Forum Rockmetalshop
NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! (/thread-najlepszy-heavy-metalowy-g%C5%82os-wszechczas%C3%B3w)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

- Krzychun - 10-21-2005

Aha chciałbym jeszcze znegowac twoj wczesniejszy post mowiacy jakowby ze beo jest gowniazem i nie zna sie na muzyce.

- Vomitor - 10-21-2005

Cóż.. taki ogólny wniosek można wyciągnąć z jego wypowiedzi.. a na forum nie widać zapewne przypruszonych siwizną włosów i wąsów Angry

- Tomash - 10-21-2005

Kamil napisał(a):a jak chcesz ekspresyjneg wokalu, to posluchaj sobie Paradise Lost.

ha ha ha mamy się śmiac?

- statekx - 10-21-2005

Beowulf napisał(a):Jka dla mnie jest najlepszy, a IM bez niego tez nie mialoby klimatu [zreszta, moglismy sie przekonac].

Co Ty pierdolisz?IMO IM z Di'Anno mial lepszy klimat.

- Vomitor - 10-21-2005

statekx napisał(a):
Beowulf napisał(a):Jka dla mnie jest najlepszy, a IM bez niego tez nie mialoby klimatu [zreszta, moglismy sie przekonac].

Co Ty pierdolisz?IMO IM z Di'Anno mial lepszy klimat.

DOKŁADNIE.

- Forgotten Sunrise - 10-21-2005

A mi się właśnie wokal Di'Anno nie podobał. Gościu spoko śpiewa, ale to nie to co lubię. Na pewno bardziej cenię Dickinsona i Bayleya (moim skormnym zdaniem, świetny wokalista). A i tak jak dla mnie jednym z najlepszych głosów dysponuje Hansi Kürsch (Blind Guardian).

- Vomitor - 10-21-2005

Forgotten Sunrise napisał(a):i Bayleya (moim skormnym zdaniem, świetny wokalista).

Bez przesady, powiedz mi, że jeszcze mówisz o jego poczynaniach w IM? Confusedhock: Bo obecnie facet całkiem niezłe płyty nagrywa, dosyć mnie zaskoczył swego czasu solowymi dokonaniami i to zaskoczył in plus.

No o solowych mówię, ale niektóre utwory Iron Maiden, też świetnie zaśpiewał. I jeśli się ktoś ze mną nie zgadza, to trudno jego sprawa, tylko proszę po mnie nie jechac, mi się podoba i już.

- Vomitor - 10-21-2005

Forgotten Sunrise napisał(a):No o solowych mówię,

Ja też Wink

Cytat:I jeśli się ktoś ze mną nie zgadza, to trudno jego sprawa, tylko proszę po mnie nie jechac, mi się podoba i już.

Okej.... skoro tak ładnie prosisz misiu Wink

- RamzeS - 10-21-2005

Dajcie sobie buzi i po swadzie

A fe Confusedhock: Big Grin

- Dance Of Death - 10-21-2005

krzychun napisał(a):drazni mnie tylko zawsze to "up the irons" i wogule wychwalanie ich od najwrzniejszego zespołu w histori metalu

no bo taka jest prawda, a prawdy oszukac sie kurwaa nie da !!!

Krzychun napisał(a):Aha chciałbym jeszcze znegowac twoj(womitora) wczesniejszy post mowiacy jakowby ze beo jest gowniazem i nie zna sie na muzyce.

on tak mówi o każdym wiec mnie to wisi... obserwując womitora odnosze wrazenie ze on wszystko wie, wszystko zna, a tak naprawde jest typowym cieciem malinowym !!! przykład - ktos mowi ze Dickinson jest cacy - a womitor daje komenta: jestes pojebnay heh... to jest żałosne !!! dlatego słodkie byłoby anulowanie, womitora heh Laughing ale to i tak sie nie uda.... bo takich jak on jest wielu...

a wracając do tematu: kolejność nie ma znaczenia...
Bruce Dickinson, Rob Halford, Ozzy Osbourne

- gofer24 - 10-21-2005

James Hetfield i Ozzy Osbourne...

- Vomitor - 10-21-2005

kurwa już robiło się spokojnie to zaś ten musiał się odezwać...

chuj by go strzelił napisał(a):
krzychun napisał(a):drazni mnie tylko zawsze to "up the irons" i wogule wychwalanie ich od najwrzniejszego zespołu w histori metalu

no bo taka jest prawda, a prawdy oszukac sie kurwaa nie da !!!

Podobnie jak fakt, że jesteś ogranicznony umysłowo.

Cytat:obserwując womitora odnosze wrazenie ze on wszystko wie, wszystko zna, a tak naprawde jest typowym cieciem malinowym !!!

twój stary.

Cytat:przykład - ktos mowi ze Dickinson jest cacy - a womitor daje komenta: jestes pojebnay heh... to jest żałosne !!!

Gdzie tak piszę? przykłady postów albo wypierdalaj. Przeczytaj to co pisałem o Dickinsonie i zamknij pysk, bo tu mnie wkurwiłeś. Przykłądy albo japa w kubeł !!!!!

Cytat:słodkie byłoby anulowanie, womitora heh ale to i tak sie nie uda.... bo takich jak on jest wielu...

Twoje niedoczekanie. A nawet jeśli, to jak sam o dziwo trafnie zauważyłeś, znajdzie się tutaj wielu innych którzy ci tu prawdę w pysk powiedzą.

Już się tu fajnie robiło to zaś ten musiał swoje durne uwagi kurwa wtrącić !!!!

- Krzychun - 10-21-2005

Vomitor coraz bardziej Cie lubie tylko mnie tez nie besztajBig Grin