-
Pearl - 04-03-2007
Blood napisał(a):Hmm... nie chodzi tu o uwazanie, ale chyba na codzien czesto poruszasz kciukiem, prawda? [; A gdy to robisz to skora w tym miesjcu wciaz sie naciaga, i tak w kolko... pozatym naprawde latwo bedzie tym o cos zahaczyc. Chociazby przy ubieraniu sie, czy nawet glupim poprawianiu wlosow
Przynajmniej tak mi sie wydaje...
Ale coz, jesli chcesz to rob. Trzeba sprobowac, zeby sie przekonac.
Owszem, kciukiem poruszam, ale prawym

Zdecydowaną większość czynności wykonuję prawą ręką, a kolczyka chciałabym w lewej. Ubieranie się ... Hmm ... Z tym pewnie gorzej, ale myślę, że na prawdę można się przyzwyczaić. A włosów nie poprawiam
-
Blood - 04-03-2007
No czasem tam dlonia przy nich machniesz na pewno, kochana ;p Nie chodzi mi o jakies niewiadomo co,ale o najzwyklejsze w swiecie zaczepienie o wlosy...

Zreszta whateva', sproboj :]
-
Sobota - 04-03-2007
Pearl ... Współczuje twojemu chłopakowi ...
-
Pearl - 04-03-2007
Sobota napisał(a):Pearl ... Współczuje twojemu chłopakowi ...
Hahaha, o matko ... Wyszedł ze mnie nie wiadomo jaki brudas

Z tym nie poprawianiem przeze mnie włosów to taka 'przenośnia'. Mam dredy i po prostu jakoś specjalnie z nimi nie majstruję

Fucktycznie dziwnie to mogło zabrzmieć

A tak poza tym to nie posiadam chłopaka.
-
Sobota - 04-03-2007
A chcesz ?

; ]
Podrugie ja akurat nie o włosach mówie, tylko ,że tym kolczykiem mogła byś conieco uszkodzic ...
-
Pearl - 04-03-2007
Sobota napisał(a):A chcesz ?
; ]
Nie chcę
Sobota napisał(a):Podrugie ja akurat nie o włosach mówie, tylko ,że tym kolczykiem mogła byś conieco uszkodzic ...
A co konkretnie?
-
Sobota - 04-03-2007
Use your imagination !
-
IstnyKurwaRomantyk - 04-04-2007
Pearl napisał(a):A tak poza tym to nie posiadam chłopaka.
innymi slowy nie posiadasz jego karty hipotecznej?
-
Acrid - 04-04-2007
ta pierwsza niewiasta niezla ;D
-
Sobota - 04-04-2007
Kiedyś widziałem takie fajne zdjątko, tatuaż koło waginy wskazujący strzałką - tu ładuj !
-
Acrid - 04-04-2007
-
Pearl - 04-05-2007
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Pearl napisał(a):A tak poza tym to nie posiadam chłopaka.
innymi slowy nie posiadasz jego karty hipotecznej?
Interpretuj moje słowa według własnego uznania
-
Książę - 04-05-2007
Pearl napisał(a):A tak poza tym to nie posiadam chłopaka.
a posiadasz zdjęcia swojej osoby?
-
Necro Desecrator - 04-05-2007
Książę napisał(a):Pearl napisał(a):A tak poza tym to nie posiadam chłopaka.
a posiadasz zdjęcia swojej osoby?
Jesli wygląda tak jak kurwy Lucyfera zaprezentowane powyzej, to niech lepiej sie nie pokazuje
-
Pearl - 04-05-2007
Heh, Bogu dzięki nie wyglądam jak 'kurwa Lucyfera'. Wybaczcie, ale nie mam zwyczaju zamieszczać swoich zdjęć w necie.