Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- KelThuz - 09-01-2006

Książę 2 napisał(a):Ojojoj. Do wrzucenia do wora z kelthuzem.

uwazaj smarkaczu, zeby ktos ciebie nie wrzucil do wora, a wór do szamba. no. won

- Tomash - 09-01-2006

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3587654.html

Laughing

- Pearl - 09-01-2006

Tomash napisał(a):http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3587654.html

Laughing
Ha! Też bym się nie chciała z tym patafianem spotkać Rolleyes Laughing Laughing

- Książę 2 - 09-01-2006

KelThuz napisał(a):uwazaj smarkaczu, zeby ktos ciebie nie wrzucil do wora, a wór do szamba. no. won
Dawaj

- Avea - 09-01-2006

Cytat:Ha! Też bym się nie chciała z tym patafianem spotkać

zgadzam się. Laughing
taa, już się wszyscy na państwu K. poznali...

- Necro Desecrator - 09-01-2006

Książę 2 napisał(a):
KelThuz napisał(a):uwazaj smarkaczu, zeby ktos ciebie nie wrzucil do wora, a wór do szamba. no. won
Dawaj

Dawać to ty mozesz dupy staremu

- Książę 2 - 09-02-2006

Chuj ci w dupę i na imię niedojebany pomocniku szambiarza

- wunderwaffe - 09-02-2006

Jest ciekawie, czekamy na dobrą ripostę. Smile

- Wars - 09-02-2006

Fragment rozmowy z kumplem na gg:
Kuba 12:25:45

o ktorej sie zwineliscie wczoraj?

Ja 12:26:02

to my nie wracalismy razem?

Laughing

- Necro Desecrator - 09-02-2006

Książę 2 napisał(a):Chuj ci w dupę i na imię niedojebany pomocniku szambiarza

Crying or Very Sad

- Valhalla - 09-02-2006

warsadal napisał(a):Fragment rozmowy z kumplem na gg:
Kuba 12:25:45

o ktorej sie zwineliscie wczoraj?

Ja 12:26:02

to my nie wracalismy razem?

Laughing
o ho ho widze, ze szalejesz ^^

- Vomitor - 09-03-2006

Książę 2 napisał(a):Wrócił "Zwymiotowany" i zaczyna swoje zapasy.

Jak już to "Wymiotujący". I bynajmniej, nie ja zapasy owe zacząłem zauważyć bym chciał.

Cytat:Przyjmując twój "styl" odpowiadania na wypowiedzi innych, czyli przypominający analizę wierszy rodem z liceum rozkład na poszczególne zdania i i komentowanie pojedynczych zwrotów, zwrócę uwagę że "tamże" nie równa się "tam".

Nie jest to tylko mój styl, dla mnie jest on wygodniejszą formą odpowiadania na wypowiedzi adwersarza. O tym jak bardzo praktycznym owy jest świadczy chociażby fakt, że sam go właśnie przyjąłeś. Co do owego "tamże", co za znaczenie ma, że owe nie równa się "tam"? Sensu zdania zastosowanie go nie zmienia, zwrot ów został użyty poprawnie, bynajmniej stąd też nie rozumiem skąd uwagi powyższe, chociaż, może nie tak do końca.. wobec braku kontrargumentów na sporą część mych, jak widać zasadnych wywodów czepiać literówek się zaczynasz. W zasadzie ciężko się owemu dziwić, wiedz jednak, że mam świadomość z czego ów zabieg wynika.

Cytat:"białogłowie" winieneś był rzec.

no jeszcze powinno być chyba "księciu", a nie "ksienciu", jak mogłeś mnie nie poprawić...

Cytat:Jeśli chodzi o temat o k88 to prześledziłem go od początku (po to by móc zrobić wszystko by go zniszczyć) i wiem o jakiej sytuacji mówisz. W mojej jednak ocenie cała ta "sytuacja" była dorabianiem piździe uszu, rozdmuchaniem gówna i pokazam pzewrażliwienia na swoim punkcie i tyle. W resztę sie nie angażuję bo ani nie jest to moja sprawa ani nie chcę by nią była. Co do bronienia "białogłów" to chyba trochę źle odczytałeś moje działania bo generalnie rzeczona "dama" nie jest dla mnie nikim, ani nie wdawałem się z nią w ważne czy budujące dyskusje, ani jej nie znam a bronić panienek w potrzebie których nigdy pewnie nie zobaczę jest stratą wysiłku i czasu. W tej dziedzinie życia akurat bywam za kierowaniem się swego rodzaju ekonomią.

W sumie nic dodać, nic ująć, Twoja ocena do której masz prawo, proste.

Cytat:Ojojoj. Do wrzucenia do wora z kelthuzem.

A to niby z jakiej racji.. a tak, tak.. przypominam sobie - trawestując powyższego rzuciłem komuś na tym forum kilka razy "lewackim ścierwem" i na podstawie powyższego zapewne wyrobić ci było dane sobie opinię na temat poglądów mych.. No, właśnie.. nadal czekam, aż zdefiniujesz jakie to ja mam niby poglądy skoro atakuję ludzi posiadających rzekomo zdrowsze od moich, jakoś bowiem od wątku tego uciekłeś.

