-
Valhalla - 02-28-2007
^
a miales kiedys jakies watpliwosci? ;P
-
IstnyKurwaRomantyk - 02-28-2007
kurwa nie pierdolic tylko foty wklejac
-
Acrid - 02-28-2007
Valhalla napisał(a):Acrid to wcale nie bylo mocne
http://bodymodifications.net/picture/71644/
-
Valhalla - 02-28-2007
to akurat jest CHUJOWE nie da sie ukryc.
-
Acrid - 02-28-2007
Chcialas cos mocnego ;)
-
Valhalla - 02-28-2007
Acrid napisał(a):Chcialas cos mocnego 
no okej, ale to nie Twoj.
edit; a macie troche, jedna i ta sama laska jakby kto nie przyuwazyl
-
Ghost_82 - 02-28-2007
-
Zoltan - 02-28-2007
Fajna dupeczka.
-
Ghost_82 - 02-28-2007
Macie jeszcze to
-
The Stig - 02-28-2007
te zdjecia są wtórne... zmieniają sie tylko i wyłącznie facjaty - reszta jest praktycznie taka sama czyli ładna. W zasadzie co nie jest pryszczate i nie waży 70 kg, i ma ładne (operowane) rysy i czesci ciała jest ładne ;P
-
Necroblood - 02-28-2007
The Stig napisał(a):te zdjecia są wtórne... zmieniają sie tylko i wyłącznie facjaty - reszta jest praktycznie taka sama czyli ładna. W zasadzie co nie jest pryszczate i nie waży 70 kg, i ma ładne (operowane) rysy i czesci ciała jest ładne ;P
ja widzę, że Ty masz poważne problemy emocjonalne.
-
balzac - 02-28-2007
Valhalla napisał(a):a miales kiedys jakies watpliwosci? ;P
Skądże
To co wrzucił Istny i Acrid jest fajne, ale ta laska w sweterku, co fotke jej Val zapodała, jest po prostu zajebista.
-
Valhalla - 02-28-2007
ponoc ubrane kobiety sa najbardziej sexy.
ja tam sie nie znam (;
-
The Stig - 02-28-2007
Necroblood napisał(a):The Stig napisał(a):te zdjecia są wtórne... zmieniają sie tylko i wyłącznie facjaty - reszta jest praktycznie taka sama czyli ładna. W zasadzie co nie jest pryszczate i nie waży 70 kg, i ma ładne (operowane) rysy i czesci ciała jest ładne ;P
ja widzę, że Ty masz poważne problemy emocjonalne.
no sorry, ale mnie w przeciwienstwie do innych nie podniecają dziewcznki na monitorze i nie mam zamiaru sie nimi zachwycac. Daje sobie jaja uciąc że jakbys je zobaczył z rana po snie to niedość ze bys ich nie poznał to jeszcze bys sie przestraszył heh. Przeciez te wszystkie fotki sa piekne, ale sztuczne jak cycki dody. Więc naprawde nie mam powodów do zachwytu.
-
statekx - 02-28-2007
Valhalla napisał(a):edit; a macie troche, jedna i ta sama laska jakby kto nie przyuwazyl 
Toz to Danna García