-
Scully - 09-26-2005
Necro Desecrator napisał(a):Valhalla napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Adams powinno byc.Nie pżejmuj sie stary,te huje z emula czensto zle foldery opisujom.
Zaczynam Cie lubic 
Daj buziaka Induś 
dawać, dawać! trve ludzie muszą się rozmnażać!
-
aXe Rose - 09-26-2005
Scully napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Valhalla napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Adams powinno byc.Nie pżejmuj sie stary,te huje z emula czensto zle foldery opisujom.
Zaczynam Cie lubic 
Daj buziaka Induś 
dawać, dawać! trve ludzie muszą się rozmnażać!
"I zaludniać ziemię małymi Wszebądkami" - sorry jakoś mi się komix Słońca skojarzył
-
Valhalla - 09-27-2005
to od buziaka sie w ciaze zachodzi? czy ja moze jestem wiatropylna? ^^
-
Dżemik - 09-27-2005
Temat.. Wroccie do tematu..
-
Otter - 09-29-2005
James Hetfield... yep... mój wybór, moja kapela - Metallica

Oni mnie w cały ten metal wciągnęli
sie spieszyłem
-
aXe Rose - 09-29-2005
Otter napisał(a):Hatfield
ROTFL.
-
Krzychun - 09-29-2005
Otter napisał(a):James Hatfield... yep... mój wybór, moja kapela - Metallica
Oni mnie w cały ten metal wciągnęli 
nie no przeca na klawiaturze e i a sa tak blisko siebie mozna sie pomylic
-
Quostek - 10-07-2005
aXe Rose napisał(a):Otter napisał(a):Hatfield
ROTFL.
Chodzi oczywiscie o to, ze Hetfield jest taki w ogóle swietny, ze szok i tak dalej, a przeca on ma tylko tembr charakterystyczny?
Czy moze tylko o pisownie?
-
Dżemik - 10-07-2005
Rotfl.
-
Kamil - 10-07-2005
Hetfield dobrym wokalista??

hock:
ja nadal sie bede upieral, ze Halford bije wszystkich na glowe...
no i Nick Holmes byl kiedys zajebisty, ale cyba fajki mu struny glosowe zniszczyly
-
Vomitor - 10-07-2005
A King Diamond? Z całym szacunkiem i czcią dla Halforda ale facet go przebija jak na mój gust.
-
Kamil - 10-07-2005
Vomitor napisał(a):A King Diamond? Z całym szacunkiem i czacią dla Halforda ale facet go przebija jak na mój gust.
jesli chodzi o wyzyny... ale Diamondowi brakuje, wg mnie, troche wyczucia, poza tym te gorki troche nienaturalnie kastrackie sa, co nie znaczy, ze jest zly, bo to nieprawda, jest zajebisty... ale jak uslyszalem dziadka Halforda na nowej plycie JP... mimo wieku jednak mozna... szacun dla niego za to
-
Forgotten Sunrise - 10-07-2005
I tu się zgadzam, na nowej płycie Judasi grają bardzo dobrze, Halford śpiewa nie gorzej, i w ogóle spoks
-
Vomitor - 10-07-2005
Ośmielę się jednak niezgodzić i uznać mimo wszystko Diamonda za lepszego heavymetalowego wokalistę od Halforda, ale coż nie będę się kłócił bo drugiego z panów również uwielbiam. Racja, Halford mimo wieku jest zajebisty wokalnie, chociaż na koncertach różnie z tym już niestety bywa....
-
Kamil - 10-07-2005
Vomitor napisał(a):Ośmielę się jednak niezgodzić i uznać mimo wszystko Diamonda za lepszego heavymetalowego wokalistę od Halforda, ale coż nie będę się kłócił bo drugiego z panów również uwielbiam. Racja, Halford mimo wieku jest zajebisty wokalnie, chociaż na koncertach różnie z tym już niestety bywa....
Diamondowi tez sie zdazylo pare wpadek

mimo wszystko nie ma z czego robic paniki- obaj maja nieprzecietne umiejetnosci- nic tylko cieszyc sie nimi i miec nadzieje, ze kiedys bedziemy mieli godnych nastepcow