Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- raf667 - 04-13-2008

nie wiem po co tyle pić.I tak nic nie pamiętasz bo film ci sie urywa a potem zdychasz przez kilka dni.Ja jak czuję że robi się ciężko to stopuję bo nie mam zamiaru leżeć zarzygany.

- balzac - 04-13-2008

kurwa, czas zapierdala, psia mać, to było 3 lata temu, wtedy zaczęło się ostro.

raf667 napisał(a):nie wiem po co tyle pić.I tak nic nie pamiętasz bo film ci sie urywa a potem zdychasz przez kilka dni.
ja tez nie wiem, ale czasem odnoszę że muszę wykonać swoją powinność, albo, że wyrok musi zostać na mnie wykonany Mr. Green
tak to jest. zawsze największe jazdy są jak niczego nie planuje, nie ustawiam sie z nikim na wodkę ani na nic, i po takich 'spontanach' faktycznie zdycham.

zarzygany to w sumie nie lezalem nigdy, ale pare razy zdarzyło się kimnąć, znaczy głową na stole. na szczescie mje nie wyjebali z knajpy za to

zresztą to kraj gdzie nie można się dobrze najebać.

- IstnyKurwaRomantyk - 04-13-2008

techno, stroboskop i panienki na heblach

Tomash napisał(a):czemu, na 3 osoby to nie tak dużo. Ja bym wprawdzie po wypiciu 0,7 chyba zdychał przez dwa tygodnie ale są ludzie na których taka ilość większego wrażenia nie robi.

nie wiem, moze ja za mlody i za delikatny jestem, ale pol litra na leb to taka moja gorna granica generalnie, z miesiac temu mialem takiego kaca ze caly sie trzaslem caly dzien i leb mnie tak napierdalal, ze sie zyc nie chcialo

- balzac - 04-13-2008

z piciem wódki jest tak, ze kulturalnie w domku mozna sie napic i to duzo, ostatnio nawet poczułem moc żubrówki i żołądkowej. a po wszelkich starogardzkich w róznych miejscach robie sobie dlugą przerwe na takie rzeczy.
a do absolwenta to nawet nei wracam, kurwa.

zresztą różne akcje się widziało, to się uspokoiło. no i jabole przechodzą u mnie renensans, szczesliwy jestem.
Mr. Green

- Eulogy - 04-13-2008

balzac napisał(a):z piciem wódki jest tak, ze kulturalnie w domku mozna sie napic i to duzo
Gorzej, jak później motywem przewodnim jest akcja "wychodzimy w miasto - po piwo". Mam ekonomiczną głowę, więc 0,7 na dwóch + dwa piwa na łeb = kac jak sam skurwysyn.

- jankier - 04-13-2008

raf667 napisał(a):nie wiem po co tyle pić.I tak nic nie pamiętasz bo film ci sie urywa a potem zdychasz przez kilka dni.Ja jak czuję że robi się ciężko to stopuję bo nie mam zamiaru leżeć zarzygany.
no właśnie czasem się zdarza tzw. pijacka pompka. rzygałem ostatnio ze 2 lata temu po zjedzeniu zapiekanki z tesco.

balzac napisał(a):noo, moze po prostu nie kazdy wie co to znaczy upodlić się ostatecznie.
to dwa lata temu nad jeziorem pilem z kumplem 2x 0,7 i po kilka browarow. po tym tez byl pierwszy total skandal obyczajowy, sąsiadka z domku obok wpadla Mr. Green
alkohol zbliża ludzi Mr. Green np. moja dziewczyna twierdzi, że jestem słodki i miły po pijaku, a wredny i marudny na trzeźwo. ja tam nie czuję różnicy

Cytat:zresztą to kraj gdzie nie można się dobrze najebać.
klub u bazyla, poznań. można się spokojnie przekimać do rana

Eulogy napisał(a):0,7 na dwóch + dwa piwa na łeb = kac jak sam skurwysyn.
ja poradziłem sobie w bardzo stary sposób. poszedłem w miasto na 4 browary

- -Rene- - 04-14-2008

jankier napisał(a):
anorektyczki, ultrafiolet, balejaż

- Sobota - 04-14-2008

W sumie jak na 5 godzin to wcale nie jest jakaś taka strasznie wielka liczba alkoholu, choć w sumie samo siedzenie i picie takiej ilości mogłoby się zakończyć źle, (u mnie raz po imprezie obudzilem sie na cmentarzu i ogolnie znalazłem sie później 15 km od domu, jak nie wiem, nie pamietam).

Więc ostrożnei ludzie z alkoholem a szczegolnie z czysta ;F.

- Axel - 04-14-2008

Po pixach jest fajna zabawa ;p

- Sobota - 04-14-2008

balzac napisał(a):zarzygany to w sumie nie lezalem nigdy, ale pare razy zdarzyło się kimnąć, znaczy głową na stole. na szczescie mje nie wyjebali z knajpy za to

no kurwa na mojej 18 żeś się najebał, mizantropie właczył i własna kuzynke podrywał <lol>

- balzac - 04-14-2008

wypierdalaj kmiocie Mad Mad Mad

Axel napisał(a):Po pixach jest fajna zabawa
HAHAHAHAH KURWA. Zgadnijcie kto wpierdala pixy swojej starej Mr. Green

- raf667 - 04-14-2008

DAJCIE MI PRZECIWNIKA HA ,HA ,HA

- Acrid - 04-14-2008

[Obrazek: 732262C9_narkotykom%20stop.jpg]

[Obrazek: woodstock2007_large.jpg]

Stop przemocy! Stop narkotykom!

- jankier - 04-14-2008

-Rene- napisał(a):
jankier napisał(a):
anorektyczki, ultrafiolet, balejaż

bardziej: gdzie nie ma djów ani elekroniki

- balzac - 04-14-2008

Raf, tego typa nie pokonasz. nie będę więcej pisał bo się jeszcze obrazi Embarrassed