Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Zoltan - 02-09-2008

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a co, poczuwasz sie do przegranej w ktorejs z dysput z kamilem?
Nie no, ale:
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):zreszta, jestes lachem w skorzanych portkach, wiec kazda polemika z toba konczy sie wygrana tej drugiej strony, elo
po co tak pierdolić? Jakbyś chciał mu na siłę dojebać

- Necro Desecrator - 02-10-2008

By Wars na priva:
Cytat:,,Po konsultacji właśnie wlepiłem ci ostrzeżenie. Dodatkowo, w imieniu moim i Tomasha, daje ultimatum- zmienisz awatar i wywalisz podpis- żyjemy w pokoju, zostawisz jak jest- niestety, ban. Masz czas do następnego zalogowania."

Chyba jutro już mnie tu nie będzie...,,Metal" Tomash, grający w zespole noszącym nazwę ,,Abnormal Sickness", krygujący się na mega zdystansowanego i ,,postępowego" typa, jak przystało na wytresowanego przez reżim kundla nie może spać po nocach jak tylko mu się coś z ,,antysemityzmem" skojarzy. Nigdy sobie nie zaruchaleś (jak skasujesz tego posta, to jestes ciota do potęgi)

- Flying Corpse - 02-10-2008

Kurwa Stig se lewacką szmate lenina daje, i nic,a na Himmlera takie oburzenie Neutral
Przecież to dobry człowiek był.
Poza tym jaki sens straszyć kogoś banem na forum gdzie można bez problemu sie zarejestrowac z powrotem i pisać dalej mimo bana (jak KelThuz i ksiaze)

- Kamil-Reloaded - 02-10-2008

Lenin jeszcze lepszy Angry

Necro pierdolnij sobie na avatarka Korwina Big Grin ja myslałem o tym, ale zdałem sobie sprawe, ze byłoby to odebrane jako akt pozerstwa Tongue

- Axel - 02-10-2008

Niech i Hajniś i Lenin wypierdalają.

- Tomash - 02-10-2008

Necro Desecrator napisał(a):Chyba jutro już mnie tu nie będzie...,,Metal" Tomash, grający w zespole noszącym nazwę ,,Abnormal Sickness", krygujący się na mega zdystansowanego i ,,postępowego" typa, jak przystało na wytresowanego przez reżim kundla nie może spać po nocach jak tylko mu się coś z ,,antysemityzmem" skojarzy. Nigdy sobie nie zaruchaleś (jak skasujesz tego posta, to jestes ciota do potęgi

nie płacz. Za "metala" się nie uważam tak btw Mr. Green poza tym DEBILU nie chodzi o sam avatar tylko głównie o podpis.

Cytat:Używanie insygniów i oznaczeń organizacji (takich jak swastyka czy strzałokrzyż), których działalność jest w Niemczech zakazana, może być nielegalne również w takich krajach jak Polska, Austria, Węgry, Czechy, Francja, Brazylia i inne. W Rzeczypospolitej Polskiej mówi o tym Art. 256 kodeksu karnego (Dz.U. 1997 nr 88 poz. 553)

Chociaż pewnie się zaraz dowiemy że to jakiś staroaryjski symbol.

Kamilku też Ci radze zmienić avatar.

- Ghost_82 - 02-10-2008

Zgłoś na policje, to nas wszystkich pozamykają Laughing

- Tomash - 02-10-2008

Laughing Dobra, nie róbmy se jaj, są pewne granice, nawet tu, i ND je ewidentnie przekroczył.

- IstnyKurwaRomantyk - 02-10-2008

ale maja dzieci zabawe

- Flying Corpse - 02-10-2008

Tomash napisał(a):Laughing Dobra, nie róbmy se jaj, są pewne granice, nawet tu, i ND je ewidentnie przekroczył.
wiesz Tomash,nazi avatary to jedno,a robienie rozpierdolu na forum 4 lata z przerwami to drugie,także na liście do zbanowania,są osobistości które by ND pozostawiały daleko w tyle Embarrassed

- IstnyKurwaRomantyk - 02-10-2008

kto niby?

- Krzychun - 02-10-2008

Flying Corpse tez powinien dostać bana za awatar.Smoking is bad,m'kay.

- Necro Desecrator - 02-10-2008

Tomash napisał(a):nie płacz. Za "metala" się nie uważam tak btw Mr. Green poza tym DEBILU nie chodzi o sam avatar tylko głównie o podpis.

ROTFL ROTFL ROTFL.....

Ok, nie ma sprawy, podpis rzeczywiscie był prowokacją i mogę pójść na kompromis, natomiast avatar mi się naprawdę podoba i póki co, nie zmaierzam go zmieniać.
Myślałem, że dystans i zdrowy rozsądek jednak przeważają wśród administracji, niestety nie po raz pierwszy w zyciu i zapewne nie ostatni zawiodłem się.Swoją drogą prawda jest taka, że większość z was gówno wie o Reichsfuhrehrze, nie potraficie się uwolnić od myślenia symbolami i resentymentów. Stig wypada tutaj ze swoim LEninem na najbardziej normalnego z towarzystwa. Za taką bzdurę chcecie banować kogoś, kto siedzi tu od 3 lat - oczywistym jest,że jako zadeklarowanemu ,,skrajnemu" liberałowi, nie jest mi po drodze z Himmlerem no ale.... Tak, wiem, mam więcej nie płakać. SIEG HEIL 88 !!

- Ghost_82 - 02-10-2008

Flying Corpse napisał(a):
Tomash napisał(a):Laughing Dobra, nie róbmy se jaj, są pewne granice, nawet tu, i ND je ewidentnie przekroczył.
wiesz Tomash,nazi avatary to jedno,a robienie rozpierdolu na forum 4 lata z przerwami to drugie,także na liście do zbanowania,są osobistości które by ND pozostawiały daleko w tyle Embarrassed

Tu się zgodze.

- KelThuz - 02-10-2008

ale wy jesteście żałośnie głupi!