Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Flying Corpse - 02-11-2008

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):zlota mysl na dzisiaj - czarny i wielki chuj w dupe wszelkiemu naziolstwu, skurwialym wojownikom o czystosc jakiejkolwiek rasy i calej bandzie pojebow, ktorzy w jakikolwiek sposob ich gloryfikuja - chociazby przez avatary
spotkanie z lublinskimi NS'ami,huliganami Motora ? Laughing

- IstnyKurwaRomantyk - 02-12-2008

nie, ja akurat nie mialem dzisiaj zadnych przejsc

- Książę - 02-12-2008

Axel napisał(a):JAPA BOTY. Do dyskusji nic nie wnosicie a tylko nie potrzebnie ja rozpierdalacie.
ty sie w moje wojne nie wpierdalaj bo i tobie spale garaż, obetne łeb i wyrucham krtań tak jak całe te bande enesów załatwie
Kamil-Reloaded napisał(a):możesz co najwyżej wypastować glany
nie musze, zabije cie w brudnych butach

- KelThuz - 02-12-2008

Książę napisał(a):nie musze, zabije cie w brudnych butach

kotuś, ty nikogo nie zabijesz. brak ci jaj.

tak jak tobie, zeby napisac ze jestes z gorek szczukowskich, a nie kielc

- KelThuz - 02-12-2008

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):tak jak tobie, zeby napisac ze jestes z gorek szczukowskich, a nie kielc

przeciez kurwa mam napisane "Kielce" a ty jakiś gejowski dom schadzek
zresztą wkurwiasz mnie cieciu, ostatnio jestem cięty na internetowych warriorów, a nie zapominaj że wiem jak wyglądasz i robię 300 pompek dziennie. Laughing Laughing Laughing

KelThuz napisał(a):zresztą wkurwiasz mnie cieciu, ostatnio jestem cięty na internetowych warriorów, a nie zapominaj że wiem jak wyglądasz i robię 300 pompek dzienni

KelThuz napisał(a):Mam ci przypomnieć, że czeka cię kilkuletni wyrok za samo dotknięcie drugiej osoby, jeśli tego sobie nie życzy?

czlowiek pelen sprzecznosci. zreszta co, mam sam pierdolnac z wrazenia patrzac jak robisz pompki?

- Książę - 02-12-2008

keltuz hiperrobociarz pracujący w fabryce pompek

ty weź chłopaczyno już nikomu nie groź, bo właśnie sie publicznie przyznałeś do bycia frajerem i sprzedawania na psy, więc chuj ci wieczysty w dupe i ucinam z tobą bajere

- KelThuz - 02-12-2008

jedynym frajerem (i obowiązkowo ciotą) jest pewien zdetronizowany książę, który skompromitował się tym, iż wypowiada w internecie wojny ludziom mądrzejszym od siebie i jeszcze im niewybrednie grozi. no, i błaga kolegów o pomoc. nie jest tak, kotku?

- Zoltan - 02-12-2008

KelThuz napisał(a):który skompromitował się tym, iż wypowiada w internecie wojny ludziom mądrzejszym od siebie?
A że się tak spytam, co to ma wspólnego z tobą?

- Książę - 02-12-2008

KelThuz napisał(a):jedynym frajerem (i obowiązkowo ciotą) jest pewien zdetronizowany książę, który skompromitował się tym, iż wypowiada w internecie wojny ludziom mądrzejszym od siebie i jeszcze im niewybrednie grozi. no, i błaga kolegów o pomoc. nie jest tak, kotku?
nie rozmawiam z toba bo zaraz zadzwonisz na psy

- Necro Desecrator - 02-13-2008

Bo od tego oni są

- Wars - 02-13-2008

Od tego są oni.

- Valhalla - 02-14-2008

Balzac! gdzie moj prezent urodzinowy? to juz dzis Laughing

- Ghost_82 - 02-14-2008

Wszystkiego najlepszego Wink

[Obrazek: newbirthday1ww7.gif]

jestem pierwszy Big Grin