-
Krzychun - 10-21-2005
Aha chciałbym jeszcze znegowac twoj wczesniejszy post mowiacy jakowby ze beo jest gowniazem i nie zna sie na muzyce.
-
Vomitor - 10-21-2005
Cóż.. taki ogólny wniosek można wyciągnąć z jego wypowiedzi.. a na forum nie widać zapewne przypruszonych siwizną włosów i wąsów
-
Tomash - 10-21-2005
Kamil napisał(a):a jak chcesz ekspresyjneg wokalu, to posluchaj sobie Paradise Lost.
ha ha ha mamy się śmiac?
-
statekx - 10-21-2005
Beowulf napisał(a):Jka dla mnie jest najlepszy, a IM bez niego tez nie mialoby klimatu [zreszta, moglismy sie przekonac].
Co Ty pierdolisz?IMO IM z Di'Anno mial lepszy klimat.
-
Vomitor - 10-21-2005
statekx napisał(a):Beowulf napisał(a):Jka dla mnie jest najlepszy, a IM bez niego tez nie mialoby klimatu [zreszta, moglismy sie przekonac].
Co Ty pierdolisz?IMO IM z Di'Anno mial lepszy klimat.
DOKŁADNIE.
-
Forgotten Sunrise - 10-21-2005
A mi się właśnie wokal Di'Anno nie podobał. Gościu spoko śpiewa, ale to nie to co lubię. Na pewno bardziej cenię Dickinsona i Bayleya (moim skormnym zdaniem, świetny wokalista). A i tak jak dla mnie jednym z najlepszych głosów dysponuje Hansi Kürsch (Blind Guardian).
-
Vomitor - 10-21-2005
Forgotten Sunrise napisał(a):i Bayleya (moim skormnym zdaniem, świetny wokalista).
Bez przesady, powiedz mi, że jeszcze mówisz o jego poczynaniach w IM?

hock: Bo obecnie facet całkiem niezłe płyty nagrywa, dosyć mnie zaskoczył swego czasu solowymi dokonaniami i to zaskoczył in plus.
-
No o solowych mówię, ale niektóre utwory Iron Maiden, też świetnie zaśpiewał. I jeśli się ktoś ze mną nie zgadza, to trudno jego sprawa, tylko proszę po mnie nie jechac, mi się podoba i już.
-
Vomitor - 10-21-2005
Forgotten Sunrise napisał(a):No o solowych mówię,
Ja też
Cytat:I jeśli się ktoś ze mną nie zgadza, to trudno jego sprawa, tylko proszę po mnie nie jechac, mi się podoba i już.
Okej.... skoro tak ładnie prosisz misiu
-
RamzeS - 10-21-2005
Dajcie sobie buzi i po swadzie
-
A fe

hock:
-
Dance Of Death - 10-21-2005
krzychun napisał(a):drazni mnie tylko zawsze to "up the irons" i wogule wychwalanie ich od najwrzniejszego zespołu w histori metalu
no bo taka jest prawda, a prawdy oszukac sie kurwaa nie da !!!
Krzychun napisał(a):Aha chciałbym jeszcze znegowac twoj(womitora) wczesniejszy post mowiacy jakowby ze beo jest gowniazem i nie zna sie na muzyce.
on tak mówi o każdym wiec mnie to wisi... obserwując womitora odnosze wrazenie ze on wszystko wie, wszystko zna, a tak naprawde jest typowym cieciem malinowym !!! przykład - ktos mowi ze Dickinson jest cacy - a womitor daje komenta: jestes pojebnay heh... to jest żałosne !!! dlatego słodkie byłoby anulowanie, womitora heh

ale to i tak sie nie uda.... bo takich jak on jest wielu...
a wracając do tematu: kolejność nie ma znaczenia...
Bruce Dickinson, Rob Halford, Ozzy Osbourne
-
gofer24 - 10-21-2005
James Hetfield i Ozzy Osbourne...
-
Vomitor - 10-21-2005
kurwa już robiło się spokojnie to zaś ten musiał się odezwać...
chuj by go strzelił napisał(a):krzychun napisał(a):drazni mnie tylko zawsze to "up the irons" i wogule wychwalanie ich od najwrzniejszego zespołu w histori metalu
no bo taka jest prawda, a prawdy oszukac sie kurwaa nie da !!!
Podobnie jak fakt, że jesteś ogranicznony umysłowo.
Cytat:obserwując womitora odnosze wrazenie ze on wszystko wie, wszystko zna, a tak naprawde jest typowym cieciem malinowym !!!
twój stary.
Cytat:przykład - ktos mowi ze Dickinson jest cacy - a womitor daje komenta: jestes pojebnay heh... to jest żałosne !!!
Gdzie tak piszę? przykłady postów albo wypierdalaj. Przeczytaj to co pisałem o Dickinsonie i zamknij pysk, bo tu mnie wkurwiłeś. Przykłądy albo japa w kubeł !!!!!
Cytat:słodkie byłoby anulowanie, womitora heh ale to i tak sie nie uda.... bo takich jak on jest wielu...
Twoje niedoczekanie. A nawet jeśli, to jak sam o dziwo trafnie zauważyłeś, znajdzie się tutaj wielu innych którzy ci tu prawdę w pysk powiedzą.
Już się tu fajnie robiło to zaś ten musiał swoje durne uwagi kurwa wtrącić !!!!
-
Krzychun - 10-21-2005
Vomitor coraz bardziej Cie lubie tylko mnie tez nie besztaj