-
Flying Corpse - 02-11-2008
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):zlota mysl na dzisiaj - czarny i wielki chuj w dupe wszelkiemu naziolstwu, skurwialym wojownikom o czystosc jakiejkolwiek rasy i calej bandzie pojebow, ktorzy w jakikolwiek sposob ich gloryfikuja - chociazby przez avatary
spotkanie z lublinskimi NS'ami,huliganami Motora ?
-
IstnyKurwaRomantyk - 02-12-2008
nie, ja akurat nie mialem dzisiaj zadnych przejsc
-
Książę - 02-12-2008
Axel napisał(a):JAPA BOTY. Do dyskusji nic nie wnosicie a tylko nie potrzebnie ja rozpierdalacie.
ty sie w moje wojne nie wpierdalaj bo i tobie spale garaż, obetne łeb i wyrucham krtań tak jak całe te bande enesów załatwie
Kamil-Reloaded napisał(a):możesz co najwyżej wypastować glany
nie musze, zabije cie w brudnych butach
-
KelThuz - 02-12-2008
Książę napisał(a):nie musze, zabije cie w brudnych butach
kotuś, ty nikogo nie zabijesz. brak ci jaj.
-
tak jak tobie, zeby napisac ze jestes z gorek szczukowskich, a nie kielc
-
KelThuz - 02-12-2008
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):tak jak tobie, zeby napisac ze jestes z gorek szczukowskich, a nie kielc
przeciez kurwa mam napisane "Kielce" a ty jakiś gejowski dom schadzek
zresztą wkurwiasz mnie cieciu, ostatnio jestem cięty na internetowych warriorów, a nie zapominaj że wiem jak wyglądasz i robię 300 pompek dziennie.
-
KelThuz napisał(a):zresztą wkurwiasz mnie cieciu, ostatnio jestem cięty na internetowych warriorów, a nie zapominaj że wiem jak wyglądasz i robię 300 pompek dzienni
KelThuz napisał(a):Mam ci przypomnieć, że czeka cię kilkuletni wyrok za samo dotknięcie drugiej osoby, jeśli tego sobie nie życzy?
czlowiek pelen sprzecznosci. zreszta co, mam sam pierdolnac z wrazenia patrzac jak robisz pompki?
-
Książę - 02-12-2008
keltuz hiperrobociarz pracujący w fabryce pompek
ty weź chłopaczyno już nikomu nie groź, bo właśnie sie publicznie przyznałeś do bycia frajerem i sprzedawania na psy, więc chuj ci wieczysty w dupe i ucinam z tobą bajere
-
KelThuz - 02-12-2008
jedynym frajerem (i obowiązkowo ciotą) jest pewien zdetronizowany książę, który skompromitował się tym, iż wypowiada w internecie wojny ludziom mądrzejszym od siebie i jeszcze im niewybrednie grozi. no, i błaga kolegów o pomoc. nie jest tak, kotku?
-
Zoltan - 02-12-2008
KelThuz napisał(a):który skompromitował się tym, iż wypowiada w internecie wojny ludziom mądrzejszym od siebie?
A że się tak spytam, co to ma wspólnego z tobą?
-
Książę - 02-12-2008
KelThuz napisał(a):jedynym frajerem (i obowiązkowo ciotą) jest pewien zdetronizowany książę, który skompromitował się tym, iż wypowiada w internecie wojny ludziom mądrzejszym od siebie i jeszcze im niewybrednie grozi. no, i błaga kolegów o pomoc. nie jest tak, kotku?
nie rozmawiam z toba bo zaraz zadzwonisz na psy
-
Necro Desecrator - 02-13-2008
Bo od tego oni są
-
Wars - 02-13-2008
Od tego są oni.
-
Valhalla - 02-14-2008
Balzac! gdzie moj prezent urodzinowy? to juz dzis
-
Ghost_82 - 02-14-2008