Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Valhalla - 07-27-2011

nie Ty jeden, jesli Cie to pocieszy. Emoty tez niczego sobie Heart :-S

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - nosferatu - 07-27-2011

tytuły użytkowników w rodzaju newbie i posting freak można pozmieniać na coś bardziej po polsku. te świtaśne ikony na pewno pozmieniam. w ogóle, wygląd zdecydowanie do poprawy.
stary skrypt forum musiałem zmienić ze względów bezpieczeństwa - tamto forum pochodziło jeszcze z poprzedniej epoki internetu. no i wyleciał przy okazji hejterski, czarny layout, hehe.
na razie najważniejsza sprawa to przetestowanie tego nowego skryptu - po zmianie, nie wszystko jeszcze działa tak jak powinno.
w każdym razie, najważniejsze że podczas migracji udało mi się zachować wszystkie stare posty i ustawienia użytkowników.

tak więc ludzkość nic nie straci, a dziedzictwo kulturowe pozostanie zachowane Big Grin

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Krzychun - 07-28-2011

Szkoda starego stylu, miał klimat.

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Katiria - 11-05-2011

Boże, za co? ;(
I jeszcze te cukierkowe emoty...
Gdzie trÓÓ mhhhroczna czerń?!
Punkty reputacji wyglądają jak komentarze na allegro, a przez to senior member poczułam się staro :<

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - nosferatu - 11-05-2011

oj tam oj tam... czerń jest passe, a słodziutkie ikony są, no bo są Heart

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Katiria - 11-05-2011

Awww ;<

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Valhalla - 12-02-2011

różowy toleruję tylko na świątecznych pierniczkach (;
ah i zapomniałabym- jeszcze na moim jakże wspaniałym awatarze ;P

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Jałokim - 12-16-2011

Kiedys gdzieś tutej widziałem filmik siakiegoś sfiksowanego fana Manowara, który udawał, że śpiewa "Power" tejże kapeli. Prężył obnażoną muskulaturę swego ciała przed kamerą, a dla dodania mocy swojemu występowi w refrenie ktoś pstrykał światłem w pokoju. Takie to odczucie wywoływało, ze jego potężny głos, jego moc, czy też moc piosenki, zaburza ciągłość fal świetlnych emitowanych z żarówki.
Ktos kojarzy o co mi chodzi? Ktoś potrafi znaleźć? Ja się poddałem. Mimo znajomości tak wielu fucktów nie potrafię tego odszukać. Kiepska znajomość englisza z pewnością nie jest pomocna.

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Shael - 01-21-2012

Jak się żyje ludziska? , odczuwam nieodpartą chęć pogaworzenia z jakąś niewiastą lecz takowej brak...

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Valhalla - 01-23-2012

mam współczuć? bo nie wiem Big Grin

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Shael - 01-23-2012

Jeśli lubisz Tongue

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Valhalla - 01-30-2012

to zależy (; poziom empatii mam w miarę wysoki, ale baby=problemy, więc może to lepiej dla Ciebie, że jest jak jest Tongue

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Shael - 01-31-2012

A weź ... za każdym razem kończy się tak że baby=problemy . No ile można :< Ale bez babów żyć nie idzie ;P

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Valhalla - 01-31-2012

No nie idzie, bo nie miałby kto obiadów gotować i w domu sprzątać ;P haha ale z facetami też są problemy, ja już na szczęście afery miłosne mam za sobą i od 5msc jestem szczęśliwą mężatką Smile teraz mogę tylko współczuć innym, że się muszą z nie-do-końca-normalnymi osobami użerać Tongue

RE: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Shael - 02-01-2012

Oooo to szczęścia życzę Smile . Ja się użeram od kilku lat i nie widać końca ,zawsze na początku jest kolorowo jak w kiczowatej bajce , a potem nagle bez powodów się pieprzy i okazuje się że to wszystko były piękne kłamstwa :/