-
Pearl - 07-10-2005
aXe Rose napisał(a):Jakże to kobiece.. 
Hmm ... Wiesz, może Tobie się to wydaje dziwne. Ale dochodzę do wniosku, że mam dopiero te 16 lat (nawet nie, bo urodziny mam w grudniu) i jakoś nie mam zamiaru na razie się ubierać w Bóg wie co i 'wyrywać chłopaków'

A wiesz, jak łazimy na jakieś koncerty, po lesie czy gdzie tam jeszcze, to sportowe buty są najlepsze

Powiem tak: Na razie na maxa korzystam z dzieciństwa

Na 'inne rzeczy' będzie jeszcze kupa czasu
-
Hethell - 07-10-2005
i prawidlowo!
jak widze 13 latki bardziej wymalowane ode mnie i wystrojone jak nie wiem co to mi sie niedobrze robi
-
whatsername - 07-10-2005
Hethell napisał(a):i prawidlowo!
jak widze 13 latki bardziej wymalowane ode mnie i wystrojone jak nie wiem co to mi sie niedobrze robi 
tak , jak one wyglądają ..... czuje się jak przedszkolak przy nich :?
-
Hethell - 07-10-2005
i jeszcze do tego kolczyki z nosach i pepkach :? u majej 13 letniej siostry w klasie wszystkie prawie maja. cholera to ja mam 19 lat i dopiero zamierzam sobie zrobic. co sie z dzieciakami teraz dzieje to paranoja czasem
-
whatsername - 07-10-2005
Tak , to jest okropne ..... gimnazjalistki teraz się farbują , dziurawią , tatuaże ma 60 % z nich ..... ale to juz chyba nie powinno dziwić .....
-
Pearl - 07-10-2005
whatsername napisał(a):Tak , to jest okropne ..... gimnazjalistki teraz się farbują , dziurawią , tatuaże ma 60 % z nich ..... ale to juz chyba nie powinno dziwić .....
Ja tam lubię kolczyki

Ale na razie rodzice pozwalają mi tylko dziurawić uszy, więc się na nich wyżywam

W prawym skromnie dwa. A w lewym na dole na razie jeden i 4 na chrząstce(też na razie

) To zajebiście wygląda jak na górze jest sporo kółeczek srebrnych. Tatuaż też bym sobie chętnie zrobiła, bo są według mnie świetne

Ale z tym poczekam do osiemnastki

Farbowanie włosów ... Hmm ... Miałam raz pasemka zrobione, ale już nie mam zamiaru sobie robić, bo potem ta farba dziwnie wygląda na włosach. Ewentualnie zafarbuję sobie tylko na wakacje taką zmywalną
-
Lech - 07-10-2005
whatsername napisał(a):Tak , to jest okropne ..... gimnazjalistki teraz się farbują , dziurawią , tatuaże ma 60 % z nich ..... ale to juz chyba nie powinno dziwić .....
Ahahah- 60% gimnazjalistek ma tatuaze- pffff

Skad Ty czerpiesz dane do tych swoich "badan"? Chodzilas do jakiejs patologicznej szkoly czy cos?
Co do reszty sie zgadzam.
Heth- wnioskujac po Twoich niektorych fotkach to przed 13-latkami stoi bardzo trudne zadanie
-
whatsername - 07-10-2005
Lech napisał(a):whatsername napisał(a):Tak , to jest okropne ..... gimnazjalistki teraz się farbują , dziurawią , tatuaże ma 60 % z nich ..... ale to juz chyba nie powinno dziwić .....
Ahahah- 60% gimnazjalistek ma tatuaze- pffff
Skad Ty czerpiesz dane do tych swoich "badan"? Chodzilas do jakiejs patologicznej szkoly czy cos?
Co do reszty sie zgadzam.
Heth- wnioskujac po Twoich niektorych fotkach to przed 13-latkami stoi bardzo trudne zadanie 
a JAKBYŚ ZGADŁ ;P .... może z tymi 60 % przesadziłam trochę

ale tak jest w mojej szkole (liceum połączone z gimnazjum) i jakbyś zobzczył te dziewczyny to nie powiedziałbyś , że to gimnazjum ....
-
Hethell - 07-10-2005
Lech- nie maluje sie tak mocno na codzien nie przesadzajmy
-
Lech - 07-10-2005
what- ja w sumie gim. mam daleko za soba, ale tatuazu nie widzialem na gimnazjalnym cialku jak zyje

ale ok- moze wszystkie takie "nastki" uciekly do Twojej szkoly
Heth- przeca zakonczylem smajlem wiec nie ma sie co denerwowac
-
whatsername - 07-10-2005
Może uciekły do mojej szkoły .... hmm nie wiem
Ale najlepsza jest 1 dziewczyna która wygląda jakby sie przylepiła do solarium .... Wszyscy bez wyjątku sie za nią ogladają ....bo wygląda zjawiskowo , jak przypalona grzanka
-
ReTuRn - 07-10-2005
Z tymi tatuażami to zdecydowana przesada :>
-
VerDt - 07-10-2005
Co do wymalowanyc 13-latek. Sam chodzę jeszcze do gimnazjum, i w budynku jest jeszcze pare klas 6. Nie wiem co to będzie, jak wymrą Ci starsi ;]
Przcież jak się widzi te pindy, w obcisłych dzinsach, obcisłych topach podkreślających wypchany watą stanik i z 4 kilo makijazu, podśpiewujące : Hej suczki! to normalnie nic tylko strzelić sobie w łeb, ewentualnie skoczyć z dość wysokiego wieżowca. Tożto takie monstrum nic w głowie nie ma, a jej jedyny problem to czy aby nie za mało podciągnęła do góry stringi żeby koledzy skejciki widzieli jaka ona jest trendy. Tylko siąść i płakać.
I to jest dla mnie, żeby nie odbiegać od tematu, wiocha ;]
-
ReTuRn - 07-10-2005
Cytat:obcisłych topach podkreślających wypchany watą stanik
Cytat:normalnie nic tylko strzelić sobie w łeb, ewentualnie skoczyć z dość wysokiego wieżowca
Nie rób problemu i olej. Co Cię będą jakieś 'pińdy' obchodzić?
Ogólnie dobry opis problemu, konkretnie i na temat :]
-
whitetrash - 07-10-2005
najgorsze jest to że tego czegoś jest na pęczki i stale sie mnoży
moze jakaś mała inkwizycja?