec jak ja cipa boli. chlopacy ktorzy sie upijaja jednym beezer'em czy jak ta orenzada sie nazywa

. arabow i murzynow ktorzy mysla ,ze sa gangsterami. tak znwani brian'i ktorzy maja super scootery,lol. zalosni ludzie ,ktorym ze slowem rock kojarzy sie satan,smierc,zlo,krew,satanisci itd. dziewczyny przy kosci ktore ubieraja sie w krotkie spodenki,gdzie widac ich celilitis

. ludzie co mysla ze jak sluchaja black metalu to sa wikingami. radio maryja. polski folklor. wieksza czesc polskiej muzyki. a bardziej jak media pokazuja polske swiatu.moim zdaniem to straszna wiocha,pozniej ludzie z innych krajow mysla,ze u nas stare baby w chustach chodza,nie ma w polsce samachodow,wszyscy klepia biede,ze slucha sie muzyki typu czarna dziewczyna. acha i jeszcze polska polityka
-
Valhalla - 09-09-2006
^
ło ludzie, trzymajcie mnie
-
Książę 2 - 09-09-2006
KlaudiaVanKilmister.
Ogień. Bez dwoch zdań. Jak dla mnie zamknęłaś temat.