-
RamzeS - 01-16-2006
DODa dziś pobił wszelke rekordy - tego samego dnia napisał dwa posty ktore w równej mierze zasługują na miano nie tylko postu dnia,ale postu roku,dekady a moze i wszechczasów
Dance Of Death napisał(a):no wiesz na mnie juz przyszła taka pora ze wpełni sie rozwinąłem jak i pod wzgledem fizycznym i psychicznym... i teraz sobie juz zyje jako dorosły i dojrzały obywatel
a przed Tobą jeszcze długa droga do tego jakze pieknego stanu 
-
aXe Rose - 01-16-2006
Jak już mówiłem - czysta autoironia
-
RamzeS - 01-18-2006
Ciekawe czy bedzie nam brakować DODusia i jego kretynstwa
-
Krzychun - 01-18-2006
R_amze_S napisał(a):Ciekawe czy bedzie nam brakować DODusia i jego kretynstwa 
Juz jest nudno
-
Szyszak - 01-18-2006
Nie ma ludzi niezastapionych.
-
aXe Rose - 01-18-2006
Szyszak napisał(a):Nie ma ludzi niezastapionych.
Nie inaczej. Jak już mówiłem - znajdzie się jeszcze nie jeden debil do szydery
-
RamzeS - 01-18-2006
Tyle ze DODek w swoim debilstwie naprawde był nie do podjebania.
-
Rumian - 01-19-2006
R_amze_S napisał(a):Tyle ze DODek w swoim debilstwie naprawde był nie do podjebania.
tu bym polemizowal - juz rozne maggoty, hateroxy itp tu przychodzily i naprawde walka z nimi byla zdecydowanie duzo dalej posunieta niz tylko jezdzenie jak po DoDzie
edit: tak przy okazji do tematu
Angel of death napisał(a):Szyszak napisał(a):Ty mi tu kórwa nie filozuj, w szkole bylem prymasem!
chyba prymusem

niszczy

-
Krzychun - 01-19-2006
Rumian rzadzisz 8)
Rumian napisał(a):![[Obrazek: rhapsody6ni.jpg]](http://img33.imageshack.us/img33/9856/rhapsody6ni.jpg)
-
aXe Rose - 01-19-2006
Rumian napisał(a):R_amze_S napisał(a):Tyle ze DODek w swoim debilstwie naprawde był nie do podjebania.
tu bym polemizowal - juz rozne maggoty, hateroxy itp tu przychodzily i naprawde walka z nimi byla zdecydowanie duzo dalej posunieta niz tylko jezdzenie jak po DoDzie
Fakt, maggot był dużo bardziej wkurwiający. Pamiętam, jak swego czasu połowa forum miała w podpisie przekreślony awatar tegoż użytkownika i podpis: BAN!
-
Krzychun - 01-19-2006
Jeszcze Delia Shaddix wymiatała
-
statekx - 01-19-2006
no i quostek
-
Scully - 01-19-2006
Krzychun napisał(a):Rumian rzadzisz 8)
Rumian napisał(a):![[Obrazek: rhapsody6ni.jpg]](http://img33.imageshack.us/img33/9856/rhapsody6ni.jpg)
a wiesz w ogóle kto to?

ja go znam osobiście...
-
Ghost_82 - 01-19-2006
^Jeśli się nie myle to Ambivalent
-
Scully - 01-19-2006
^ post dnia

Aaambi, chono tu, sklep mu maskę
no co, naprawdę myślałeś, że Ambiś nasz taki szkaradny jest?