-
Wars - 04-08-2008
No kurde

Nie wiem, może faktycznie nie powinienem mieć tego moda, ciągle mnie ktoś wkurza i tylko wyczekuję na okazję do zbanowania typka

Inna sprawa, że na każdym 'normalnym' forum wyleciałaby pewnie z połowa naszych userów.
-
Ghost_82 - 04-08-2008
Ja bym obstawiał na jakieś 90% userów
-
jankier - 04-08-2008
Wars napisał(a):zatrzymałem się przy Placu Wielkopolskim
ja jak już tam zawitam, zwykle ląduje w thonecie, gdzie wiem co mnie spotka
zna ktoś jakiś program do oglądania tv na kompie przez kartę telewizyjną? z bólem znalazłem stery do karty (2h), a z jeszcze większym je zainstalowałem (3h), więc nie mam już siły myśleć o programie...
-
Wars - 04-08-2008
jankier napisał(a):ja jak już tam zawitam, zwykle ląduje w thonecie, gdzie wiem co mnie spotka Wink
Czyżby słynny "Wściekły Pies" za czypiędziesiont?
-
jankier - 04-08-2008
NO BA!! o dobrej fortunie już nie wspomnę
-
balzac - 04-12-2008
http://www.youtube.com/watch?v=RJ0iDS4Tk_I
o kurwa, niedługo usuną muminki
-
Wars - 04-12-2008
Ale się wczoraj najebałem. Zdycham*.
*ale okład już w drodze, więc będzie lepiej
-
balzac - 04-12-2008
haha, się pisze stylem Kur i Tymona.
soryyy najebałem sięęęę
-
Kamael - 04-12-2008
Oj, ja też, ja też. Na szczęście zestaw antykacowy (izotonik+sok+jogurt) nieźle zadziałał i już jest trochę lepiej, niż kiedy wracałem z tym ze sklepu i nie mogłem wejść po schodach na 2 piętro

.
Dobra była impreza, powrót o 6 rano przypomniał mi trochę pierwszy rok studiów ;].
-
Wars - 04-12-2008
U mnie były 21 urodziny przyjaciela. W moim przypadku zestaw antykacowy trochę inaczej wygląda, wyklarował się empirycznie, przez lata:
zimny prysznic (nienawidzę tego, ale działa), jakieś tłuste kaloryczne śniadanie, teraz zjem tłusty kaloryczny obiad, dużo snu i jakieś niezdrowe napitki typu Cola przez dzień cały. A potem okładzik i jakiś filmik wieczorkiem, w czasie którego pewnie przytnę komarka kilkukrotnie

To może stylem Ringo Starra:
"No-no-no-no, I don't drink it no more
I'm tired of waking up on the floor"
albo McCartneya:
"Driiink to meee, driiink to my health,
you know I can't drink anymore".
-
Kamael - 04-12-2008
Wars napisał(a):zimny prysznic (nienawidzę tego, ale działa)
To wiadomo, nie ma niczego lepszego.
Cytat:jakieś tłuste kaloryczne śniadanie, teraz zjem tłusty kaloryczny obiad
Z tym już gorzej, bo trudno się przełamać i wziąć coś do ust, ale rzeczywiście pomaga.
No, ale poza tym trzeba trochę uzupełnić witaminy itd, dlatego jakieś soki, owoce, czy czekolada to też dobry dodatek.
-
Wars - 04-12-2008
Co do witamin, to podobno prawda, ale jakoś nie smakują mi żadne soki na kacu, chyba mają zbyt intensywny smak. W każdym razie odczuwam ogólny wstręt do smaku np. pomarańczy po każdej mocniejszej imprezie.
A z tłustym żarciem nigdy nie mam problemu, w ogóle dziwna sprawa, ale na kacu mam apetyt jak nigdy i to na bardzo zróżnicowane, niekoniecznie przystające do siebie, potrawy

.
-
balzac - 04-12-2008
dziwne macie te sposoby na kaca. ja zawsze herbata z dużą ilością wyciśniętej cytryny, posłodzic jeszcze 3 łyżki i już jest specjał.
w wakacje natomiast preferuje browara z rana.
co do tłustego żarcia, jako że jestem wege-lewak, to chuj mje po tym. tylko pomidorówka z ryżem, taka letnia, szczegolnie z rozgotowanym ryżem jak to już w zwyczaju. pięknie wchodzi papka
-
jankier - 04-12-2008
z kumplem i sąsiadem się daaawno nie widziałem, więc musiało się spotkanie skończyć piciem. ale żeby wciągnąć 3x0,7 i 2x4pak piwa to nas pojebało. efekty: kumpel nie poszedł do pracy i hafta w kiblu, sąsiad jeszcze się nie obudził, a mnie dalej trzyma. wieczór będzie ciężki...i jeszcze moja luba musi dziś do pracy iść :?
przetestuje wasze sposoby na kaca, bo coś mi się wydaje,że to będzie najgorszy kac od ładnych paru lat
-
Kamael - 04-12-2008

hock: Jak długo to piliście? Po czymś takim to ja bym się z łóżka nie podniósł do 20.
Cytat:tylko pomidorówka z ryżem, taka letnia, szczegolnie z rozgotowanym ryżem jak to już w zwyczaju. pięknie wchodzi papka
O nie, w moim przypadku ta wersja zdecydowanie sie nie sprawdza

.