Cytat:Przykro mi że mogłem nadwątlić znaczenie prowokacji jakie urządzasz na tym forum i roli jakie grają one w podbudowywaniu twojego ego.

Pierdolisz głupoty, co ma powyższe do całej sprawy? W dupie mam głęboko jakie znaczenie prowokacje owe mają, podbudowywać sobie nimi swego ego nie muszę.Chciałbym jeno zauważyć, że uwaga powyższa przez forumowego prowokatora osobie mej poczyniona została, proszę jednak - nie oceniaj mnie poprzez pryzmat kierujących tobą motywacji, jak już powiedziałem - ja ego podbudowywać sobie prowokacjami mymi nie potrzebuję. Zauwazyć jeno chciałem, iż wtedy gdy prowokację poczynić mam zamiar - czynię ową i zazwyczaj wychodzi mi w miarę przyzwoicie o czym nie mogłeś się przekonać siedząc na tym forum stosunkowo krótko i tyle. To co nazwałeś nie tak dawno denną prowokacją z mej po prostu nią nie było i tyle w temacie. Zaś jeśli sądzisz, że poprzez uwagi o mej dłuższej bytności na forum chciałem ukazać osobę swą jako przedstawiciela tutejszej starej gwardii któremu już z tytułu owego szacunek należeć sie powinien to jesteś w błędzie.

Cytat:Ja nadal obstaję przy tym, że dla mnie ten argument jest gówno wart, bo autorytetu byciem gdzieś dłużej i pisaniem więcej w moich oczach nie zyskasz.

Jak wyżej, a czy mi o to u cholery chodzi? Głęboko gdzieś mam czy ciesze sie u ciebie autorytetem czy nie. Chciałem jeno zwrócić uwagę, że siedząc tu krócej pewnych zjawisk masz prawo nie rozumieć, chyba proste?

Cytat:Nie wiem z czego wynika twój sposób wysławiania się ale efekty są kiepskie. I właśnie, ciekawi mnie: kto to mówi?
a merytorycznie będących pierdołami, kreatywnymi pojazdami po matołach, którzy na to zasługują,

No właśnie, kto to mówi..? Koleś udzielający sie na forum muzycznym którego odsetek postów w tematach muzycznych właśnie, nie przekracza granicy 5%. Koleś ów zarzuca mi, iż wypowiedzi me merytorycznie pierdołami są, koleś który gdy już wejdzie na to forum to w taki sam właśnie sposób, popisując się wątpliwych lotów wirytuozerią języka, przyjmując pozę drwiącego z wszystkich inteligenta z niczym nie uzasadnionym poczuciem wyższości szydzi i docina komu się da na kroku każdym.

Cytat:W pierwszym członie zdania. Chociaż "problem" zdecydowanie nie jest tu odpowiednim słowem.

Zatem popraw mnie miszczu, użyj właściwego. Jak już wyżej zostało udowodnione "problem" ów nie tylko mej osoby przecie dotyczy.

Cytat:Zasadniczo dochodzi do kolejnej wymiany zdań która niczego nie zmieni.

No niestety..

Cytat:Będziemy wzajemnie zasypywać się rozbudowanymi zdaniami, przypierdalać do skrawków wypowiedzi, nie będziemy ordynarnie drzeć z siebie łacha (a szkoda bo to śmieszniejsze) bo obydwaj będziemy chcieli udowodnić że jesteśmy w stanie kłócić się i ośmieszyć przeciwnika na wyższym poziomie i generalnie próba zabicia czasu przerodzi się w kolejną nudę. Taka jest moja wizja.

I zasadniczo nie odbiega ona od mojej. Zatem propnuję olać to albo zacząć rzucać twoją starą.

- Książę 2 - 09-03-2006

http://img436.imageshack.us/my.php?image=dscn0099ex7.jpg
"Obczaj moją fryzurę i zgadnij gdzie był ten paluszek"

- Acrid - 09-03-2006

Jezeli jestesmy juz przy mmoprg, grywa ktos w Travian?

Travian.

[Obrazek: u01.gif]
Travian jest grą w którą grasz poprzez przegladarke. Zaczynasz w niej jako wódz małej osady i grasz z tysiącem innych graczy w jednym świecie.

[Obrazek: u03.gif]
# Trzy różne narody
# Cztery różne surowce
# Każdy naród ma 10 jednostek wojennych
# 25 różnych budynków

Moja osada to Stoke-On-Trent, w chwili obecnej wyglada o tak:
[Obrazek: przechwy2634te7.th.jpg]
[Obrazek: przechwy2635iw4.th.jpg]

[Obrazek: sig-3-pl-pl1-10486.gif]

Dopiero sie rozwijam ;)

- Tomash - 09-03-2006

o, jak przez przegladarke to sie zastanowie:]