-
Eulogy - 09-09-2007
Mistrz ciętej riposty

.
-
fetus - 09-09-2007
Eulogy napisał(a):Mistrz ciętej riposty
.
to już kiedyś było...
-
Acrid - 09-21-2007
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hm703s9dCvc[/youtube]
ciekawe ile oni z tego maja hajsu, tudziez jak wygladal kontrakt, skoro nawet w trejlerze wlasnego dvd pojawia sie Wiedzmin (i to jak dlugo?).
-
Maxkosmo - 10-03-2007
Mało na pewno nie dostali. zważywszy że kawałek niewiele ma wspólnego z ostatnią płytą. A niech sobie chłopaki zarabiają to może płyty będą mieli tańsze.
-
Hallvard - 10-04-2007
ide jutro na blitza, to moze zagraja;p
-
Morgenstern - 10-04-2007
Hallvard napisał(a):ide jutro na blitza, to moze zagraja;p
Na wszystkich koncertach w ramach Blitzkriega to grają...
Chociaż w Lublinie nie zagrali. Nie wiem czemu. Jeszcze na spotkaniu w Empiku mówili, że będziemy mieli okazję usłyszeć ten kawaek na koncercie.
-
Entombed - 10-06-2007
fotki i filmiki z Blitzkrieg w Lubinie znajdziecie tutaj:
http://www.vaders.fora.pl/post7585.html?sid=2e3eceaa95f4fccd9bf9dfab3a69bbc2#7585
Pozdro dla Hallvarda!
-
Hallvard - 10-07-2007
a dzieki wielkie za filmiki i pozdro
-
Acrid - 10-12-2007
Cytat:Już w najbliższy poniedziałek zapraszamy przed telewizory, gdzie w Pr 2 TVP w programie Pytanie na śniadanie gościem specjanym będzie VADER!
Peter oraz Novy wystąpią w niezwykłej roli i pokażą się ze strony, której jeszcze nie znacie, tzn przyrządzą specjalną potrawę orientalną a'la Vader! Ponadto opowiedzą o nowym DVD grupy, o planowanych obchodach jubileuszu 25lecia formacji, a także będziecie mogli posłuchac historii o kulinarnych przygodach zespołu w egzotycznych częściach świata! A w specjalnym konkursie będzie mozna wygrać nowe DVD "And Blood Was Shed In Warsaw"! Start programu godz. 9.00!
Natomiast już od godziny 12.00 to Wy będziecie mogli przepytać muzyków na dowolny temat! Na serwisie Wirtualna Polska odbędzie się czat z grupą, na który już dziś serdecznie zapraszamy!
Jeszcze brakuje, zeby w kolejnym odcinku gotuj z okrasa jako gosc wystapil nergal :F
-
Eulogy - 10-14-2007
^ Padłem.
-
Tomash - 10-14-2007
Acrid napisał(a):Jeszcze brakuje, zeby w kolejnym odcinku gotuj z okrasa jako gosc wystapil nergal :F
no nie pamiętasz foty Nergala wdupiającego zupę?

to chyba było jkaoś przy okazji kręcenia klipu do "Slaves shall serve"
-
Acrid - 10-14-2007
fucktycznie!
-
Headless cadaver - 10-14-2007
Ludzie! Spokojnie, ja już nie mogę!
-
Eulogy - 10-15-2007
^
^ciekawe, czy to świeżynka
-
Headless cadaver - 10-15-2007
No i Nowy popierdalał po kuchni i gotował jakieś frykasy. Akurat sobie z rańca TVP 2 zapodałem z braku laku a tu prosze