-
Ambivalent - 01-02-2006
Nivo napisał(a):Dance Of Death napisał(a):i dezodoranta Axe
Kolejny wyszukany dowcip!
<gleba>
-
aXe Rose - 01-03-2006
Ambivalent napisał(a):Nivo napisał(a):Dance Of Death napisał(a):i dezodoranta Axe
<gleba> 
No normalnie DoD na prezydenta
-
Amy - 01-03-2006
buahahahaha to było niezłe.....
-
Satanica - 01-03-2006
aXe Rose napisał(a):Ambivalent napisał(a):Nivo napisał(a):Dance Of Death napisał(a):i dezodoranta Axe
<gleba> 
No normalnie DoD na prezydenta

A jakże by inaczej
-
Angel of death - 01-11-2006
Rumian napisał(a):Angel of death napisał(a):hehe ja spadłam ze stromego zbocza w kamienie i pokrzywy i mi sie dzinsy przetarły na kolanach...
ps. chcecie miec przetarte spodnie ale jak są przterte w kroku to juz w nich nie chodzicie!! a to dopiero jest tru!! 
no nie bylbym tego taki pewien

-
Scully - 01-11-2006
Angel of death napisał(a):ps. chcecie miec przetarte spodnie ale jak są przterte w kroku to juz w nich nie chodzicie!! a to dopiero jest tru!! 
ja chodzę
-
Amy - 01-11-2006
Scully napisał(a):Angel of death napisał(a):ps. chcecie miec przetarte spodnie ale jak są przterte w kroku to juz w nich nie chodzicie!! a to dopiero jest tru!! 
ja chodzę 
po domu czy po ulicy???
-
Scully - 01-11-2006
teraz już nie, ale miałam swoje ukochane czarne dżinsy, przez które było w końcu gatki widać. Chodziłam twardo.

Po ulicy też.
-
Angel of death - 01-11-2006
Scully napisał(a):teraz już nie, ale miałam swoje ukochane czarne dżinsy, przez które było w końcu gatki widać. Chodziłam twardo.
Po ulicy też. 
]
noi przez to jestes full tru goth metal i tak dalej...
-
Scully - 01-12-2006
niekoniecznie
aczkolwiek osiągałam w tym czasie niebywałą atrakcyjność seksualną, o jakiej wiele dziuch może sobie pomarzyć. Nie inaczej!
-
-Rene- - 01-12-2006
Scully napisał(a):niekoniecznie
aczkolwiek osiągałam w tym czasie niebywałą atrakcyjność seksualną, o jakiej wiele dziuch może sobie pomarzyć. Nie inaczej!
..dopóki i one nie zrobią sobie dziury w gaciach na tyłku.
-
Scully - 01-12-2006
zastrzegę w urzędzie patentowym, ponadto nie wszystkie mają co pokazać
-
aXe Rose - 01-12-2006
Scully napisał(a):zastrzegę w urzędzie patentowym, ponadto nie wszystkie mają co pokazać 
Wystarczy, że się tam ogolą i już wszystkie mają..
-
-Rene- - 01-12-2006
Bo ja wiem,tyłek ma każdy,taki czy owaki ale pokazać zawsze go może..
Edit: aXe wyprzedziłeś mnie
-
aXe Rose - 01-16-2006
DoD napisał(a):a poza tym jeszcze wiekszymi głupkami, są te głupki, które widzą głupote głupka.
Czy to wymaga jakiegoś komentarza??