Forum Rockmetalshop
NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! (/thread-najlepszy-heavy-metalowy-g%C5%82os-wszechczas%C3%B3w)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

- Nivo - 09-04-2005

fetus napisał(a):
ReTuRn napisał(a):No ba, ale znają Nothin Else MAtters, jeszcze kilka kawałków z Blacka, pewnie One i ze dwa-trzy Loadowe/Reloadowe numery+ St.Anger. Wink
ok jesteś super ekspertem panem wiem wszystko najlepiej i pewnie masz wąsy (?)

a temu co?

- ReTuRn - 09-04-2005

Syndrom za ciasnych gaci Wink

- fetus - 09-05-2005

ReTuRn napisał(a):Syndrom za ciasnych gaci Wink
słuszna uwaga

- ReTuRn - 09-05-2005

To kup sobie, fetus większe :>

- Syska - 09-05-2005

dla mnie najlepszy jest Romek Kostrzewski Smile

- Necro Desecrator - 09-05-2005

ReTuRn napisał(a):No ba, ale znają Nothin Else MAtters, jeszcze kilka kawałków z Blacka, pewnie One i ze dwa-trzy Loadowe/Reloadowe numery+ St.Anger. Wink

Nie inaczej. Prawdą jest ,iz wszystko ma swój początek ,atoli zapoznanie sie z dwoma zespołami na krzyż, nie upoważnia do popadania w samozachwyt i strugania mędrka.Obwieszanie się wszelakimi pentagramami/naszywkami i koszulkami zespołów ,których się za cholerę nie zna, uważam również za mega ROTFL.Skoro jest się dyletantem w jakims zagadnieniu to powinno się zamknąć mordę i grzecznie słuchać co starsi mają do powiedzenia Wink
,,Kozaczącym" kindermetalom mówimy ,,Zaorać"!

- ReTuRn - 09-05-2005

O NAcro Desacratorowi bijemy brawo.

Teraz somethin' dla Syski- Kostrzewski całkiem swietny wokalista, świetnie, albo i lepiej wypadł na "BAstardzie"; acz na pierwszych płytach ("666" i.t.d.) nie mogę go znieść :>

- Abadon - 09-06-2005

że niby na "oddechu" źle śpiewa ? Wink

- Nivo - 09-06-2005

ciężko pojąć co on śpiewa wofgóle :>

- statekx - 09-06-2005

Dokladnie. Nie wiem czy na takim chujowym sprzecie nagrywali, czy to on sie tak dusil Question
Ale jednak muzyka jest nawet dobrze nagrana wiec...

- Tomash - 09-06-2005

Eh... więc tak: płytę "666" realizował Belg, Joe Kloek, który dał po pierwsze za dużo pogłosu, a po drugie, sam nie rozumiał tekstu, więc nie dziwota że nie idzie zrozumieć co Romek ma nam do przekazania. A wokale na Oddechu są wg. mnie najlepsze ze wszystkich płyt Kata. Od "Bastarda" Kostrzewski zaczął śpiewać inaczej - moim zdaniem gorzej.

- aXe Rose - 09-06-2005

Tomash napisał(a):Eh... więc tak: płytę "666" realizował Belg, Joe Kloek, który dał po pierwsze za dużo pogłosu, a po drugie, sam nie rozumiał tekstu, więc nie dziwota że nie idzie zrozumieć co Romek ma nam do przekazania. A wokale na Oddechu są wg. mnie najlepsze ze wszystkich płyt Kata. Od "Bastarda" Kostrzewski zaczął śpiewać inaczej - moim zdaniem gorzej.
Popieram. Sposób w jaki ryczy np. Porwanego Obłędem bardzo mi się podoba.

- Abadon - 09-07-2005

ogólnie bastard jest słabszą płytą. Ale jeżeli miałbym wybierac utwór to "w sadzie śmiertelnego piękna" - tam fajnie śpiewa.

- Quostek - 09-09-2005

Najfajniej w "Odi profanum vulgus" hehe.

- Forgotten Sunrise - 09-23-2005

Bruce Dickinson i Eric Addams Big Grin
A tak w ogóle to najlepszy głos ma Abbath z Immortal, ale to nie ta kategoria Tongue