-
Janusz Korwin - Mikke - 07-26-2008
Hehehe widzę że zostałem wspomniany

Nie ma gdzie się przywitać to witam się tu!
Korwin - Mikke wita was!
(nie, nie jestem prawdziwym Mesjaszem Korwinem, po prostu wziąłem sobie nazwisko od mojego idola)
Mam nadzieję, że miło będzie się nam rozmawiało.
Moje zainteresowania to muzyka, historia i polityka.
Pozdrawiam, Korwin
Sieg Heil! o/ I do przodu!
-
Jerzy Urban - 07-26-2008
Spierdalaj
-
Nie.
-
Książę - 07-26-2008
no weź wypierdalaj bo mi się nie chce ciągle przelogowywać
-
Nie.
-
Książę - 07-26-2008
twój_stary napisał(a):wie kto co to za kawałek Exploited
The Exploited - Dead Cities
tej, janek, to weź coś ponapierdalaj o polityce. Ale wiesz, tak w tonie propagandy.
Dlaczego należy głosować na upeer?
-
Książę napisał(a):Dlaczego należy głosować na upeer?
Się głupio pytasz.
Bowiem Ojczyzna znajduje się obecnie w stanie chronicznej pandemii jaką jest socjalizm, obecnie silniejszy niż kiedykolwiek, bowiem obecny w nowej, wyewoluowanej formie.
Są trzy pierścienie socjalizmu - pierwszy pierścień to obecna, socjalistyczno - żydowska władza. Drugi - okoliczne, socjalistyczne partie. W końcu trzeci - socjalistyczny eurokołchoz, ucieleśnienie najdzikszych snów Dzierżyńskiego i Trockiego, Unia Jewropejska.
Na UPR warto głosować by zniszczyć wszystkie trzy pierścienie socjalizmu i zaprowadzić od dawna oczekiwane:
WOLNOŚĆ!
WŁASNOŚĆ!
SPRAWIEDLIWOŚĆ!
No a pozatym także dlatego, iż jest to partia z racjonalnym programem gospodarczym, który doprowadził do dobrobytu społeczeństwa RPA, Nowej Zelandii, Gujany Francuskiej, Brazylii, Indonezji, Kanady, Australii oraz Papui Nowej Gwineii. Nie zapominając o Chile.
Marsz Prawdy trwa! Liberalizm zwycięży!
-
Książę - 07-26-2008
zawsze się na to nabierają
-
To dziwne. Napisałem nowy temat w forum forum forum a nie wyświetla się on jako nowy post... Zajrzyjcie zatem tam, żebyście nie zapomnieli.
-
Książę - 07-26-2008
Janusz Korwin - Mikke napisał(a):No a pozatym także dlatego, iż jest to partia z racjonalnym programem gospodarczym, który doprowadził do dobrobytu społeczeństwa RPA, Nowej Zelandii, Gujany Francuskiej, Brazylii, Indonezji, Kanady, Australii oraz Papui Nowej Gwineii. Nie zapominając o Chile.
no no, nie wiedziałem że UPR jest partią international z takimi osiągnięciami.
A ja myślałem że to tylko niszowa rozrywkowa ciekawostka polityczna z chujową dykcją
-
Ależ skąd. Sukcesy w tych państwach to obraz słusznych idei libertarianizmu i szkoły austriackiej, choć gdy Ojczyzna stanie się mocarstwem (czyt. gdy UPR racjonalnie sprywatyzuje wojsko) możemy przejąć kontrolę nad tymi krajami.
-
Książę - 07-26-2008
zawsze się na to nabierają
-
NIEEEE!
-
Osgiliath88 - 07-26-2008
kelthuzar jest zły i mroczny boje sie go
-
Nie staraj się. Skrucha nie ochroni cię przed Auschwitz.