-
-Rene- - 03-03-2008
Hogdog napisał(a):(stosując wzór - Jeśli każdy X jest Y, a każdy Y jest Z to każdy X jest Z)
1.Ktoś z twojej rodziny należy do Kościoła.
2.Kościół to banda chuja.
3.Ktoś z twojej rodziny to banda chuja.
i dalej:
1. Ty jesteś kimś ze swojej rodziny.
2. Ktoś z twojej rodziny to banda chuja.
3. Ty jesteś banda chuja.
i malina. W przypadku kamila wszystko się zgadza
-
Eulogy - 03-03-2008
Hogdog napisał(a):(stosując wzór - Jeśli każdy X jest Y, a każdy Y jest Z to każdy X jest Z)
Zależności na logice się przypominają.
-
Hogdog - 03-03-2008
Bo to stamtąd
-
Książę - 03-03-2008
ładne wejście na foro, niezła intuicja. Wchodzi i od razu ciśnie z kamilem, bardzo ładnie.
-
Kamil-Reloaded - 03-03-2008
-
Hogdog - 03-04-2008
Z nikim nie cisnę

Nie lubię pustych słów i braku argumentacji, a najbardziej jeży mnie strzał bluzgiem, który nie trafia w nic tylko później między postami wygląda jak flegma na ścianie.
Forum nie jest od kłótni ale od dyskusji (podobno) ;>
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-04-2008
nie to : >
-
Ghost_82 - 03-04-2008
Hogdog napisał(a):Forum nie jest od kłótni ale od dyskusji (podobno) ;>
Akurat tutaj panują troszke inne zasady
-
-Rene- - 03-04-2008
Hogdog napisał(a):Z nikim nie cisnę
Nie lubię pustych słów i braku argumentacji, a najbardziej jeży mnie strzał bluzgiem, który nie trafia w nic tylko później między postami wygląda jak flegma na ścianie.
Forum nie jest od kłótni ale od dyskusji (podobno) ;>
a mogłeś być takim fajnym kolegą
-
Hogdog - 03-04-2008
Kłótnie inaczej staram się rozwiązywać. Jak można się kłócić przez komputer?
No i zawsze zastanawiało mnie kogo w najlżejszym stopniu może obrażać coś co nie jest napisane do niego samego, tylko do jego wirtualnego aliasa. To tak jakby każdy zawodnik wystawił świnię do walki i świnia przeciwnika pokonywała moją. Mnie takie coś nie boli a na wyładowanie frustracji są inne sposoby, których dawno nie używałem. Kłócić to się mogę z szefem. Cha cha!
Za mało czasu mam w życiu na puste gadania. Ale już mi się tutaj podoba. I chyba się nie zniechęcę. Najwyżej żadna świnia z moją świnią nie będzie chciała się obwąchiwać ;>
off-
Powinny być emotikony z rogatymi świniami
-
-Rene- - 03-04-2008
chyba nadal możesz być takim fajnym kolegą
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-04-2008
Hogdog napisał(a):le już mi się tutaj podoba. I chyba się nie zniechęcę
no oby korwa, ale poki co jestes swiezak
-
Książę - 03-04-2008
Cytat:Powinny być emotikony z rogatymi świniami
+1
na razie jesteś na odstawce. na bajere podklepujesz do mnie albo do istnego. górne kojo twoje.
-
seelenleib - 03-04-2008
taka wiadomosc na last.fm dostalem:
Szanowny Użytkowniku,
Nazywam się Łucja, jestem studentką ostatniego roku socjologii na Uniwersytecie Warszawskim.
Jesteś jedną z 80 losowo wybranych polskich użytkowników społeczności Last.fm, w przedziale wiekowym 25-35 do których wystosowałam tę wiadomość ponieważ pragnę napisać prace magisterską w oparciu o dane z tego właśnie portalu. Praca dotyczyć będzie relacji gustów muzycznych (tagi) do związków w których byłeś/łaś szanowny użytkowniku w ubiegłym roku, anno domini 2007.
Last.fm jest niezwykle dynamicznie rozwijającym się portalem w którym kryteria doboru zarówno znajomych jak i grup przynależności stanowią nową jakość i dlatego właśnie wybrałam tę społeczność internetową do próby zdefiniowania relacji międzyludzkich.
Chciałam prosić o opisanie w kilku zdaniach swych ubiegłorocznych związków, kwestii zaangażowania związku, seksu, czy Twoje partnerki/partnerzy były/li również użytkownikami Last.fm, jeśli tak to jaka była wasza zgodność/kompatybilność muzyczna - tzw. "Taste-o-meter".
Pragnę prośić o dobrą wolę, szczerość oraz zapewnić o absolutnej anonimowośi Twej odpowiedzi.
Załączam wyrazy szacunku i serdecznie pozdrawiam,
Łucja
polew. moje laski 2007 byly chujowe bo mialy za maly odsetek neofolku w tagach chyba..
-
Książę - 03-04-2008
o drzizes. Dobrze, że mnie Łucja nie wybrała, bo aż strach pomyśleć jakie mogły być moje relacje, skoro mój profil sie spierdolił i nie chce skroblować hahah