Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Vomitor - 09-05-2006

True postawa.

- Ghost_82 - 09-05-2006

KubusPuchatek napisał(a):Czosnek, pierwszy dzien w nowym LO i juz sprawdzian z angielskiego Neutral + do tego zapowiedziane testy z niemieckiego, gegry oraz bioli [piatek]. Fantastycznie ;]

Przynajmiej wiesz, że żyjesz Laughing

- Pearl - 09-05-2006

KubusPuchatek napisał(a):Czosnek, pierwszy dzien w nowym LO i juz sprawdzian z angielskiego Neutral + do tego zapowiedziane testy z niemieckiego, gegry oraz bioli [piatek]. Fantastycznie ;]
Wyluzuj. Pewnie nauczyciele chcą po prostu sprawdzić ile pamiętacie z gimnazjum Laughing Wątpię, żeby wpisywali Wam z tego oceny. Z tego co pamiętam my też pisaliśmy w pierwszej klasie jakieś testy sprawdzające. Z maty na pewno Wink

- XdkyX - 09-05-2006

Balthor napisał(a):po tym jak na 13 lvl ktos mnie perfidnie ubil w silkroad mam dziwne przeczucia ze ta gra jest lewa.. podoba mi sie wszystko ale sorry pvp od 20 lvl a tu gine z rak jakiegos typka na lvl 13 o_O

L2P. plz be chicken and quak quak round water

- Balthor - 09-05-2006

Ed jakbys poczytal troche to wiedzialbys ze do 20 lvl nie mozesz pvp/pk i to troche dziwne ze jak ty masz ten 13 lvl podbiega gosc i pizd nie ma cie :]
btw i tak gram w ta gre...xD

i Ed zapytam masz jakies problemy ze soba? czy musisz na sile pokazac jaki jeste trv madafaka xD zaznaczam ze nic do ciebie nie mam, tak z ciekawosci pytam.

@Książę 2- questy dobre sa xD tylko laguje czesto. a po nockach grac nie moge bo szkola ;/ to ktory ty masz juz lvl bo nie pamietam?

- Książę 2 - 09-05-2006

Ja zrobiłem nową, przemyślana i zaplanowaną postać przedwczoraj i mam 20. Tru ksywka Judah, grywam jeżeli już to niestety tylko wieczorami/nocami więc szkoda, ale się chyba nie ustawimy na szybki level-up twojej postaci w party. Jak coś to próbuj mnie łapać (bo też grasz na Alps, nie?).
Edit. Dzisiaj zrobili update i sporo problemów zniknęło, dodano też sporo nowych rzeczy (np cresty dla gildii). Jakby się udało zgrać to moznaby w przyszłości jakąś gildię skleić. Mam jeszcze dwóch znajomych na Alps, na dobry początek.

- Balthor - 09-06-2006

powiem szczerze ze jednak moge grac po nockach xD co tam szkola i matura Big Grin hehe
Tez gram na Alps,
powiedz mi jak nejlepiej lucznika rozplanowac? bo jak narazie idzie mi bardzo dobrze, tyle ze nabija sie powoli bardzo bo mobki malo expa daja.
co do gildii to czemu nie.
-> OnyBic jakby co.

- Tomash - 09-06-2006

KURWA MAĆ Mad

Moja wspaniała spółdzielnia mieszkaniowa zafundowała nam remont korytarzy w bloku. Tylko oczywiscie jak zwykle wzieli do tego jakichś najgorszych debili. Cały remont polega na: zdarciu starej farby, zagipsowaniu ubytków w ścianie i pomalowanie. Średnio inteligentnym małpom zajeło by to max 3 dni. Panowie fachowcy robią już tydzień i końca nie widać. Inna sprawa że wykazuja się niesamowitym geniuszem - np po gipsowaniu szczelnie zamkneli drzwi i okna na korytarzu, a potem sie dziwili że nie chce wysychać, dodatkowo dzisiaj jeszcze zebali instalacje dzwonków Laughing chyba ich pomorduje dzisiaj Laughing

- Książę 2 - 09-06-2006

Balthor napisał(a):powiem szczerze ze jednak moge grac po nockach xD co tam szkola i matura Big Grin hehe
Tez gram na Alps,
powiedz mi jak nejlepiej lucznika rozplanowac? bo jak narazie idzie mi bardzo dobrze, tyle ze nabija sie powoli bardzo bo mobki malo expa daja.
co do gildii to czemu nie.
-> OnyBic jakby co.
"Tucznika" moim zdaniem najlepiej robić albo pure str albo hybrydę z naciskiem na str, zbroja to albo garment albo protector, a z magii stawiałbym na cold (spowalnia), ewentualnie fire (max damage).

- The Stig - 09-06-2006

a jedę stąd w chuj na jakis czas...

- Wars - 09-06-2006

The Stig napisał(a):...
Kamael dowal mu jeszcze jedno ostrzeżenie, jak wróci to się znów chłopaczek zdziwi Big GrinBig Grin

- Książę 2 - 09-06-2006

A co cię tak boli ten nieszkodliwy idiota?

- Vomitor - 09-07-2006

Kurde, nudno tu coś, żadnego dymu, kłótni... :/

- Książę 2 - 09-07-2006

80% tru dojrzałych czarnuchów ma rok szkolny bhehehe

- Vomitor - 09-07-2006

Fakt, a ja tu siedzę i sie z nudów w swój true odbyt drapię..Chociaż, może jednak.. jakby tu zacząć - twoja stara true czarnuch?