Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Książę 2 - 09-07-2006

niech ktoś mi odpowie z rana,
czemu Vomitora swędzi jagodziana?

- The Stig - 09-07-2006

taaa Stiga nie ma to i nudno sie zrobiło... no ale nic jakby co to mnie tu nie było... Laughing

- Vomitor - 09-07-2006

Książę 2 napisał(a):niech ktoś mi odpowie z rana,
czemu Vomitora swędzi jagodziana?

W zasadzie nie jestem pewien ale wydaje mi się, że twój drugi stary grający rolę twojej starej powinien znać odpowiedź.

- Książę 2 - 09-07-2006

The Stig napisał(a):taaa Stiga nie ma to i nudno sie zrobiło... no ale nic jakby co to mnie tu nie było... Laughing
nie przeceniaj się chłopaku, nie jesteś master prowokatorem tylko (dla większości) atrakcją z rodzaju wioskowego głupka
Vomitor napisał(a):W zasadzie nie jestem pewien ale wydaje mi się, że twój drugi stary grający rolę twojej starej powinien znać odpowiedź.
moja sytuacja rodzinna nie jest az tak skomplikowana - mam zwykłą matkę i zwykłego ojca. To twoi budują tru blackmetalowy model rodziny

- RamzeS - 09-07-2006

Cytat:moja sytuacja rodzinna nie jest az tak skomplikowana - mam zwykłą matkę i zwykłego ojca.
A ja myślałem ze jesteś z próbówki...

- The Stig - 09-07-2006

Książę 2 napisał(a):
The Stig napisał(a):taaa Stiga nie ma to i nudno sie zrobiło... no ale nic jakby co to mnie tu nie było... Laughing
]
nie przeceniaj się chłopaku, nie jesteś master prowokatorem tylko (dla większości) atrakcją z rodzaju wioskowego głupka
]

jebie mnie to co inni sadza o mnie... prawda jest taka jak widać...

- Książę 2 - 09-07-2006

R_amze_S napisał(a):
Cytat:moja sytuacja rodzinna nie jest az tak skomplikowana - mam zwykłą matkę i zwykłego ojca.
A ja myślałem ze jesteś z próbówki...
Jak widać zatem nie powinieneś więcej tego "myślenia" próbować bo ewidentnie ci nie wychodzi.
The Stig napisał(a):jebie mnie to co inni sadza o mnie... prawda jest taka jak widać...
Właśnie o tym pisałem

- RamzeS - 09-07-2006

Cytat:Jak widać zatem nie powinieneś więcej tego "myślenia" próbować bo ewidentnie ci nie wychodzi.
Nie,to tobie nie powiedziano prawdy o twoim pochodzeniu.

- Książę 2 - 09-07-2006

R_amze_S napisał(a):
Cytat:Jak widać zatem nie powinieneś więcej tego "myślenia" próbować bo ewidentnie ci nie wychodzi.
Nie,to tobie nie powiedziano prawdy o twoim pochodzeniu.
Nie, niektórzy naprawdę mają normalne rodziny stary... wiem że trudno akurat tobie w to uwierzyć

- Vomitor - 09-07-2006

matoł napisał(a):prawda jest taka jak widać...

no właśnie <lol>

Którzy to w kontenerze sobie razem ze synkiem swym kochanym mieszkają, zaiste normalna to rodzina, archetyp swoisty tejże wręcz bym powiedział [Obrazek: lol.gif]

- RamzeS - 09-07-2006

Cytat:Nie, niektórzy naprawdę mają normalne rodziny stary... wiem że trudno akurat tobie w to uwierzyć
Mnie akurat nie,bo sam mam taką.Dlatego nie marudzę tak jak ty.

- Książę 2 - 09-07-2006

Vomitor napisał(a):Którzy to w kontenerze sobie razem ze synkiem swym kochanym mieszkają, zaiste normalna to rodzina, archetyp swoisty tejże wręcz bym powiedział
Zawsze lepsze to niż - sądząc po twoim profilu - brak miejsca zamieszkania

- Vomitor - 09-07-2006

Przyjmiecie mnie pod strzechę swego kontenera? Crying or Very Sad

- Książę 2 - 09-07-2006

Książę 2 napisał(a):
Vomitor napisał(a):Którzy to w kontenerze sobie razem ze synkiem swym kochanym mieszkają, zaiste normalna to rodzina, archetyp swoisty tejże wręcz bym powiedział
Zawsze lepsze to niż - sądząc po twoim profilu - brak miejsca zamieszkania
R_amze_S napisał(a):Mnie akurat nie,bo sam mam taką.Dlatego nie marudzę tak jak ty.
Ja marudzę? O ile przypominam sobie nie zdarzyło mi się jechac komuś na starą/starego (może Kelthuzowi w kontrze, ale on to inna historia), które to jechanki przerabiałem w siódmej klasie podstawówki.

- Książę 2 - 09-07-2006

kurwa co za czat, nie nadążam pisać.

Vomit, ciebie? tylko w charakterze pozywienia