Forum Rockmetalshop
Co sądzicie o LP?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Co sądzicie o LP?? (/thread-co-s%C4%85dzicie-o-lp)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

- Quostek - 07-29-2005

Chester śpiewa fajnie, tylko nie podobają mi się te ostre wstawki. Brzmi jak kiepska podróba HIV'a z KoRn. Ale umiejętności chłopak jednak ma. Ktoś mi puścił "Live In Texas" i choć LP nadal nie znoszę, to do Chestera nabrałem nieco przekonania. Jednak uważam, że w LP się marnuje.

- antychrist - 07-30-2005

zajebista gówniana komercha jebać takie kapele

- ReTuRn - 07-30-2005

Ale jestes chłopie ekstremalny.

- antychrist - 07-30-2005

Dzięki wielkie Big Grin

- collien_sn - 08-08-2005

Wstyd mi za to, że kiedyś słuchalam LP i uważałam się za wielką metalówę...
Ale tak się zaczęło, cóż.
Te stare lata Big Grin
Obecnie niecierpię.

- Sabelle - 08-08-2005

...kolejna komescyjna kapela żerująca na naiwności nastolatków....
szkoda słów - na okrągło wydają, przerabiają,robią remiksy, z kimś tam na nowo odgrzebują kawałki etc.... ile można Mad
....jedyne co mogę dodać pozytywnego to to ,że wokal mają całkiem niezły....Kumpela podrzuciła mi ich pierwszą płytkę - przyznam, gdyby nie to to nie wiem czy bym wog.zwróciła uwagę na tę kapelę.... W tłumie ujdą kawałki: Crawling (bodajże tak się nazywa) i One step closer.... o reszcie nie będę się wypowiadać....

- Anormalna_Biedronka - 08-08-2005

hmmmmmmm....

PANOM JUZ PODZIEKUJEMY :!:
Laughing

- Szyszak - 08-08-2005

Ojoj komercja, ajaj granie pod publike uuu zaorac, nie inaczej Tongue kazdy zespol jest komercyjny, bo zarabia grajac, wiec skonczcie z tym gownem.

- aXe Rose - 08-08-2005

Szyszak napisał(a):Ojoj komercja, ajaj granie pod publike uuu zaorac, nie inaczej Tongue kazdy zespol jest komercyjny, bo zarabia grajac, wiec skonczcie z tym gownem.
Tak, tylko że np. Vader zarabia na siebie całkiem fajną muzyką, a LP zarabia pseudo-rockiem.

- Sabelle - 08-08-2005

aXe Rose napisał(a):
Szyszak napisał(a):Ojoj komercja, ajaj granie pod publike uuu zaorac, nie inaczej Tongue kazdy zespol jest komercyjny, bo zarabia grajac, wiec skonczcie z tym gownem.
Tak, tylko że np. Vader zarabia na siebie całkiem fajną muzyką, a LP zarabia pseudo-rockiem.
...popieram Tongue

- collien_sn - 08-09-2005

aXe Rose napisał(a):Tak, tylko że np. Vader zarabia na siebie całkiem fajną muzyką, a LP zarabia pseudo-rockiem.

Dobre Big Grin

- Tim - 08-09-2005

antychrist napisał(a):Dzięki wielkie Big Grin

Wydaje mi się, że nie masz bardzo za co dziękować :? 'extremalny antychryscie' Tongue

- maharet - 08-09-2005

Nie przepadam

- Blood - 08-09-2005

Przyznaje bez bicia...
Sluchalam. Laughing
Jakies dwa lata temu...
Podobal mi sie wokal Chestera, wkurzaly rapowane partie...
Juz daaaawno nie sluchalam...
Ale niektore kawalki ujda, chyba sami przyznacie... Surprised

- Ulryk - 08-09-2005

re up:

Ta niektore kawalki ujda, kiedys troche sluchalem "linkina"
Jak dla mnie totalnie sie zeszmacili z tym raperem.