Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Tomash - 02-14-2008

Stoooo lat stoooo laaaat

Ale kamil podpis dowalił Laughing

Normalnie Kamil Barbarzyńca.

- IstnyKurwaRomantyk - 02-14-2008

ja nie wiem jak sie mozna na forum dopominac o zyczenia, no ale widac niedzisiejszy jestem

- Kamil-Reloaded - 02-14-2008

Tomash napisał(a):Ale kamil podpis dowalił Laughing

Normalnie Kamil Barbarzyńca.

Big Grin

- Zoltan - 02-14-2008

Brakuje jeszcze: siódmy dzień: Kamil odpoczął.

- KlaudiaVanKilmister - 02-14-2008

a co z szostym dniem?

- Zoltan - 02-14-2008

może: Kamil dał podwyżki nauczycielom?

- Valhalla - 02-15-2008

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):dopominac o zyczenia
ja sie dopominam o prezent! Laughing

- raf667 - 02-21-2008

kurwa gdzie jest temat o kinderach i satanie

- raf667 - 02-21-2008

do kamila

wiem że to co teraz napisze jest oczywiste ale dobra

naprawde takie typki jak Ty mnie śmieszą.Ważysz z 50-55 kilo góra wyglądasz jak typowa cipa ale na forum to jesteś wyurany.Dostałbyś jedną bome na ryj to połamałbyś się w 10 miejscach.Kurwa ,sam kiedyś miałem długie włosy, nosiłem te bluzy ,naszywki itd ale potem dałem sobie spokój bo zauważyłem że większość metali to typowe pizdy.W necie to każdy jest twardy ale jak stoimy sobie gdzieś z kumplami w góra 3 osoby to taki typek mija nas łukiem mimo że wcale do niego nie uramy tylko spokojnie stoimy i gadamy.A na bluzie posępne hordy wyjące o demonach.

- Kamil-Reloaded - 02-21-2008

do twardziela

raf667 napisał(a):Ważysz z 50-55 kilo góra

obecnie 69

raf667 napisał(a):na forum to jesteś wyurany

jak wszyscy...

raf667 napisał(a):Dostałbyś jedną bome na ryj to połamałbyś się w 10 miejscach

jakbyś sięgnął to może by ci sie udało...

raf667 napisał(a):Sam kiedyś miałem długie włosy, nosiłem te bluzy ,naszywki itd ale potem dałem sobie spokój bo zauważyłem że większość metali to typowe pizdy

co kto lubi...

raf667 napisał(a):W necie to każdy jest twardy ale jak stoimy sobie gdzieś z kumplami w góra 3 osoby to taki typek mija nas łukiem mimo że wcale do niego nie uramy tylko spokojnie stoimy i gadamy.A na bluzie posępne hordy wyjące o demonach.

to już teraz wiadomo dlaczego zrzuciłes skóre, pióra i mroczne bluzy. Po prostu byłes pizdą i sam nie dawałes sobie rady i potrzebowałes koleszków z siłowni.

- raf667 - 02-21-2008

Kamil-Reloaded napisał(a):obecnie 69
po tej kreatynie co miałeś szamać do jazdy na rowerze?

Kamil-Reloaded napisał(a):jakbyś sięgnął to może by ci sie udało...
przez monitor ciężko trochę ,nie?

Kamil-Reloaded napisał(a):to już teraz wiadomo dlaczego zrzuciłes skóre, pióra i mroczne bluzy. Po prostu byłes pizdą i sam nie dawałes sobie rady i potrzebowałes koleszków z siłowni.
akurat obijałem się z nimi od zawsze

raf667 napisał(a):
Kamil-Reloaded napisał(a):obecnie 69
po tej kreatynie co miałeś szamać do jazdy na rowerze?

nie, po schabowym

raf667 napisał(a):
Kamil-Reloaded napisał(a):jakbyś sięgnął to może by ci sie udało...
przez monitor ciężko trochę ,nie?

jestes niepełnosprytny ;P

raf667 napisał(a):
Kamil-Reloaded napisał(a):to już teraz wiadomo dlaczego zrzuciłes skóre, pióra i mroczne bluzy. Po prostu byłes pizdą i sam nie dawałes sobie rady i potrzebowałes koleszków z siłowni.
akurat obijałem się z nimi od zawsze

wybacz, ale nie interesuje mnie, ze obijałes sie ze swoimi kolegami w szatni

- raf667 - 02-21-2008

dobra widzę że trzeba cię osrać i tyle

ja widzę co innego, skończyły ci sie pomysły.

- Flying Corpse - 02-21-2008

Kamil-Reloaded napisał(a):
raf667 napisał(a):W necie to każdy jest twardy ale jak stoimy sobie gdzieś z kumplami w góra 3 osoby to taki typek mija nas łukiem mimo że wcale do niego nie uramy tylko spokojnie stoimy i gadamy.A na bluzie posępne hordy wyjące o demonach.

to już teraz wiadomo dlaczego zrzuciłes skóre, pióra i mroczne bluzy. Po prostu byłes pizdą i sam nie dawałes sobie rady i potrzebowałes koleszków z siłowni.
Tobie Kamil zrzucenie skór tez by sie przydało,bo raz korwa,że ni chuja Ci to nie pasuje i wygladasz na parodie metalowca,poza tym taka odzież troche waży a ty słaby jesteś.
noi nie suchasz runnen wylde tylko jakieś lacrimosy i nowe ajron mejden wiec daruj sobie. Jechanie po ćwiczeniach na siłowni jest takie no korwa,no. Embarrassed