Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- IstnyKurwaRomantyk - 02-10-2008

brawo nekrus, dlugo wytrwales w swoim postanowieniu twardzielu

- Axel - 02-10-2008

Necro, daj sobie w avku lepiej tego pana.
[Obrazek: pinochetab9.jpg]

- Necro Desecrator - 02-10-2008

Spróboj tylko obrazić generała a pożegnasz się ze swoim tunelem kliffotycznym

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):brawo nekrus, dlugo wytrwales w swoim postanowieniu twardzielu

japa dziwko

- Axel - 02-10-2008

Cytat:Spróboj tylko obrazić generała a pożegnasz się ze swoim tunelem kliffotycznym

Ja ? Akurat na Generała w życiu bym złego słowa nie powiedział.

to dobrze

- Zoltan - 02-10-2008

kurwa

- KelThuz - 02-10-2008

Dzierżyn występował nawet u samego Jożina!

- balzac - 02-10-2008

Zoltan napisał(a):kazał wytruć żonce swoje dzieci, żeby nie dostały się w ręce służebników syjonu.
coś pomyliłes Zoltan

- IstnyKurwaRomantyk - 02-10-2008

Necro Desecrator napisał(a):japa dziwko

nie interesuje mnie jak sie do starej zwracasz

a powinno bo chodzi zawsze o twoją

- Kamil-Reloaded - 02-10-2008

Cytat:Używanie insygniów i oznaczeń organizacji (takich jak swastyka czy strzałokrzyż), których działalność jest w Niemczech zakazana, może być nielegalne również w takich krajach jak Polska, Austria, Węgry, Czechy, Francja, Brazylia i inne. W Rzeczypospolitej Polskiej mówi o tym Art. 256 kodeksu karnego (Dz.U. 1997 nr 88 poz. 553)

nie chce odnosić się konkretnie do tego przepisu, ale idąc tropem tego przepisu pentagrm (skierowany ramieniem do dołu, jak i krzyż) także powinny być zakazane, bo w jakis tam sposob znieważają chrześciajństwo a tym samym obrażają samych chrześcijan. Może to zbyt wielka róznica miedzy swastyką, a pentaxem, ale dopóki nie działa sie w kierunku owego symbolu to dopóty powinno być sie niewinnym. Skoro można nosić pentaxa i zachowywać sie jak cywilizowany człowiek i być niewinnym to tak samo powinno być z symbolami III Rzeszy. Przecież jak sobie pierdolne naszywke SS to nie znaczy ze bede chodził po domach i szukał żydów po kątach. Niby żyjemy w państwie demokratycznym i niby liberalnym, wiec przydałoby sie wiecej dystansu do takich rzeczy.

- Sobota - 02-10-2008

^ szczerze to ldzie którzy stracili rodziny albo sami na własnej skórze przeżyli wojne maja prawo do poczucia się wkurwionymi jak jakis pajac "dla frajdy" zapierdala z symbolami czegoś co naprawdę zajebało im rodziny i mocno ich skrzywdziło. Tak samo jest symbolami komunistycznymi. Nie slyszałem żeby jakaś banda kolesi z pentagramami na szyjach kogoś zajebała w imie czegoś (nie mówie tu o chrych psychicznie bo takie ziomki tez są). Z pentagramem to jest bardziej nagonka kościoła i wogóle częściej księży którzy nie maja zielonego pojecia na temat okultyzmu i takich rzeczy (ja tyż nie mam żadnego ale chodzi mi o przedstawienie schematu myślenia) a próbuja uchodzić za wielkich znawców sceny BM i satanistycznej.

Np. Moj św. pamięci dziadek za taki symbol gotów byłby ci wpierdolić pogrzebacz w żebra, bo stracił ojca i wuja .

- Kamil-Reloaded - 02-10-2008

moja babcia ma zajebisty czerwony ojca krawat z flaga polski Big Grin

Sobota, nie neguje Twojej wypowiedzi, ba nawet popieram, ale mi w zasadzie chodzi o sam dystans do tego. Nikt dziadka, wujka i innych członków rodziny, któzy z gineli z rąk ss nie ożywi, ale trza pamiętac ze swiat idzie do przodu i powinno sie zapominać o tym co było kiedyś, bo jak bedziemy narodem pamiętliwym to niedługo zostaniemy sami, bo w historii polski prawie cały swiat nas ruchał. Tylko afrykańczykom sie ta sztuka nie udała ;P

- Axel - 02-10-2008

Cytat:Nikt dziadka, wujka i innych członków rodziny, któzy z gineli z rąk ss nie ożywi, ale trza pamiętac ze swiat idzie do przodu i powinno sie zapominać o tym co było kiedyś, bo jak bedziemy narodem pamiętliwym to niedługo zostaniemy sami, bo w historii polski prawie cały swiat nas ruchał. Tylko afrykańczykom sie ta sztuka nie udała ;P

Zaściankowa pamiętliwość nie, ale szacunek i dbałość o historie jak najbardziej. Kim byśmy byli gdyby nie historia ?

- KelThuz - 02-10-2008

Kamil-Reloaded napisał(a):Tylko afrykańczykom sie ta sztuka nie udała ;P

Simon Mol nadrobił zaległości!